Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tedy baby, vy jedete.no já vínečko taky ráda,ale jen občas a málo, jelikož kojím, tak musím decentně.ono i kvůli tomu kojení nemůžu držet nějakou drastickou dietu, takže mi to zatím vyhovuje.
holky, prosím váš, vždyť vy hubnout vůbec nepotřebujete.neblázněte.
no já taky občas chodím na spinnig, baví mě to,ale poslední dobou moc nestíhám. a nám trenér říkal, že stehna narostou, jen pokud se jezdí často a hlavně na velkou zátěž.no taky se toho bojím,jelikož jsem takový atletický tip a mám sprinterské nohy (mmch jsem dělala atletiku - sprint
)
sladké -no to já na to nikdy nebyla,ale po porodu mám na něj permanentně chuť, ale docela se ovládám.
Misenko, jak to tedy děláš s hubnutím při kojení? Jde to vůbec dohromady?
NO nic holky, já jsem si náhrala na video Ordinaci v růžovce, tak se jdu na to kouknout a zítra teda najíždíme na dietku ju.
Tak se na to hezky vyspěte a zítra startu dietky ZDAR!!! ![]()
Leošku, doboru. Dopju a jdu taky spát. Malá se nějak budí, tak asi z romantiiiiky (opět) nic nebude… ![]()
Bibiano - no jde to,ale musíš dát pozor co jíš, hlavně si hlídat dostatek bílkovin, ovoce, zelenina, i sacharidy.no prostě já se snažím i o zdravou výživu, a abych měla maso, jogurty,vitamínky a jde to.
jinak já zdravou stravu mám fakt ráda, vyhovuje mi,vařím hodně pohanku, jáhly,sojový maso, tofu, dneska jsem si k obědu opekla šmakouna s porkem, květákem, slunečnicovejma semínkama a fakt dobrý. no ale snídala jsem volský oko a pochoutkovej salát (když já na něj měla takovou dobu chuť, že jsem si řekla až je to radši ráno a zblajzla jsem ho
ale že mi šmakoval ![]()
3. díl : VĚTŠÍ TEPLÁ JÍDLA ( oběd nebo večeře) cca 1200 kJ
Jídlo je složeno ze 3. až 4. částí
1. část bude mít cca 600 - 700 kJ
2. část bude mít 150-200 kJ a je nezbytnou částí oběda :
3. část bude mít cca 400 kJ
4. část není nezbytnou součástí
Teda holky, vy si dáváte
Už abych nekojila vůbec a přidám se. Sice jen na chvilku, páč rychle odpadnu, ale při správném trénování vás doženu
![]()
Misenko - tak tyhle chutě znám a chápu tě
![]()
Tak zítra
Krásnou dobrou noc!
Navrhuji začít hubnout od pondělí, to stihneme v klidu dojíst to zakázané a nakoupit to povolené, co vy na to? Začít v pátek před víkendem je blbost ![]()
Sati tak to na lednici už asi nedám
ale super, stejně si to vytisknu a položím na viditelné místo.
Jinak všem dobrou noc a zítra huraaaaa na hubnutí ![]()
Sati, já asi začnu už zítra, jak to budu oddalovat, je to u mě v prčicích. Ale klidně to počítejte až od pondělí, přozpůsobím se.
A teď vážně dobrou.
Ahoj holky,
mooooooc vám závidím to vaše odhodlání, které se u mě ještě pořád tak nějak nepodařilo navodit hlavně proto, že ještě kojím a nechci držet žádnou dietu. Prostě ty svoje zžíravé chutě svádím na heslo „Tělo si to žádá, tělo to potřebuje“ . . blbost, ale jsem alibista
. Určitě vás budu pozorně sledovat a postupem času se určitě připojím, zatím se jen lehce omezuju, ale jen tím těch mých vysněných 10 kg neshodím.
Zatím dobrou noc a nasečtenou!
Pet-s - já taky kojím, ale myslím že jídelníček upravit lze aby to bylo chutné, dietní, zdravé a vydatné
však něco vymyslíme
Sati - no já bych teda taky navrhovala už od zítřka, jelikož tohle od pondělí je vždy nejhorší (tedy pro mě,to znamená celej víkend neksutečně žrát) ale jak chcete, já už jsem v rozjetém vlaku cca od srpna. tak si to určete samy.ale všude píšou jak se rozhodneš,tak hned ![]()
jo jinak abyste si nemysleli, že jsem vzorná a dodržuju to vše na 100%, já miluju arašídovou nugetu.to jsem schopna sežrat na posezení půlku té velké pixly.no zakázala jsem si jí kupovat,jen jsem jí dostala k svátku a během 2 dnů už nebyla
byla výborná,ale jak jsem odvykla,tak mi v noci bylo neskutečně blbě (samo že jsem jí jedla před spaním
). no a minulej víkend to byl jáhlovej nákyp s měruňkama ale posypanej čokoládou a grankem
no ale hold tělo sladké taky někdy potřebuje no ne?
![]()
misenko, však já vím, že i při kojení se to dá . . ale když mně ták moc chutná čokoláda!
. Jinak jím spoustu zeleniny, ale já jsem schopná si dát docela fajn večeři - kuřecí maso se zeleninovým salátem a za půl hodiny si to „zkazím“ tím, že doslova sežeru kus Studentské pečeti . . .
Jinak snad to nebudete brát jako přílišnou smělost, ale pro pořádek jsem sepsala co jsem tu zatím vyčetla z příspěvků (hlavně jsem chtěla zjistit, kdo sem vlastně chodí
).
[list=]
odvážní: zbývá shodit zhubnuto váha
Pett1
misenka 8 kg 10 kg 64 kg
Bibiana 12 kg
Leošek 13 kg 71 kg
evculinda 5 kg
stanuska 6 kg 54 kg
ivik21
janno těhulka
kristynab 5 - 7 kg 60 kg