Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
1.11.07 20:26

taky se hlásím do klubu, jak se tak dívám, vážím asi nejvíc :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
1.11.07 20:27

Hlavně je to sranda, minule jsme dělali mašinku a málem jsem se přitopila, jak jsem se smála :lol: no ale břišní svaly bolely, tak to snad nějaké účinky má. Pak dej vědět, jak ten spinning.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
1.11.07 20:28

Hm, tak aquaaerobic bych taky ráda zkusila, ale u nás nic takovýho není :? Zatím chodím (zatím teda jen 2× :oops: ) na kombinované cvičení - půl hodinky aerobic a půl hodinky posilování. Docela to jde. Jen mám po cvičení děsný chutě :roll: :twisted:
A přemýšlím o břišních tancích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
1.11.07 20:30

Ahoj holky, vezmete me do klubu? Bibi, Evi, to uz je troji kontrola! :wink:

Ja nejsem nejak tlusta, ale nevypadam podle svych predstav, je na mne dost nezpevnene hmoty. :? Nevim, kolik vazim, to zjistim zitra hned rano. Ale chtela bych vazit 60 Kg. Mylsim, ze mam tak 65, mozna vic. A merim 173 cm. Ale u me bude dost problem to enjak vydrzet, jedine, ze bych ukecala i tchyni, se kterou zijem a ktera vari. A rozhodne ne dietne, ale pekne po moravsku, vscehno na :,-(le a s buckem.A je i dost tezke dodrzovat nejaky rezim v jidle, jim, kdyz mam cas. Taky na sport neni vubec cas…ale co, pokusim se udelat maximum! U me to znamena hlavne omezit sladke a vecerni pojidani. Tak hubnuti zdar!

Nekdo by mohl udelat nejakou prehledovou tabulku se soucasnyma vahama cilem a treba jednou za tyden napsat novou vahu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.11.07 20:30

hm.. začít s pohybem bude asi nejhorší, s tím jídlem mi to příjde jednodušší. Dneska psali v blesku o dietách a dělenou stravu moc nedoporučovali, že je nevyvážená, a svádí k přejídání se některými potravinami. Manžel kdysi chodil s kolegy k dietologovi, takže dietní plán mám, pokud budete mít zájem tak bych ho sem hodila - není to tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.11.07 20:32

No já můžu opravdu začít hubnout až od zítřka, právě jsem povečeřela a dávám si ještě delisu, když už zítra nebudu moc.
Já jsem chodila taky na spinnig, je to fajn, ale já mám tu zkušenost, že jsem ze začíátku hubla a tak začala přibírat, jak se začali dělat svaly, stehna jsem měla daleko větší než jsem s tím začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
1.11.07 20:35

Capi - :lol: kontrola musí být :wink:

Sati - určitě ho sem napiš :wink: Ráda okouknu co a jak, páč si myslím, že jít celej den jen kytičky asi dlouho nevydržím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.11.07 20:36

Já ještě pořád kojím, tak musím jíst všechno a je fakt, ž se teď cpu hlavně sladým, potřebuju hodně energie, ale když snad to sladké omezím, tak by se váha mohla pomoct a hlavně doufám, že zabere to cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
1.11.07 20:36
Sati píše:
Manžel kdysi chodil s kolegy k dietologovi, takže dietní plán mám, pokud budete mít zájem tak bych ho sem hodila - není to tak hrozné

To by bylo fajn!

Kristyno, tak to mě dost děsí s těmi stehny 8O no jo, je to vlastně logické…jak dlouho jsi tam chodila?

Capi, ty taky? Chi, a bůček není dietní? Vždyť je to bílý maso :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
1.11.07 20:38

Bibi: chodila jsem dvakrát týdně asi 3 měsíce, pak jsem toho nechala a začala chodit zase za rok a to jsem už chodila jen jednou týdně a asi jen 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
1.11.07 20:51

ha baby moje rijnove-sem vas nachytala-ste normalni?? zrovn avy tri?? nemate nikde nic navic-ste prdle!! no ale kdo chce kam-jdu si namazat jeste jeden chleba-sorry ostatnim za vpad ale moje holky me znaji a chapou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.11.07 20:54

Takže vyhrabala jsem ji na dně šuplíku :oops: :oops: :oops: . Díl první: ZÁSADY A DOPORUČENÍ

• každé jídlo zapít cca 300 ml povolených tekutin
  • celkem nutno vypít alespoň 2,5 litru tekutin ( nezapočítávat alkohol a mléko)
  • každé jídlo jíst u stolu, vhodná přestávka 5-10 min. v průběhu jídla
  • jídlo si chystejte na malý talířek
  • požádejte příbuzné, známé a spolupracovníky o psychickou podporu
  • mějte vždy po ruce dostatek čerstvé zeleniny, naopak snažte se nemít v dosahu potraviny a nápoje neuváděné v dietě ( hlavně chipsy, sladkosti, oříšky a pod..)
  • jedno denní jídlo týdně si dopřejte nedietní( tzv. dietní prohřešek) - vyjímečně 2× týdně, jiný den v týdnu si však místo večeře dejte jen netučný jogurt a 200 g zeleniny
  • zeleninové saláty možno ochutit kořením, dále např. česnekem nebo octem či citronem a umělým sladidlem, možno přidat i cca 3 lžíce netučného jogurtu ( ne majonézu nebo cukr)
  • masa pouze vařená, dušená, pečená a grilovaná ( ale bez oleje .. max. půl lžíce), na dochucení dressing z jogurtu ( 3 lžíce netučného jogurtu + koření např. tzatziki)
  • v případě nutnosti stravování v restauraci si objednejte : kuřecí prsíčka nebo rybu na grilu a zeleninu
  • povolené množství alkoholu za týden: 2 dl vína nebo malé pivo nebo 4-5 cl destilátu
  • mimo jídla uvedená v dietě nic jiného nekonzumovat
  • nic obalovaného smaženého !!!!
  • při pocitu hladu se napít nebo užít vlákninu a hodně zapít, nebo si vžít žvýkačku nebo bonbon bez cukru, pokud tato opatření nepomůžou zkuste zeleninu, např. mrkev nebo jablko či pomeranč
  • je vhodné denně použít 1 tabletu multivitamínového přípravku
  • od 6. týdne diety : je nutno denně zkonzumovat 1 lžíci rostlinného oleje ( nejlépe olivového) - používejte k přípravě zeleninového salátu nebo jinéhostudeného či teplého pokrmu
  • do kávy místo smetany 2-3 cl nízkotučného mléka
  • nesladit cukrem, medem ani sirupem !!!!
  • efektivnějšího a zdravějšího snížení hmotnosti a procenta tělesného tuku dosáhnete kombinací diety a cvičení :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
1.11.07 20:57

Gabi, babizno, až tu zítra zveřejním váhu, padneš na zadek :lol: si mě viděla v poslední době jen ve svatebním upnutou do korzetu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.11.07 20:57

No tak Sati to sem písni ten dietní plán, třeba se na něj taky vrhnu, bude-li lepší než dělená strava, tak jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
1.11.07 20:59

Sati, tak to vypadá dobře. Vytisknu to a dám na ledničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie