Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hlavně je to sranda, minule jsme dělali mašinku a málem jsem se přitopila, jak jsem se smála
no ale břišní svaly bolely, tak to snad nějaké účinky má. Pak dej vědět, jak ten spinning.
Hm, tak aquaaerobic bych taky ráda zkusila, ale u nás nic takovýho není
Zatím chodím (zatím teda jen 2×
) na kombinované cvičení - půl hodinky aerobic a půl hodinky posilování. Docela to jde. Jen mám po cvičení děsný chutě
![]()
A přemýšlím o břišních tancích…
Ahoj holky, vezmete me do klubu? Bibi, Evi, to uz je troji kontrola! ![]()
Ja nejsem nejak tlusta, ale nevypadam podle svych predstav, je na mne dost nezpevnene hmoty.
Nevim, kolik vazim, to zjistim zitra hned rano. Ale chtela bych vazit 60 Kg. Mylsim, ze mam tak 65, mozna vic. A merim 173 cm. Ale u me bude dost problem to enjak vydrzet, jedine, ze bych ukecala i tchyni, se kterou zijem a ktera vari. A rozhodne ne dietne, ale pekne po moravsku, vscehno na
le a s buckem.A je i dost tezke dodrzovat nejaky rezim v jidle, jim, kdyz mam cas. Taky na sport neni vubec cas…ale co, pokusim se udelat maximum! U me to znamena hlavne omezit sladke a vecerni pojidani. Tak hubnuti zdar!
Nekdo by mohl udelat nejakou prehledovou tabulku se soucasnyma vahama cilem a treba jednou za tyden napsat novou vahu… ![]()
hm.. začít s pohybem bude asi nejhorší, s tím jídlem mi to příjde jednodušší. Dneska psali v blesku o dietách a dělenou stravu moc nedoporučovali, že je nevyvážená, a svádí k přejídání se některými potravinami. Manžel kdysi chodil s kolegy k dietologovi, takže dietní plán mám, pokud budete mít zájem tak bych ho sem hodila - není to tak hrozné
No já můžu opravdu začít hubnout až od zítřka, právě jsem povečeřela a dávám si ještě delisu, když už zítra nebudu moc.
Já jsem chodila taky na spinnig, je to fajn, ale já mám tu zkušenost, že jsem ze začíátku hubla a tak začala přibírat, jak se začali dělat svaly, stehna jsem měla daleko větší než jsem s tím začala.
Capi -
kontrola musí být ![]()
Sati - určitě ho sem napiš
Ráda okouknu co a jak, páč si myslím, že jít celej den jen kytičky asi dlouho nevydržím ![]()
Já ještě pořád kojím, tak musím jíst všechno a je fakt, ž se teď cpu hlavně sladým, potřebuju hodně energie, ale když snad to sladké omezím, tak by se váha mohla pomoct a hlavně doufám, že zabere to cvičení.
Sati píše:
Manžel kdysi chodil s kolegy k dietologovi, takže dietní plán mám, pokud budete mít zájem tak bych ho sem hodila - není to tak hrozné
To by bylo fajn!
Kristyno, tak to mě dost děsí s těmi stehny
no jo, je to vlastně logické…jak dlouho jsi tam chodila?
Capi, ty taky? Chi, a bůček není dietní? Vždyť je to bílý maso
![]()
Bibi: chodila jsem dvakrát týdně asi 3 měsíce, pak jsem toho nechala a začala chodit zase za rok a to jsem už chodila jen jednou týdně a asi jen 2 měsíce.
ha baby moje rijnove-sem vas nachytala-ste normalni?? zrovn avy tri?? nemate nikde nic navic-ste prdle!! no ale kdo chce kam-jdu si namazat jeste jeden chleba-sorry ostatnim za vpad ale moje holky me znaji a chapou ![]()
Takže vyhrabala jsem ji na dně šuplíku
. Díl první: ZÁSADY A DOPORUČENÍ
Gabi, babizno, až tu zítra zveřejním váhu, padneš na zadek
si mě viděla v poslední době jen ve svatebním upnutou do korzetu
![]()
No tak Sati to sem písni ten dietní plán, třeba se na něj taky vrhnu, bude-li lepší než dělená strava, tak jdu do toho.