Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
2.11.07 20:27

Tak to je přesný, čas na jídlo prostě nemám, no snad se to zlepší, musím začít jíst pravidelně a častěji a ne se najíst odpoledne k prasknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.07 20:28

Ten anonym sem byla ja, nejak mi tu prestala fungovat moje stara registrace. Uzivatelsky jmeno i email si to tu pamatuje ale nemuzu prijit na heslo ani kdyz si ho nechavam poslat tak to nejak nefacha :( tak sem se musela zaregistrovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.11.07 21:04

Stačí mi napsat z mailu, na který je registrace a napsat mi nick - a já změním heslo :)
Ten mail je podmínku - prostě ať nezruším jméno někomu jinému

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.07 21:21

Tak email jsem ti poslala, moc dekuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
2.11.07 22:08

Ahoj holky,
dnešek stál fakt za to :roll: Zvážit jsem se nestihla(doplním zítra), od rána jsem jen lítala a tím pádem do sebe házela rychle kde co :oops: Jmenovat to nebudu, ale stydím se :lol: I když koukám, že nás bylo víc s takovým začátkem :wink:
A taky jsem se rozhodla, že nejdřív snížím porce a omezím sladké. Jiank bych totiž asi umřela 8) :lol:
Když jsem tad ydočítala o Nugetě, tak jsem slintala na klávesnici :-) No, ještě že ji doma nemáme 8)

Ale jednu malinkou pochvalu si dám :P MAnžel mě lákal na brambůrky a já odolala :potlesk:

Na zítra mám naplánovaný kuře s rýží - tak jako Pet-s :wink: Už se těším…

Tak ať je zítřek úspěšnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
3.11.07 09:25

Krásné ráno!
Tak hlásím váhu - 61. Ideální by bylo těch 55. Jsem totiž prcek :oops:

A dneska se zatím držím, tak to snad nepokazím 8)

Mějte pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.11.07 10:18

Ahoj holky, tak já má 72,7 Kg, tak to je moje startovací váha (mimochodem evčulinko, tu tvojí bych hned brala :) ). Musím se hodně snažit, aby mi to odhodlání hubnout vydrželo, protože ze včerejší oslavy máme doma v lednici ¾ dortu :? . Včera jsem si dala jeden kousek ke kafíčku a pak už jsem jedla jen zeleninu a čisté maso, vynechala jsem pomazánky, houstičky a podobné dobroty akorát jsem neodolala slaným tyčinkám :( :oops: . No a naštěstí jsem byla řidič, takže jsem pila jen čistou vodu. Takže suma sumárum moc dieta to nebyla, ale docela rozumný kompromis tak, abych si užila oslavu a trochu myslela i na své zdraví :) :wink: .
Dneska jsem posnídala ½ cornšpice se sýrem Cottage a ledový salát. Mimochodem jsem zjistila, že ten Cottage se dělá i nízkotučný, tak jsem ho prubla a chutná stejně jako ten 20%! Hurá hurá hurá, alespoň nějaká chutná alternativa, protože co se jogurtů týče, tak ty nízkotučné mi nejedou.
Zatím ahoj, jdu krotit děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.11.07 10:19

evculindo promiň, trochu jsem tě zkomolila ale já nerada :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.11.07 12:31

ahojky

no tak já o dnešní snídani nebudu mluvit. včera jsme šli po dlouhé době večer tančit s přítelem, tak jsem pila bílé víno (normálně bych si ho dala se spritem nebo červené s kolou), no pár uzobnutých oliv a pistácií, no a k večeři čerstvá zelenina a plátek masa ( kterej u mě vydržel asi půl hodiny, jelikož jsem pak dostala hrozný střevní potíže a mále nedoběhla - nevím asi z masa, jelikož přítel to měl taky). a ještě jsme něco vytancovali.

jenže jelikož už nejsem zvyklá pít (ještě kojím) tak jsem si dala asi 3 skleničky no a těžká jsou opilcova rána.tak jsem si dala 2 velký kuse domácího mazance :oops: no jsem ostuda, ale musela jsem to nějak zaplácnout.

k obědu si dělám jen těstoviny s rajčatovou omáčkou a večer bude salátek.

jo jinak hodně doporučují snídat,nebo i k svačině jmenuje se to křupavé rohlíčky a jsou vynikající.jsou určeny na dietu, já mám celozrné, a jsou to takové tvrdé křupavé bagetky.ale i s marmeládou, cotagge šunkou moc dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
3.11.07 15:54

Pet-s - v pohodě :wink: :lol: Já vím, že 61 není moc, ale jsem opravdu prcek… To, co jsem nabrala v těhotenství šlo samo, ale ještě to, co jsem nabrala během ročního těhotnění :roll: Teď to dost dlouho stagnuje a naopak mám pocit, že váha jde směrem nahoru :?

Ovšem dneska se hlídám :-)

Misenko - tak tyhle stavy si z dávných dob pamatuju a chápu :wink: :lol: Já se většinou pak cpala celý den :roll:

Salát k večeři, hm, to je dobrý nápad :-) Jaký budeš dělat? Já teď ujíždím na tom čínským zelí 8)

Jo, a hneska jsem byla malému pro bio jogurty a slintala jsem u Nugety, ale nekoupila ji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.11.07 18:22

Ahoj,
tak já jsem tedy zase ráno poobědvala sladké, ale k obědu jsem měla kuřecí maso, menší porci, ke svačně banán a k večeři jahodový jogurt, ale nevím jestli nebudu mít kolem deváté hlad, snad to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.11.07 19:33

evculindo, s tím pomaličkým přibíráním je to vždycky hrůza. Já takhle hrozně pomalu přibrala ještě před těhotenstvím asi pět kilo, ale trvalo mi to vážně snad dva a půl roku, takže vždycky na váze jsem si jen řekla "půl kila, no jo, to jsem asi víc najedená . . " . . .no a postupně jsem se takhle vyžrala :?
Jinak teď k večeři jsem měla půlku cornšpice a zeleninový salát i s vajíčkem a šunkou . . . mňam! Jen stejně pořád myslím na jídlo - teda spíš na sladké a ne a ne se toho zbavit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.11.07 19:38

misenko, prosím tě jak vypadají a kde se dají koupit ty „křupavé rohlíčky“? Nebo alespoň kdo je vyrábí? Třeba by to zahnalo ty moje chutě . . jen aby nebyly kaloricky stejně vydatné jako ty sladkosti, to by mi asi moc nepomohlo :) :) .
Já jsem zase ochutnala od Racia takové placičky z pufované rýže, jak jsou z jedné strany máčené v nějakých polevách - jogurtové nebo kakaové a podobně a ty taky nejsou tak úplně příšerné a skoro nic to neváží, takže člověk má pocit, že toho snědl vagón a přitom to není tak hrozné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
3.11.07 19:46

Jdu se sem uchýlit pře sžíravou chutí na něco - COKOLI :P ale takhle by to nešlo. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.07 19:53

Ahoj,
k snídani jsem měla pět gumových šmoulů :roll: ,k obědu sekanou a brambor :roll: ,plus je,že jsem si nepřidávala.Dneska bych i čas měla,ale zase je tu jídlo pro rodinu a sekanou já miluju! :roll: :oops: A gumové šmouly taky miluju,jsou přivezené z Německa a nemůžu je mít naštěstí každý den. :wink: K večeři jogurt ovocný,no nevim večer je ještě dlouhý..... :lol:
Moc mi to nejde,doufám jenom,že v pátek s hrůzou nezjistím,že jsem zase přibrala! :evil: :evil: Teď se modlim,aby váha stála. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková