Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak to je přesný, čas na jídlo prostě nemám, no snad se to zlepší, musím začít jíst pravidelně a častěji a ne se najíst odpoledne k prasknutí.
Ten anonym sem byla ja, nejak mi tu prestala fungovat moje stara registrace. Uzivatelsky jmeno i email si to tu pamatuje ale nemuzu prijit na heslo ani kdyz si ho nechavam poslat tak to nejak nefacha
tak sem se musela zaregistrovat znovu.
Stačí mi napsat z mailu, na který je registrace a napsat mi nick - a já změním heslo ![]()
Ten mail je podmínku - prostě ať nezruším jméno někomu jinému
L.
Ahoj holky,
dnešek stál fakt za to
Zvážit jsem se nestihla(doplním zítra), od rána jsem jen lítala a tím pádem do sebe házela rychle kde co
Jmenovat to nebudu, ale stydím se
I když koukám, že nás bylo víc s takovým začátkem ![]()
A taky jsem se rozhodla, že nejdřív snížím porce a omezím sladké. Jiank bych totiž asi umřela
![]()
Když jsem tad ydočítala o Nugetě, tak jsem slintala na klávesnici
No, ještě že ji doma nemáme ![]()
Ale jednu malinkou pochvalu si dám
MAnžel mě lákal na brambůrky a já odolala ![]()
Na zítra mám naplánovaný kuře s rýží - tak jako Pet-s
Už se těším…
Tak ať je zítřek úspěšnější ![]()
Krásné ráno!
Tak hlásím váhu - 61. Ideální by bylo těch 55. Jsem totiž prcek ![]()
A dneska se zatím držím, tak to snad nepokazím ![]()
Mějte pěkný den!
Ahoj holky, tak já má 72,7 Kg, tak to je moje startovací váha (mimochodem evčulinko, tu tvojí bych hned brala
). Musím se hodně snažit, aby mi to odhodlání hubnout vydrželo, protože ze včerejší oslavy máme doma v lednici ¾ dortu
. Včera jsem si dala jeden kousek ke kafíčku a pak už jsem jedla jen zeleninu a čisté maso, vynechala jsem pomazánky, houstičky a podobné dobroty akorát jsem neodolala slaným tyčinkám
. No a naštěstí jsem byla řidič, takže jsem pila jen čistou vodu. Takže suma sumárum moc dieta to nebyla, ale docela rozumný kompromis tak, abych si užila oslavu a trochu myslela i na své zdraví
.
Dneska jsem posnídala ½ cornšpice se sýrem Cottage a ledový salát. Mimochodem jsem zjistila, že ten Cottage se dělá i nízkotučný, tak jsem ho prubla a chutná stejně jako ten 20%! Hurá hurá hurá, alespoň nějaká chutná alternativa, protože co se jogurtů týče, tak ty nízkotučné mi nejedou.
Zatím ahoj, jdu krotit děti!
ahojky
no tak já o dnešní snídani nebudu mluvit. včera jsme šli po dlouhé době večer tančit s přítelem, tak jsem pila bílé víno (normálně bych si ho dala se spritem nebo červené s kolou), no pár uzobnutých oliv a pistácií, no a k večeři čerstvá zelenina a plátek masa ( kterej u mě vydržel asi půl hodiny, jelikož jsem pak dostala hrozný střevní potíže a mále nedoběhla - nevím asi z masa, jelikož přítel to měl taky). a ještě jsme něco vytancovali.
jenže jelikož už nejsem zvyklá pít (ještě kojím) tak jsem si dala asi 3 skleničky no a těžká jsou opilcova rána.tak jsem si dala 2 velký kuse domácího mazance
no jsem ostuda, ale musela jsem to nějak zaplácnout.
k obědu si dělám jen těstoviny s rajčatovou omáčkou a večer bude salátek.
jo jinak hodně doporučují snídat,nebo i k svačině jmenuje se to křupavé rohlíčky a jsou vynikající.jsou určeny na dietu, já mám celozrné, a jsou to takové tvrdé křupavé bagetky.ale i s marmeládou, cotagge šunkou moc dobrý.
Pet-s - v pohodě
Já vím, že 61 není moc, ale jsem opravdu prcek… To, co jsem nabrala v těhotenství šlo samo, ale ještě to, co jsem nabrala během ročního těhotnění
Teď to dost dlouho stagnuje a naopak mám pocit, že váha jde směrem nahoru ![]()
Ovšem dneska se hlídám ![]()
Misenko - tak tyhle stavy si z dávných dob pamatuju a chápu
Já se většinou pak cpala celý den ![]()
Salát k večeři, hm, to je dobrý nápad
Jaký budeš dělat? Já teď ujíždím na tom čínským zelí ![]()
Jo, a hneska jsem byla malému pro bio jogurty a slintala jsem u Nugety, ale nekoupila ji ![]()
Ahoj,
tak já jsem tedy zase ráno poobědvala sladké, ale k obědu jsem měla kuřecí maso, menší porci, ke svačně banán a k večeři jahodový jogurt, ale nevím jestli nebudu mít kolem deváté hlad, snad to vydržím.
evculindo, s tím pomaličkým přibíráním je to vždycky hrůza. Já takhle hrozně pomalu přibrala ještě před těhotenstvím asi pět kilo, ale trvalo mi to vážně snad dva a půl roku, takže vždycky na váze jsem si jen řekla "půl kila, no jo, to jsem asi víc najedená . . " . . .no a postupně jsem se takhle vyžrala ![]()
Jinak teď k večeři jsem měla půlku cornšpice a zeleninový salát i s vajíčkem a šunkou . . . mňam! Jen stejně pořád myslím na jídlo - teda spíš na sladké a ne a ne se toho zbavit ![]()
misenko, prosím tě jak vypadají a kde se dají koupit ty „křupavé rohlíčky“? Nebo alespoň kdo je vyrábí? Třeba by to zahnalo ty moje chutě . . jen aby nebyly kaloricky stejně vydatné jako ty sladkosti, to by mi asi moc nepomohlo
.
Já jsem zase ochutnala od Racia takové placičky z pufované rýže, jak jsou z jedné strany máčené v nějakých polevách - jogurtové nebo kakaové a podobně a ty taky nejsou tak úplně příšerné a skoro nic to neváží, takže člověk má pocit, že toho snědl vagón a přitom to není tak hrozné ![]()
Jdu se sem uchýlit pře sžíravou chutí na něco - COKOLI
ale takhle by to nešlo. ![]()
Ahoj,
k snídani jsem měla pět gumových šmoulů
,k obědu sekanou a brambor
,plus je,že jsem si nepřidávala.Dneska bych i čas měla,ale zase je tu jídlo pro rodinu a sekanou já miluju!
A gumové šmouly taky miluju,jsou přivezené z Německa a nemůžu je mít naštěstí každý den.
K večeři jogurt ovocný,no nevim večer je ještě dlouhý..... ![]()
Moc mi to nejde,doufám jenom,že v pátek s hrůzou nezjistím,že jsem zase přibrala!
Teď se modlim,aby váha stála. ![]()