Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
holky, tak vidím, že ve vás budu mít opravdu podporu, díky móóć! ![]()
Když vás tak pročítám, tak mám prostě tak strašnou chuť hubnout a vím, že to prostě dokážu.
![]()
Tak snad se nepletu a kilča nám půjdou pěkně dolů.
Prozatím se loučím, pá pá ![]()
Jo domácí chleba je hrob - hold musíme péct ten zdravý - celozrný, grahamový - že Lesino????!!!
Pett - já vím, že se do cvičení nechce (a zkus hádat, jak to vím
), ale když se do toho dáš a vydržíš, tak se taky budeš cítit líp. Uvidíš
Moje jediný cvičení je …
(no asi víte
) a tak si aspoň při tom zatínám svaly, aby se procvičily
![]()
Ahojky
Pet - prosím tě, kdo by tě odsuzoval?všichni si tu budeme držet palce
tak já posnídala 1 rohlík a 1 vajíčko a koblihu
ale to jsem musela, jelikož jsem spala 5 hodïn a jsem nějaká zesláblá, a ještě anička ze mě vycucává veškerou energii a vitamíny
ale k obědu si udělám kuskus se zeleninkou. a k večeri kousek masa se zeleninou.jinak mezi tím odpo jogurt.
náhodou, ono na začátek stačí, když si jen zmenšíte porce.fakt, klidně si dát knedlík a omáčku, ale knedlík si vzít třeba jen 2, takže jíst třeba vše, ale mnohem méně.no a když se trošku změní i stravování - že kromě všeho pečení na sádle tak na vodě,nebo malinko oliv.oleje, místo majonézy používat jogurt,tak TO PROSTĚ DOLŮ JÍT MUSÍ.
no taky bych si chtěla koupit domácí pekárnu na chlebíček,ale je mi jasné,že by to byla moje zkáza. ![]()
Bibi: váha se mi po skončení kurzu udržela rok, letos na jaře jsem najela na svůj obvyklý režim co se týče jídla a mám 4 kg nahoře
Potřebuji startovací motor, abych najela zpátky na to co mě naučily ve Stobu. Co se týká jídla, tak jim úplně vše, ale v menších dávkách a několikrát denně. Učily nás, že si denně máme dát malou sladkou odměnu, tak jsem i hřešila. Sice jen 1/3 nějaké sušenky, ale sladký jsem měla. Nejhorší je najíst se v pět hodin naposled a pak se trápit hlady. Já jedla i večer, sice něco lehkého a malého , ale jedla. Když jsem přišla večer z odpolední a věděla jsem , že půjdu spat za 2-3 hodinky, tak jsem si do toho žaludku vždy něco nasoukala. Opravdu jsem jen změnou stravovacích návyků zhubla 13 kg, bez pravidelného cvičení. Jen občas nějaká tůra ( když bylo hezké počasí ). Teď jsem pevně rozhodnutá i cvičit, ale nemám ráda kolektivní cvičení. Tak jsem si objednala cvičení na dvd a budu se trápit doma sama.
Jinak má výchozí váha: 162 / 77 kg
Ahoj holky,
Tak já se dneska ráno nestihla zvážit a teď už mám v sobě asi půl litru čaje, nějakou vodu, loupák a jablko, takže dneska se už vážit nebudu. Koukám, že se asi budu trochu plést s Pett1 . Vytiskla jsem si ty pokyny od Sati a moc ti za ně, Sati, děkuju. I když jsem to ještě všechno nepřečetla, tak už teď vím, že mi bude vyhovovat to, že si budu moct složit rychle jídelníček, když se mi nebude chtít nic vymýšlet a kombinovat z hlavy. Teď k obědu tu kuchtím rýži a kuře, tak se budu snažit držet a nesníst té rýže kopec
.
Přes den se sem asi budu dostávat jen občas, protože mi dítka nedovolí přes den vysedávat u počítače, ale vždycky večer se sem juknu. Tak na kdy si dáme ta kontrolní vážení? Navrhovala bych pátek, kdybychom třeba přes víkend trošičku hřešily, tak aby se nám tím nekazily ty úspěchy v číslech
. Asi potřebuju nějaký záchytný bod, bez něj bych asi nevydržela být důsledná v tom nemlsání. Jinak já jedu dneska odpoledne na oslavu narozenin, takže to bude hoooodně krušné, ale dávám si závazek sníst jen každé třetí sousto, co obvykle
.
Mějte se tu zatím hezky, ahoj
Něco na oddych a pro pobavení :
Vzpomínáte si?
„Když vydržíš nepapat, uvidíš zlatý prasátko." „Tati, a bude mít taky ty velký zahnutý zuby nahoru?" „Musíš vydržet a uvidíš! Ne ne, já nemusim, já už ho vidim!"
Zachraňte reklamu s prasátkem! http://www.kofola.cz/index.html
Ahoj,
tak ja jsem posnidala sladke, nemuzu si ho zatim uplne odeprit, ale budu ho jist jen rano a daleko min nez pred tim.
Nikdo nikoho za vahu urcite odsuzovat nebude a ja se ridim i tim heslem, kdyz to slo na horu, musi to jit i dolu.
Sati: pro reklamu jsem hlasovala, je super, kdyz ji zacnou davat, vim, ze se blizi Vanoce.
Sati taky jsem hlasovala pro prasátko
![]()
Jinak já jsem teda snídala bílý jogurt, pak jsem obědvala kuřecí prsíčko na vodě se zeleninou a teď jsem zobla mrkev a 2 kolečka šunky vepřové
![]()
Radši tu ani nebudu psát, co jsem dnes „požrala“
měla jsem příšerně hektické odpoledne a tak jsem polykala cosi během jízdy autem, při čemž jsem strkala druhou rukou Lucce do pusy dudlík, aby nebrečela a do toho sháněla odvoz synovi, který uvízl na internátě v Odolené Vodě, protže mu ukradli peníze a neměl se jak dostat domů…teď se uklidňuji posledním burčákem sezony z výběru hroznů. Ale dám si jen skleničku.
Prasátko dostalo hlas.
Ahoj, tak ma dnesni ranni vaha 64,2 kg (173 cm). A ridit se chci tim, co uz tu nekdo psal-nejak se netrapit, ale taky netrapit telo tunami sladkeho, ktere obvykle jim a jeste to zapijim sladkym pitim, pokud vubec nejakym. To je muj nejvetsi problem-skoro vubec nepiju. Jestli do sebe nasoukam litr denne, tak je to hodne a z toho minimalne pul litru je sladky caj. ![]()
Dame si nejaky casovy cil? Ze si treba za tyden zase nahlasime vahy?
Jdu si dat zase to vinko, co vcera. Ale jen trosku. ![]()
Ahoj,
tak já jsem zhřešila,ani nebudu psát,co jsem do sebe zase všechno navalila,snad jediné,co jsem držela,že jsem měla celozrné pečivo.
Takhle by to nešlo.
Úpně senzační by bylo,ten kdo je poctivý,by večer napsal plán jídelníčku na druhý den a já bych si nakoupila ,večer připravila a další den jedla.Nevim jak vy,ale u mě je největší záhuba nedostatek času na sebe.A to není výmluva.Ráno jsem zvládla snídani,potom hraní atd.,potom jsem se marně dopoledne snažila uspat nerudnou Emu,pak jsem jela do Prahy pro starší děcka ze školy,do toho jsem ráda,že v manželově kanceláři jakž takž nakrmím malou a já?Jedla jsem až kolem 15h a to si pište,že všechno,co bylo dostupné.
![]()
Tak takhle ode mě,doufám,že jste měly úspěšnější den,tedy co se hubnutí týče. ![]()
Bibi-nj,ale co s tim?
Myslím,že nejlepší bude si do ledničky večer připravit pět svačinek(jídel) a pak jen vytahovat a konzumovat,třebas i za pochodu,ale kontrolované množství a suroviny.
![]()
ahoj holky, tak aby v tom Pett nebyla tak uplne sama, ja mam cca 95kg, moje puvodni vaha byla 70-75kg, rada bych zhubla alespon na 85kg, protoze se chystame na druhe mimco, tak asi je zbytecny to s tim hubnutim az tak prehanet ale trochu by to chtelo abych se pak vubec hnula
Od zari sem zacala po vecerech chodit cvicit s kamaradkou, jenze ted manzel zacal chodit na nocni, takze mam po cviceni, vecer chodit nemuzu, kamaradka zas pres den a samotny se mi nejak nechce. Chodim tedy alespon na cviceni rodicu s detmi, tak aspon nakej minimalni pohyb mam.