Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ano kuřecí maso na olivovém oleji a k tomu salát od želv a mrkvičku můžeš. Množství jsem nikdy nesledovala u dělené stravy to je asi jedno.
Takže špagety se sýrem jsou tabu? ![]()
Stanuško, taky vlastním tři potomky. Metr má jen nejmladší, ostatní jsem ošidila ![]()
no oni doporučují pro hubnutí, které vydrží aby se hublo půl kila týdne a fakt jíst minimálně 5× denně,ale méně a záleží co.
tak nejlepší je např. ráno celozrné pečivo s kuřecí šunkou nebo s cotage
dopolední sváča - ovoce
oběd -kuřecí plátek, brambory,zelenina
odpolední sváča - bílý jogurt nebo zákys
pak večeře - zelenina, maso už spíš nejíst sacharidy
no a pak před spaní např jablko. no a vypít minimálně 2litry
no tak já se to snažím dodržovat,ale jak jsem psala, sacharidy nemíchám s bílkovinama - neboli v dělené stravě nemíchám zvířátka s kytičkama, ráno snídám vydatně, ovoce dopo vědšinou nestihnu, maximálně dojím přesnídávku po Aničce, oběd rychlovka, sváča no dojídám bilý jogurt po Aní, občas si koupím ochucený tvaroh,no a večer zeleninku třeba s plátkem masa, nebo jen salátek.občas na odlehčení vypiju jen syrovátku, no a hlavně hrozně málo piju.
takže teorie dobrá,leč praxe nic moc.
no tak já 160 cm/původní váha 73
) nyní 64 no a můj cíl je 55 (ale to asi nikdy nebudu mít)
Bibi-taky nemám metry,jsou už veliký,ale ˇfotku jsem si sem dala.
A jak máš velký děti ty,kromě Lucinky?
Teda, tady se to pěkně rozjelo
A hned zítra začínáme
Já se vždycky měsíc i dýl připravuju
Ale jo, jdu do toho.
Potřebuju dolů tak 5 kilo. Jen zvážit se můžu až zítra - malej už spí…
A díky za ujasnění zvířátek a kytiček ![]()
Evi, tak to máme dvojí kontrolu - tady a v říjňatech ![]()
Stanusko, Jirka za tři týdny 16, Michalka 13 let.
Bibi-jé,to už máš skoro dospěláky.
Já mám Esterku 11let a Davídek 8roků.
Bibi - to máš pravdu
Ale jak tak nad tím přemýšlím, tak asi už to, že jsem sem napsala mě donutí… ![]()
Holky, a do kolika se snažíte navečeřet? Já to s malým moc nestíhám, takže jdu třeba večeřet až teď
To bude chtít taky změnu…
Stanusko, puberťáci to jsou
Taky fajn po 8 letech mimčo. Je to úplně jiný, že? Taky si to užíváš?
no nějak jsme odbočili od hubnutí.
Takže budu se snažit dodržovat to nějak podobně jako Misenka. Zdravě, racionálně a pokud to půjde, tak dělit. Ale kafe s mlíkem si dá, protože na kofeinu jsem téměř závislá a bez mléka kefe nepozřu.
Evi, já se snažím do šesti jíst, pak už ne. Ale já třeba neusnu s plným žaludkem, takže mi to nevadí…
Tak s tím kafařením jsme na tom Bibi stejně, bez kávy ráno skoro ani oči neotevřu
, takže kafe si neodpustím.
Ahoj,
můžu se taky přidat? Já bych chtěla zhubnout tak 5-7 kilo, mám teď 60 kilo a chtěla bych se dostat na to co jsem měla, než jsem začala zít s manželem. Já budu asi ale hubnout jinak než dělenou stravou, dělenou stravu jsem zkoušela a nezvládla jsem to. Od neděla začínám i chodit cvičit.
Já budu jezdit na rotopedu a přemýšlím, že začnu chodit na speening, ale mám strach, že se po první lekci druhý den nepostavím na nohy
A když si představím, že ještě budu lítat za dítětem, tak se mi do žádného cvičení nechce, ale asi to zkusím.
Já chodím v ponděli na aquarobic a to jen proto, že je od 19,30 hodin. Víc nemůžu, protože není hlídání, manža chodí domů dost pozdě.
Leošku, zkus to, když si tam nedáš velkou zátěž, tak zvládneš i lítat za děckem ![]()
To prý je taky dobré ten aquaaerobic. Jsem teda slyšela, že je to super.