Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
1.11.07 19:18

No to bychom mohly od zítřka od rána.

Tak já teda začínám tu dělenou stravu. Bylo by dobré se teda zítra zvážit, abychom věděly z jaké váhy začínáme a nemá se prý vážit víc jak jednou za týden nebo za 14 dní??? Teď fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.11.07 19:21

no myslím že stačí jednou týdne. bylo by dobrý napsat kolik vážíme, a jaký je náš cíl. jen nevím jestli se mi bude počítat už těch mých 10 kilo dole?určitě jo že?taky to bylo pracný :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.11.07 19:22

Ahoj,
já se chci taky přidat,chtěla bych zhubnout tak 4-6kg a o dělený stravě nevim nic.Jen není to vražedný držet před Vánocema? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.11.07 19:22

Takže si holky ještě dneska naposledy nacpem bříška a od zítřka začínáme???? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.11.07 19:26

NO tak já teda píšu, mám 71 kilo a chtěla bych tak 58 kilo což mám 13 kg shodit. Ach jo, proč to nemůže být jako batoh, shodíš ho a je to :cry: :cry:

A začnu zítra na snídko bílým jogurtíkem, pak si dám sváču nějakou zeleninu, pak si udělám maso na vodě a k tomu zeleninu, pak sváča opět nějakou zeleninu a večeře šunka, sýr 30% eidam (třeba) a k tomu zeleninu. Takže mám zítra živočišný den a další den budu mít rostlinný a to se jí pečivo celozrnné a ovoce a zelenina a vůbec žádné mléčné výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
1.11.07 19:27

Stanusko -no to si piš že před vánocema je to krize, ale my jsme přeci holky šikovné a zvládneme to. a myslím že malé hřešení občas neublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.11.07 19:28

:D :D čauky holky :D :D

já jsem teda „hubla“ s B-C, ale pak jsem vypadla z rytmu a jak tam všichni hromadně opravdu zhubli a já furt nic, tak mě to nebavilo :( :(

Takže se všema deseti hlásím zase k vám a budu se už fakticky snažit to dodržet !!!!!

Hubnutí zdar a sílu :! :!

• Citovat
  • Upravit
8671
1.11.07 19:29

Aha,tak jsem o něco chytřejší,od zítra ale určitě nezačnu,neb nemám příslušné suroviny.
A moje váha 54kg/160cm a chtěla bych 48kg(výchozí před těhu),tedy-6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
1.11.07 19:31

Stanuško, tak to mě taky napadlo… Jsem závislák na sladkým. No někdy se začít musí ne?

Mišenko, těch 10 kg tam určitě započítej, si to zasloužíš.

Tak dobře, zítra se zvážím (nalačno a ve spodním prádle :lol: )

No a tady se dají udělat hubnoucí metry, kdo by chtěl http://www.tickerfactory.com/…designer.php

Dělená strava je tedy buď přílohy bez masa nebo maso bez příloh? A zelenina se může všechna a ke všemu? Máte s tím dobré zkušenosti? Já zatím zkoušela klasiku - jíst málo, 5× denně, naposled v podvečer, ne těsně před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729

stanuska - já taky nemám příslušné suroviny, jen ten bílý jogurt tu mám, pro zeleninu a maso zaběhnu zítra a nakoupím si už i na další den, ať furt nelítám do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905

Misenka, Stanuska: drte mi misto, za pul roku jsem tu jak na koni a se mnou tak 20kg nadvahy :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.11.07 19:36

Ano Bibi je to tak, prostě živočišná strava je maso, hlavně kuřecí, krůtí a ryby a k tomu zelenina, salám, sýr, mléko, jogurty bílé, nesmíš ten den vůbec ovoce a pečivo. A rostlinná strava je celozrnné pečivo, těstoviny bezvaječné se zeleninou a ovoce můžeš. Jo a co je hlavní, prý se může oba dva dny kafe s mlékem, prý se to mléko v té kávě vykompenzuje. Jo a zelenina ve sladkokyselém nálevu se taky může, prý to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.11.07 19:37

Bibi-metr si nedám,se třema dětma by se mi nevešel do podpisu,ale děkuju.A já zase ne sladký,ale těsta na cukroví jo a potom řízky a salát s pořádnou majonézou… :-)

Leošku-já nemám ani bílý jogurt,děti ho nejedí,jen ovocný. :wink: A zelenina je tu jen salát pro želvy a mrkev a cibule. :wink: Ovoce jedno jablko a banán.Kuřecí tu je.Jen nevim,jak ho připravit bez oleje(nebo,že by nevadil olivový?),prostě o dělené stravě nic nevim.Zkoušela jsem jen málo jíst vícekrát za den. :wink:

Janno-jasně,ale ty máš teď jiné povinnosti,krásně vyživit buráčka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.11.07 19:38

Jo olivový olej se může, ale jen trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.11.07 19:41

Leošku-alespoň něco,ten já miluju! :wink: Takže kuřecí na přírodno se salátem,který ujim želvám a nastrouhanou mrkví,to by šlo k obědu ne?Váží se množství? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková