Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
11.11.07 22:02

no tak dnes se jdu fakt zahrabat,sežrala jsem všechno možný,ani nebudu jmenovat,to by bylo na dlouho.ale uklidnuje me jeden fakt, že zítra jdu na operaci dásní,tak to vidím na miminálně 1 den tekutou stravu,tak aspoň tak.no a další pondělí jdu na druhou čelist,tak to budu mít zas nedobrovolný čistící den. :roll:

tak a od zítřka, už zas hezky zpátky ve svých hubnoucích kolejích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
11.11.07 22:04

misenko jejda, tak operaci ti nezávidím…tak at to dobře dopadne a moc to nebolí!!!
jinak já si večer dala nanuka :oops: …a asi 4 lžičky medu na svůj bolavý krk, protože tu nemám žádné pastilky .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
11.11.07 22:06

Ja se treba ale drzim v tom, ze si misto dvou a vice zakusku dam jen jeden. A vetrnik me lakal i dnes a zase jsem odolala a dala si radsi krupavy rohlicek s lucinou, protoze necim jsem si tu pusu zacpat musela. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
12.11.07 08:10

Misenko , drřžím palce, ať tě to moc nebolí a jsi brzy fit! Jinak je fakt, že jako hubnoucí metoda je operace v puse dost drsná, ale zabírá to :) .
Davmi , já mám Aničku straou 2,5 roku a Lucinku 7 měsíců. Jinak smrkáme, chrchláme, kašleme už 14 dní, občas mají holky zvýšenku a teď ta Ančí ještě vymyslela o zvracení . . . snad už bude konec :) .

Tak holky, přestaňte tu pořád psát jak se cpete :lol: , já se stále držím a myslela jsem, že tu najdu spolubojovnice a vy mi zatím děláte chutě :?: :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
12.11.07 08:22

Dlouho jsem tady nebyla a koukám jak jedete. Držím palce a jestli smím budu nakukovat. Naštěstí jak jsem přestěhovaná a mám věci nahromadě nemůžu najít váhu :roll: a tak vám nic nenahlásím. Ale víkend byl fakt děsný, tak mám dneska „pitný“den a jsem zvědavá, jak vydržím. No upřímně - přes den asi v pohodě, ale večer musím uvařit :evil: .
Jinak jsem koukala na hubnoucí úbytky a jste holky šikulky :potlesk:
Já už jsem našla aspoň „posilovač“ nohou a v týdnu se přinutila na jedny břišáky, když mi ten orbikrám pořád nechodí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.07 12:14

Ahojky při pondělku.

Tak já snad konečně začnu vážně hubnout. Minulý týden jsem si to vždycky večer slíbila, ale ve skrytu duše už se těšila, až si ráno dám nějakou ňamku :oops: . A jak jsem to porušila, tak jsem se pak cpala celý den. Teď ale fakt cítím, že to půjde, nemám vůbec chutě a jsem odhodlaná jíst rozumně. Už o víkendu to celkem šlo, hřešila jsem akorát sladkým cheese-cakem, ale to snad není tak hrozný, je to skoro samý tvaroh.

Posnídala jsem tmavý rohlík a sýr. K obědu plánuju kuřecí vývar, co mám uvařený pro Vojtíška. Odpolko dám jogurt a jabko a večer salát s tuňákem.

Jo a zvažuju, že si začnu psát vše, co sním a zároveň si i spočítám kilojouly. Když jsem onehdá zhubla 20 kg, tak mi tohle na začátku dost pomohlo.

Tak doufám, že v pátek už se mi v tabulce objeví nějakej ten úbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.11.07 12:37

No tak já dneska dala dva rohlíky se sýrem ale teď vůbec netuším co si dát k obědu. Mám tady 7 zbylých kousků štrůdlu , ale zatím se na ně jen koukám, tak uvidíme večer napíšu kolik jich tady je :roll:
Nechcete je některá poslat potrubní poštou.
Tappy to jsi dobrá já hubnu víceméně poprvé a zatím to moc nejde, ale přijde mi že toho moc nejím.
Misenko to musí bolet jejda jejda do toho bych dobrovolně nešla :cry:
Pets jak jsi zvládala malou v těhotenství??? Chtěla bych druhého broučka také s takovým odstupem +-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.07 13:22

Pavlušo , taky si myslím, že moc nejíš :D . Teda soudím podle toho, co jsi včera psala, žes snědla v neděli. To by mně teda nestačilo.

Ale já se řídím heslem: Když chceš zhubnout, tak jez! (teda samozřejmě promyšleně) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.11.07 13:42

Tappy já skoro vůbec jíst nemusím, ale jednou za čas mě chytně taková žravá že smíchám všechno možný a v hrozným množství. Pak mám hubnout. Ale ted už mám docela hlad, tak asi dám mandarinku a budu nucena si něco malého uklohnit.
Jo taky jsem zkoušela jíst každé tři hodiny málo, ale akorád jsem se pěkně rozežrala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
12.11.07 14:04

Tappy - 20 kg - tý jo - jsi kabrňák!!!

Jen info pro ty, co papkají lučinu - tu néééé. Kupte si radši Gervais (chtná dost podobně a je o hodně míň kalorický) a nebo ještě lepší Cottage (ale ten nechutná všem, to chce zkusit - ale na druhou stranu je zas fakt nízkokalorický)
Tak dobrou chuť a kila pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
12.11.07 14:22

Pavlušo , tak to tě obdivuju, že se snažíš zhubnout, to akorát shodíš a znovu otěhotníš :lol: a ty to zhubnutí ani moc nepotřebuješ (soudím, podle tvých čísel :) ).
No, těhotenství jsem docela zvládla i když občas jsem byla pekelně unavená a nemohla si lehnout, protože Ančí nebyla velký spavec. Měla jsem to hodně ulehčené tím, že bydlíme v domku se zahradou, takže jsem se s Aničkou občas jen vypakovala ven, ale nemusela jsem nikam daleko. Hráli jsme si u domu a kdykoli jsme se mohly vrátit domů. Spíš to pak byla zabíračka - hlavně citová - po narození Lucinky. Měla jsem občas výčitky, že jsem měla mít druhé mimčo později, ale když sleduju nynější záchvaty vzteku a vzdorovitost, tak je asi lepší, že v těch dvou letech ještě Ančí taková nebyla. Možná vážně platí pravidlo, co jsem si přečetla když jsem byla ve čtvtém měsíci těhotenství - takže jaksi trošku pozdě :lol: - že druhé mít buď do dvou let nebo pak až po třetím roce. My máme rozestup dva a kousek :) . Ale teď už si holky hezky „hrají“, samozřejmě pod dozorem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.07 14:31

Tygr - no ono to bylo už před 5 lety. Hubla jsem to tak půl roku, takže pomalu a jistě. Až do těhu jsem si to v poho udržela. Zato po porodu mi to nějak nejde (svádím to na kojo-hormony :) ).
S tou Lučinou máš pravdu, ale naštěstí existuje i light. A cottage je super. Já si ho teda dávám na chleba, ale někdo ho jí lžičkou jako jogurt. Pěkně zasytí na to, jak má málo kalorií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
12.11.07 15:05

tygr cottage já mám tuze ráááááda..a jím ho lžičkou, tappy :lol:

pet-s tak já jsem žádnou takovou knížku nečetla, ale s manželem jsme si říkali, že bychom chtěli další, až budou Bětce 3 roky, takže to by mělo být v poho, podle toho, co píšeš :wink:

jinak mě je furt blbě, takže skoro nic nejím - ráno jsem měla jogurt a ted tu mám kuskus se zeleninou a trochou kachničky, co zbyla…a to by bylo, aby v pátek nebylo zase o pár deka mín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.11.07 20:20

No tak já mám na talíři 5 kousků což znamená že jsem dva sežrala,a le co cukr tam není je to jem lískové těsto s jablky, skořicí a strouhankou.
A oběd byl zajímavý plátek vařené šunky trochu zelího a jednu vařenou bramboru. To je kombinace co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.11.07 20:23

Jo a k těm mimískům já bych je chtěla taky tak nějak do dvou let nebo těsně po dvou letech, ale buhví co bude. Ted jsme v garsonce tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková