Hryznutí od štěněte, co dělat dál?

14
28.3.26 20:58

Hryznutí od štěněte

Dobry vecer, jsem v nesnazich a muzu si za to sama, jsem blba **** a zaslouzila bych si nafackovat. Poprve jsem si poridila psa, fenku mopse 7 mesicni stene bylo to vcera. Fenka je hrava, velmi ziva. Ale dnes pri hrani s 5 letou dcerou ji hryzla do obočí. Psala jsem hned te, co mi ji prodala. Ptala jsem se, jestli je pes ockovany, protoze ja *****!!! Jsem si nic neověřila. Pani ho taky kupovala z ruky ale prodavala ji kvuli alergii ktera se projevila u jejiho decka. Dcera tam na cele nic nema, volala jsem do trech nonstop veterin, a ty me ujistili, ze vzteklina tu neni, ze bych s ni mela jit na ockovani, ale ze vzteklina tu proste neni a ze s dcerou k detske dr v pondeli aby se nahodou nezanitilo. Dcera to tam mela jen cervene, pupinky ale po chvilce zmizelo hned jsem ji to umyla. Nejhorsi je, ze tady je otevrena veterina az v pondeli a nejblizsi nonstop veterina 80km a je sobota vecer. Nevim co mam delat, jsem **** a nevim co ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76739
28.3.26 21:00
@Kandra píše: Více

ty jsi koupila psa z množírny a nemáš k němu jeho očkovací průkaz? co na to říct, nezodpovědnost a hloupost,
vzteklinu určitě nemá, ale může mít tisíc jiných nemocí, kdy konečně lidi dostanou rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
28.3.26 21:01

@Kandra dceři to pořádně umyj tuhým mýdlem, jestli máte a veterinu nemusíš řešit teď v noci, v pondělí se objednejte se psem na vstupní prohlídku a očkování, dále se každý pes musí přihlásit a uhradit poplatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
28.3.26 21:05

Děláš si v sobotu večer srandu? Koupíš si štěně od překupníka v množce. Ani s ním nejdeš na veterinu, že nevíš o očkování atd.? Chodit na cvičák, ať se učí ovládat. Dítě učit, jak se ke zvířatům chovat. To není plyšák. Pes se bude bránit, když se mu něco nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.3.26 21:06

@Kelsey1 co jsem asi napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
28.3.26 21:07
@Kelsey1 píše: Více

také mi to přijde snad vymyšlené, někdo tak neznalý v dnešní době snad ani není možný, koupit neprověřené štěně z množírny ještě k tomu k dítěti :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.3.26 21:09

@stinga No tak na tohle vážně nemám čas. Mám poprvé psa, mopse jsem si přála vždycky. A nenapadlo mě, že za tu cenu to bude takhle, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
28.3.26 21:12

a ty nevíš, že pes se VŽDYCKY kupuje z chovné stanice, že podporuješ množírny, které prodávají bez ničeho nemocné a nesocializované zvířata, dcera od něho mohla dostat různé nemoci, není to očkované ani odčervené, ty tohle všechno NEVÍŠ? :zed: :zed: :zed: :zed:a
a na co nemáš čas? jí s psem na veterinu, prohlídnout ho, oočkovat ho a přihlásit? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
28.3.26 21:15

Strašné. Nezodpovědné. Hloupé. Před pořízením zvířete by byla být podmínka, že lidi podstoupí psychotesty. Jestli jsou vůbec zralí. Než si člověk pořídí živého tvora, tak si má něco důkladně načíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
28.3.26 21:21

Asi takhle udělej si těhotenský test protože máš totálně rozhozený hormony, který tě těžce ovlivnují. Jinak vzteklina tu fakt není, tedy pokud pes není z rumunska tam je a tahají se sem neočkovaní čoklové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
28.3.26 21:24
@ka2ka píše: Více

však ona vůbec netuší, odkud ten pes je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.3.26 21:25

@ka2ka Já vím, je to moje chyba uznavám všechno co tu píšete. Ale jak jsem psala, i ta co mi ji prodala, ji od někoho má a já neznám ten původ. Fenka je hodná, jen je moc živá a dcera ji k ničemu nevyprovokovala. Fenka skáče a ráda se mazlí. Říkám si, že když předchozí majitelka ji měla 14 dní tak že by vykazovala nějaký příznaky té vztekliny. Moc se omlouvám, mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
28.3.26 21:27

Když umíš najít EM. Tak si najdi Google a přečti si, co je a jak se projevuje vzteklina. Rovnou hledej cvičák, kde se bude štěně učit. V pondělí s ním na veterinu, která je blízko.

Příspěvek upraven 28.03.26 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
28.3.26 21:27

ty jsi minimálně třetí majitel psa si přehazujete jak horkej brambor navíc je to štěně takže se tomu nediv pokud máš malý dítě nemůžeš je k sobě pouštět, vzteklinu nemá kdepak a od koho by jí chytila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
28.3.26 21:28

vzteklinu určitě nemá, ale to ostatní jsi hodně podcenila a máš čas, nemáš čas, to jsou důležité věci a snad to vše zajistíš,
je moc špatné, kupovat psa, o kterém nevíš původ a nemáš k němu jeho zdravotní kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák