Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V roce měl syn 9 kilo a 72 cm, teď nevim, ale velikost má 86-92 a nejvíc vyhovují bodycka z H & M, jinak na něm všechno plave ![]()
Jak vytrepáváte z kalot, to Terka musí mít ty kalhoty o 10 čísel delší, aby jí seděly v pase, to dělají na malé modelky asi ![]()
Já v těch značkách kupuju pouze vrchni oblečení (kalhoty, svetry, bundy, boty) za body a pyžama mi ty ceny příjdou uhozené.
@ivana-domca to máš pravdu, bodyčka z HM jsou úzké a dlouhé, taky nám dobře sedí ![]()
Dlouhá a úzká bodýčka dělá ještě Kik (některá, mají více střihů), s těma jsme byli spokojení
Jinak oblečení kupuju tak nějak všude, jen mu moc nesedí tesco věci, ty jsou dělané na baculatější děti ![]()
Já jsem měla spoustu oblečení od kámošky, teďka nakupuju v bazárkách nebo od někoho, nové jen občas, strašně rychle mi ze všeho vyroste…
Měly k tomu dispozice od narození? Dcera měla na čtyřměsíční kontrole 63cm a 5600g. Přitom toho vypije dost. Doktorka jí říká žížalko. ![]()
@madi píše:
Dlouhá a úzká bodýčka dělá ještě Kik (některá, mají více střihů), s těma jsme byli spokojeníJinak oblečení kupuju tak nějak všude, jen mu moc nesedí tesco věci, ty jsou dělané na baculatější děti
mě tesko sedí narámně. D kupuju co se mi líbí a co není uhozené jako dvě bavlněné pyžamka overálky od lindexu za 1000,–.D to mi přišlo hodně ujeté nebo dát za bavlněné body 200.. to nedám
prostě kde co vidím a je to dobrý materiál a střih…d
@anemax píše:
@Barca12345 tak to jsme podobně drobní
Jo no, je to ale nekdy mazec… znama porad - a neni nemocna? Uz to resis? Dej ji najist… nekdy k ni uz radsi ani nejdu! ![]()
Oblečení má ve vel. 62, ale dokonce jí je i pár mikin ve vel. 50.
Spostu mikin má na délku krátkých, ale na šířku by se tam vešla 2×.
@Elilen píše:
Oblečení má ve vel. 62, ale dokonce jí je i pár mikin ve vel. 50.Spostu mikin má na délku krátkých, ale na šířku by se tam vešla 2×.
To by me urvalo!!!
Mame to hlavne u tricek!!!
@Barca12345 já jsem teda z jeho váhy
no ale co nadělám, v roce měl 8kg a to jsem skákala radostí, jak pěkně jsem ho vykrmila ![]()
On moc jedlík není a navíc nechce kousat
![]()
@Elilen myslím, že k tomu dispozice měl, měl 3,32kg, což je sice tak nějak normální váha, ale přibíral pomalu. Má to po mě, já byla jako dítě taky samá ruka samá noha.
@MarieOVMUC mě právě přijde, že je to dělaný v širších střihách, třeba bodýčka. Těch jsem měla pár a po pár vyprání krabicovatěly.. prostě se vytáhly do šířky, což mu pak na to hubené tělíčko vůbec nesedělo.
Jinak oblečení sice kupuju nový, ale za takový peníze teda fakt ne, ani značky mě nějak nelákají, prostě koupím co se mi líbí a co mi přijde fajn na omak, hodně jezdíme do Německa, tam jsou ty ceny i materiály o něčem jiném, kupujeme tam hodně kalhoty, které mají regulaci v pase uvnitř, což jsem viděla tuším na jedněch HM manšestrácích.. teď jsem kupovala džíny 200 Kč, má je ohrnuté, tudíž mu tak dva roky vydrží nebo zimní zateplený kalhoty za 250 Kč ![]()
jinak v létě mi ve třech letech nosil kraťásky ve velikosti 68 ![]()
Příspěvek upraven 14.11.12 v 14:47
@anemax píše:
@Barca12345 já jsem teda z jeho váhyno ale co nadělám, v roce měl 8kg a to jsem skákala radostí, jak pěkně jsem ho vykrmila
On moc jedlík není a navíc nechce kousat![]()
Mala v roce mela 7,1 kg!!! To uz nas chtela doktorka posilat na ruzna vysetreni! Nastesti se „spravila“… ![]()
@MarieOVMUC Tesco má super oblečení.
Je krásné a není drahé. Lindex má sice drahé, ale vždycky nad ním slintám.
Občas se i neudržím. Dvě body za litra bych ale nedala.