Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@anemax píše:
@Barca12345 já jsem teda z jeho váhyno ale co nadělám, v roce měl 8kg a to jsem skákala radostí, jak pěkně jsem ho vykrmila
On moc jedlík není a navíc nechce kousat![]()
To zase prave Kachnicka spase co vidi!!! Nema problem zbusit na veceri cely rohlik se sunkou, na svacinu banan a jablko, na obed kus masa a brambory skoro jako ja!!!
@Elilen píše:
@MarieOVMUC Tesco má super oblečení.Je krásné a není drahé. Lindex má sice drahé, ale vždycky nad ním slintám.
Občas se i neudržím. Dvě body za litra bych ale nedala.
mě právě přijde drahé celkem dost
jsem tam teď koukala na kombinézy pro miminka a taková ta krásná chlupatá za 700..to bych nedala, nakonec jsme koupili za 1/3 cenu. vyplatí se to jedině v nějaké akci, to tam kupuju ponožky, punčocháče, slipy.. to jo.
@Elilen píše:
Měly k tomu dispozice od narození? Dcera měla na čtyřměsíční kontrole 63cm a 5600g. Přitom toho vypije dost. Doktorka jí říká žížalko.
syn když se narodil tak měl 3680 a 51 cm, byl tak akorát, pak málo pribiral a strasne se tahnul do výšky, naše dr. to naštěstí moc neresila, chlap má 207 cm a 90 kilo, já 174 cm a 50 kilo, takže u nás je to geneticky danne
@Barca12345 já jsem si vyšetření u dr vydupala…byla jsem z toho hotová.....ale všechno v pořádku…je to prostě drobinek ![]()
Rifličky musíme mít zásadně s posuvnou gumou, nebo by mě z nich vypadl ![]()
Porodní váhu měl 2,90 takže normál
@madi Její porodní váha byla 3,20kg. Ale přibírá šnečí rychlostí.
Synovec, který je o skoro měsíc mladší má o 2,5 kila víc.
Když leží vedle sebe, tak je to parádně vidět. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.12 v 15:01
@anemax píše:
@Barca12345 já jsem si vyšetření u dr vydupala…byla jsem z toho hotová.....ale všechno v pořádku…je to prostě drobinek![]()
Rifličky musíme mít zásadně s posuvnou gumou, nebo by mě z nich vypadl
Porodní váhu měl 2,90 takže normál
Mala mela porodni 3500 g a 50 cm… nadherny prumer ale nejak se sekla. Kdyby byla spava, uplakana, blijici nebo tak, asi bych na vysetreni sama trvala, ale je naprosto zdrava, hrava, usmevava a energicka… ![]()
My jsme s chlapem spíš menší a syn měl po narození 4 kg. Takže je malý extrémista. Když je oblečený, tak vypadá „normálně“, protože je vysoký, ale u doktorky je spolehlivě nejhubenější. On hodně přibral a vyrostl za první 4 měsíce (měl 7 kg a 71 cm) a od té doby se nemůže nějak zakulatit.
@Elilen píše:
@madi Její porodní váha byla 3,20kg. Ale přibýrá šnečí rychlostí.Synovec, který je o skoro měsíc mladší má o 2,5 kila víc.
Když leží vedle sebe, tak je to parádně vidět.
Ja mam kamosku z porodnice, ma stejne starou holcicku… Kdyz byl holkam jeden rok, byly od sebe vahove skoro sest kilo!!! ![]()
@anemax jé tak to nevím, už jsme ho dlouho nevážili
Ale výškově je přes 105cm určitě, je stejně velký jako kamarádky pětiletý syn.. Jednu chvíli jsem hrozně řešila, jak ho trošku vykrmit, bála jsem se nějaké nemoci, zkrátka aby měl rezervy a to prostě nejde, žebra jsou mu vidět stále ![]()
@Barca12345 píše:
Hahaaaaaa, dcerka, 20 mesicu, 10300 g, 79 cm, velikost 74/80!!!![]()
![]()
![]()
konečně má někdo stejné „velké“ dítě
![]()
@Barca12345 já jsem hrozně porovnávala s dcerou, ona přibírala normálně, tak jsem měla strach ![]()
on je taky hrozně hodnej, ale to jídlo ![]()
no ted nás hodně trápí ty kousky…prostě je nechce ![]()
@madi Tak ono asi zaleží co. Kombinéza za 700Kč dle mě je taky drahá. Já jí mám z akce za 450. Hračky mají super a v porovnání s renomovanou značkou drahé nejsou. Nebo myslíš, že jo?
Ještě ráda nakupuju v C&A, občas v H&M a reservé, ale tam koukám na ceny. Já když právě zajdu do Lindexu, tak Tescu ty ceny mi v porovnání tak hrozný nepřijdou. Asi ale záleží, co to je.
@MarieOVMUC my máme opačný problém, když mu jsou kalhoty v pase dobře, tak je má cca o 10 cm kratší.
Tesco vůbec, v tom vypadá jak po starším bráchovi. Nejlepší jsou CaA, HaM a tepláčky od George. První v kterých neplave. Plus Gudo, ale tam mi paní šije na míru.