Hubené miminko/batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
14.11.12 15:32

@madi Jestli nejste v zimě venku celé dny, tak by to bylo stejně zbytečné. :palec:

Mám ráda lidi kteří dokážou uznat, že je na ně něco drahé. Nemám ráda chvástání těch, kteří dávají najevo, že na všechno mají. :potlesk: Já jsem na mateřské krátce, takže mám ještě pár finančních zásob. Za rok klidně budu psát, jak je kombinéza za 250Kč drahá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.11.12 15:32
@bumbinka píše:
I když kecám, letos jsem mu tam na léto koupila kraťasy, vel. 3-6 měsíců, byly mu úplně perfektně :lol:

My jsme je dostali jako dárek od někoho, velikost 68 - nosil je celé léto a tipuju, že mu budou i za rok :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5468
14.11.12 15:35

@madi
Letos v létě jim bylo holce rok a klukovi tři a půl. Měli dohromady jedny džíny vel. 3-6 měsíců, když bylo hezky, měl je on jako kraťasy, když bylo ošklivo, měla je ona jako dlouhé kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.11.12 15:39
@Elilen píše:
@madi Jestli nejste v zimě venku celé dny, tak by to bylo stejně zbytečné. :palec:Mám ráda lidi kteří dokážou uznat, že je na ně něco drahé. Nemám ráda chvástání těch, kteří dávají najevo, že na všechno mají. :potlesk: Já jsem na mateřské krátce, takže mám ještě pár finančních zásob. Za rok klidně budu psát, jak je kombinéza za 250Kč drahá. :lol:

No, myslim, ze to neni jen o uznani a neuznani, ale i o selskem rozumu…
Troufam si rict, ze bych nejakou tu kombinezu za 1000 - 1500 Kc utahla, ale je mi to lito, protoze bydlime v RD, mala je hlavne na zahrade a tam dovedi se psem, vse zhned roztrhane, znicene popripade zabarvene (jine veci na ven)… takze ma par peknych kousku do mesta a jinak vse na zahradu. Na zimu ma kombinezu na zahradu a do mesta ma jen zateplene katatka a zimni budicku. Vse z bazarku a zateplene kalhotky za 230 z Polska… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.11.12 15:40
@bumbinka píše:
@madi
Letos v létě jim bylo holce rok a klukovi tři a půl. Měli dohromady jedny džíny vel. 3-6 měsíců, když bylo hezky, měl je on jako kraťasy, když bylo ošklivo, měla je ona jako dlouhé kalhoty :lol:

Tomu rikam vyuziti! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.11.12 15:42

@Barca12345
JJ, koupila jsem je v sekáči za 50,– a zdály se mi tehdy děsně drahé (je to Next :roll: ). No, unosil je kluk jako kalhoty, další dva roky jako tříčtvrťáky, letos oba a ještě jsem je schovala, počítám, že tak dva roky ještě poslouží, pak se ale už určitě rozpadnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.11.12 15:44
@Elilen píše:
@madi Jestli nejste v zimě venku celé dny, tak by to bylo stejně zbytečné. :palec:Mám ráda lidi kteří dokážou uznat, že je na ně něco drahé. Nemám ráda chvástání těch, kteří dávají najevo, že na všechno mají. :potlesk: Já jsem na mateřské krátce, takže mám ještě pár finančních zásob. Za rok klidně budu psát, jak je kombinéza za 250Kč drahá. :lol:

býváme venku docela dost, i když tuhle zimu budeme mít čerstvé miminko, tak to asi nebude už takové. Ale bude chodit určitě s tátou a ve školce.
My nejsme moc zvyklí na drahý hadry ani pro nás, takže tak nějak rozumně no :nevim: Když je miminko, tak to ještě jde, ale jak pak se musí kupovat na zimu i pořádný zimní boty, tak už je to znát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
14.11.12 15:44
@bumbinka píše:
@Barca12345
JJ, koupila jsem je v sekáči za 50,– a zdály se mi tehdy děsně drahé (je to Next :roll: ). No, unosil je kluk jako kalhoty, další dva roky jako tříčtvrťáky, letos oba a ještě jsem je schovala, počítám, že tak dva roky ještě poslouží, pak se ale už určitě rozpadnou :lol:

Tssss, za tu cenu schovej pro treti, at uz se to vrati! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.11.12 15:45
@bumbinka píše:
@madi
Letos v létě jim bylo holce rok a klukovi tři a půl. Měli dohromady jedny džíny vel. 3-6 měsíců, když bylo hezky, měl je on jako kraťasy, když bylo ošklivo, měla je ona jako dlouhé kalhoty :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
teresa20
14.11.12 15:46

Vidíš, ale já to dělám podobně. Letos nosil takové plátěné kalhoty 74 jako tříčtvrťáky :lol: už jsem je zabalila, ale příští léto by je mohl mít jako kraťasy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15977
14.11.12 15:49
@bumbinka píše:
To se ti zdá jako hubeňourek? :think:

Dcera má 16 měsíců, 75cm, 8,5 kila :). Ale z předchozích diskuzí vím, že tu zdaleka není nejmenší drobek :)
Synovi budou čtyři, má 104cm a necelých 13kg…

Osvědčené značky řeším vlastně jen při kupování kalhot, tam prostě MUSÍ být regulační umička v pase - nejlépe se mi osvědčilo CaA a Next, občas Kik.
Bodýčka jsou nejlepší z HM, dlouhá a úzká, a navís mají ty druky na ramínku, takže se nevytahávají u krku.

Tesco je na nic, mají strašně široké střihy, moje děti by se do bodýčka vel. 86 na šířku vešly obě :zed: :zed: Občas se dá něco z FaF, ale přímo Tesco už bych nekoupila. Pro kluka obyč tričko na písek jo, to je fuk, že to kolem něj plandá, ale jinak ne… I když kecám, letos jsem mu tam na léto koupila kraťasy, vel. 3-6 měsíců, byly mu úplně perfektně :lol:

Asi to byla inorie, protože přes deset kilo mají holčičky až po roce. :think:

Myslíš tesco značku cheerokee? Od ní tu mám oblečení jen na sebe. Pro malou mám F&F a bodýčka jsou super. Je to tlusčí bavlna. Aspoň ty, co pro ní mám. Kalhoty 3-6 měsíců pro tříleťáka?? To je nosí jako kraťasy, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.11.12 16:08
@Elilen píše:
Asi to byla inorie, protože přes deset kilo mají holčičky až po roce. :think:Myslíš tesco značku cheerokee? Od ní tu mám oblečení jen na sebe. Pro malou mám F&F a bodýčka jsou super. Je to tlusčí bavlna. Aspoň ty, co pro ní mám. Kalhoty 3-6 měsíců pro tříleťáka?? To je nosí jako kraťasy, ne? :lol:

Ne, tesco myslím značku Tesco, ta je pro hubené děti mizerná. Cherokee se dá občas něco vybrat a FF taky.
Jj, s těma kalhotama jsem to psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.11.12 16:34
@Elilen píše: :palec: Mně se tokové dítě líbí víc, něž když má půlroční 9kilo. :pankac:

Ono přijde na to. Když k těm 9 kg má 75 cm, tak to je normální.

• Citovat
  • Upravit
7376
14.11.12 16:37
@micelinka píše:
@MarieOVMUC Vyzáblina? Dcera má ve skoro 15m. 8,3 kg :mrgreen:. Před pár dny jsem vyřazovala oblečení, co jsem kupovala loni v prosinci (vel.68), vel.74 je jí akorát, v 80 plandá :lol:

já si dělala legraci, jasně že je malej mišelín. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.11.12 16:38

Mně nejvíc baví, když syn dědí věci s tím, že už to moc neužije, že oni to vyřazovali brzy, protože to bylo prckům malé v pase :lol: No a moje dítě dané gatě ztrácí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure