Hubnutí 6,5 měsíce po porodu – chci dát dolů 10 kilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
6.4.17 19:26
@denisahrava píše:
Me to pomohlo :) ja jako clovek propaguju veci co znam a mam odzkouseny :) byla jsem v zivotni situaci kdy uz jsem se na sebe nemohla divat, kila se drzela a drzela a pokud muj komentar nekomu pomuze zhubnout jako me, tak budu jen rada, ackoliv jsem to tenkrat vyplnila jen ze zoufalstvi mozna trochu zvedavosti, ale me se to vyplatilo. Chapu, ze nekomu se to nelibi nebo ma jiny nazor, ale az budete v situaci, kdy i Vy budete muset drzet diety a hubnout a hladovet, pochopite ze to neni jen tak zhubnout na trvalo. Me se to povedlo a jsem za to rada a proto jsem to jsem napsala a stojim si za tim. :)

Já si hlavně myslím, že zhubnout natrvalo, nelze žádnou dietou, ani koktejlama a pod. Zhubnout a udržet si váhu není o nějakém drastickém odpírání si, to by měl vědět každý, stačí k tomu prostě zdravé uvažování, nepřejídat se a zařadit pohyb. Není to až tak o tom, co jíme, ale kolik toho sníme a taky kdy. Profíci dokonce doporučují jednou za čas si udělat prasečí den, aby se nakopnul metabolismus a nezvyknul si a nezlenivěl. Já tedy mám každý den minimálně jednu prasečí potravinu, takže tyhle dny mě ani moc nelákají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3711
6.4.17 19:40

@Sonarka
Ani to kdy není důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.4.17 20:01
@zvidavajanca píše:
@Sonarka
Ani to kdy není důležité ;)

Je pravda, že si občas dám večer i něco sladkého, čokoládu atd. a hubnu i tak. Asi je hlavní, se večer necpat jako žok a zbytečně netláskat, mně to třeba nedělá ani dobře na žaludek, takže se jen navečeřím, je pravda, že časy nějak nedodržuju, prostě, když dorazím z práce, tak se najím, jedno v kolik a pak končím. A večeřím do syta a to, na co mám chuť, ale nelítám v jednom kuse celý večer do lednice, jak jsem to dělala dřív :D Zkrátka, je to o tom množství převážně. Jak říkám, každý, ať si jede dle svého, hlavně nedržet nějaké nesmyslné a jednostranné diety a nebýt o hladu ;)

• Citovat
  • Upravit
154
27.5.18 15:28

Ahoj dámy, potřebuji poradit…jsem opravdu hrozná co se týče sladkého…jak nemám něco sladkého jsem nervózní, podrazdena…
Potřebuji poradit jaké potraviny jsou vhodné pri redukci…mám 85kg a výšku 170 mám problémové partie stehna a břicho :(
Dělám 12ky.
Chtěla bych aspon pár kil zhubnout, ode dneška jsem začala cvičit s jillian michaels 30days takže chci i ten jídelníček trošku změnit ale vůbec nevím jaké potraviny…Chtěla bych ty které jsou dostupne v lidlu, kaufu a mohla je jist i celá rodina(žádné zdravé výživy)doufám ze víte jak to myslím :?
Děkuji moc aspon za nějaké typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.5.18 15:31

Místo sladkého je potřeba zajistit, abys měla dostatečný příjem a tělo pak nemělo hlad a neříkalo si o rychlé cukry.

Jinak jídelníčky a návody se dají najít na stránkách kaloricke tabulky a nebo třeba STOB klubu. A jinak zeleninu ovoce, vhodné jogurty, ovesné vločky, semínak atd. určitě najdeš v obchoďácích, jen je potřeba vybírat, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.5.18 15:57

@Kykous ahoj, mám dole 16kg díky jídelníčku na míru. Hlad ani chutě jsem neměla a už se více než rok držím, i když si i to sladké dám. Mela jsem ho přes www.stihli.cz, online. Na slevomatu mě stál 178,–kč na 3 měsíce, tak se zkus kouknout. Ted chci ještě 5 kg a to zkouším diky Prodietix, ( je tu na to diskuze). Kg dolů sice nejdou, aleza 14 dnů mám dole 4 cm proporcionálně všude. Ale nedodržuji to na 100% a hodně bcvicim, takže spíš už premenuji na svalovinu. Nicméně to funguje. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.5.18 16:26

Já taky hubnu, ráno si dávám ovesné vločky s ovocem nebo jogurtem- dobře zasytí. Oběd mám normální, ten jsem neměnila. Dopolední svačina většinou ovoce, odpolední svačina zelenina. A k večeři jen něco lehkého- salát/ cottage/ ryba. Jím málo pečiva, když mám chuť na sladké, dam si mrkev/ jablko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 21:46

Ahoj, holky nemáte někdo zkušenost s akupunkturou při hubnutí? Jinak nedoporučuji brát nějaké doplňky, já jsem to zkoušela a všechno jsem si rozhodila a potom mi nešla vůbeec hubnout :,( tehdy mi pomohla nutriční terapeutka a pokud se vám nedaří zhubnout tak doporučuju taky si nějakou najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
19.2.21 22:52

Myprotein sleva 42% kód LENKA42 plati do neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie