Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zvidavajanca píše:
@Sonarka
Ani to kdy není důležité
Je pravda, že si občas dám večer i něco sladkého, čokoládu atd. a hubnu i tak. Asi je hlavní, se večer necpat jako žok a zbytečně netláskat, mně to třeba nedělá ani dobře na žaludek, takže se jen navečeřím, je pravda, že časy nějak nedodržuju, prostě, když dorazím z práce, tak se najím, jedno v kolik a pak končím. A večeřím do syta a to, na co mám chuť, ale nelítám v jednom kuse celý večer do lednice, jak jsem to dělala dřív
Zkrátka, je to o tom množství převážně. Jak říkám, každý, ať si jede dle svého, hlavně nedržet nějaké nesmyslné a jednostranné diety a nebýt o hladu ![]()
Ahoj dámy, potřebuji poradit…jsem opravdu hrozná co se týče sladkého…jak nemám něco sladkého jsem nervózní, podrazdena…
Potřebuji poradit jaké potraviny jsou vhodné pri redukci…mám 85kg a výšku 170 mám problémové partie stehna a břicho ![]()
Dělám 12ky.
Chtěla bych aspon pár kil zhubnout, ode dneška jsem začala cvičit s jillian michaels 30days takže chci i ten jídelníček trošku změnit ale vůbec nevím jaké potraviny…Chtěla bych ty které jsou dostupne v lidlu, kaufu a mohla je jist i celá rodina(žádné zdravé výživy)doufám ze víte jak to myslím ![]()
Děkuji moc aspon za nějaké typy
Místo sladkého je potřeba zajistit, abys měla dostatečný příjem a tělo pak nemělo hlad a neříkalo si o rychlé cukry.
Jinak jídelníčky a návody se dají najít na stránkách kaloricke tabulky a nebo třeba STOB klubu. A jinak zeleninu ovoce, vhodné jogurty, ovesné vločky, semínak atd. určitě najdeš v obchoďácích, jen je potřeba vybírat, co a jak.
@Kykous ahoj, mám dole 16kg díky jídelníčku na míru. Hlad ani chutě jsem neměla a už se více než rok držím, i když si i to sladké dám. Mela jsem ho přes www.stihli.cz, online. Na slevomatu mě stál 178,–kč na 3 měsíce, tak se zkus kouknout. Ted chci ještě 5 kg a to zkouším diky Prodietix, ( je tu na to diskuze). Kg dolů sice nejdou, aleza 14 dnů mám dole 4 cm proporcionálně všude. Ale nedodržuji to na 100% a hodně bcvicim, takže spíš už premenuji na svalovinu. Nicméně to funguje. Držím palce
Já taky hubnu, ráno si dávám ovesné vločky s ovocem nebo jogurtem- dobře zasytí. Oběd mám normální, ten jsem neměnila. Dopolední svačina většinou ovoce, odpolední svačina zelenina. A k večeři jen něco lehkého- salát/ cottage/ ryba. Jím málo pečiva, když mám chuť na sladké, dam si mrkev/ jablko.
Ahoj, holky nemáte někdo zkušenost s akupunkturou při hubnutí? Jinak nedoporučuji brát nějaké doplňky, já jsem to zkoušela a všechno jsem si rozhodila a potom mi nešla vůbeec hubnout
tehdy mi pomohla nutriční terapeutka a pokud se vám nedaří zhubnout tak doporučuju taky si nějakou najít.
Já si hlavně myslím, že zhubnout natrvalo, nelze žádnou dietou, ani koktejlama a pod. Zhubnout a udržet si váhu není o nějakém drastickém odpírání si, to by měl vědět každý, stačí k tomu prostě zdravé uvažování, nepřejídat se a zařadit pohyb. Není to až tak o tom, co jíme, ale kolik toho sníme a taky kdy. Profíci dokonce doporučují jednou za čas si udělat prasečí den, aby se nakopnul metabolismus a nezvyknul si a nezlenivěl. Já tedy mám každý den minimálně jednu prasečí potravinu, takže tyhle dny mě ani moc nelákají