Hubnutí 6,5 měsíce po porodu – chci dát dolů 10 kilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
2.5.13 12:12

@viktorka novosadova 2 měsíce od porodu je krátká doba. Ano, kojením se hubne, ale každý to má jinak…
Moje rada: jíst častěji a v měnších dávkách, pít hodně vody, hodně ovoce a zeleniny, méně bílého pečiva a sladkého…hlavně nijak nehladovět!!
Dát si místo brambor třeba zelené fazolky. Nechtít vidět účinky za 2 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36182
2.5.13 12:13

No a co jis, napis jidelnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36182
2.5.13 12:27

Nepis mi sz a napis co konkretne jis, kolik, v kolik hodin. A kolik toho pijes a co.
Nejake jim ovoce a testoviny nic nereken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
2.5.13 12:29

Dokud kojíš, neblbni. Můžeš začít lehce cvičit (ideálně po kojení), upravit to, co mlsáš, dát si místo čokolády zeleninu, ale tvoje tělo teď potřebuje hlavně hodně živin, aby mělo z čeho to mlíko dělat! Na to mysli především.

• Citovat
  • Upravit
2.5.13 12:31

Aho nato myslím samozřejmě jde mi o mé dítě, ale citím se moc tlusta a taky se stydím za to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
2.5.13 12:38

Já bych řekla, že budeš jíst málo a nebo blbnou skladbu. Ale hodil by se ten tvůj jídelníček ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:40

? blbnou skladbu? nechápu no jídelníček dodržují nejsem žrout anikdy nebyla jen mi to připada že po tom porod u více tloustnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.5.13 12:40

Ahojky. Tak to máš stejný problém, jaký jsem měla i já. Po porodu jsem také kojila a přibrala jsem k tomu šest kil. Bylo to hrozné. Přitom jsem ani tolik nejedla, ale kila šli prostě nahoru.
Teď už nekojím. Začala jsem s dietou a mám zatím čtyři kila dole :), ale přesně vím o čem píšeš. Taky jsem to nechápala proč jsem to takhle měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.5.13 12:42

Jinak jsem také nebyla žádný žrout, ale chutě jsem měla hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:44

Ano ty chutě mám i já ale omezujíto když mám chuť na sladke radši si dam do zeleniny aby jsem nenabrala ale nijak nevydím ten rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.5.13 12:48

Já jsem se také omezovala, ale někdy to fakt nešlo. Přitom s prvním dítětem jsem to tak vůbec neměla. Právě naopak. Kojila jsem jí od osmi měsíců a zhubla jsem při tom. Ale teď to prostě nešlo. S kojením jsem samozdřejmně nepřestala kvůli hubnutí, ale neměla jsem už mlíko, tak proto umělá strava. Nevím co Ti poradit, ale fakt jsem měla to samé. Přitom jsem během těhotenství nabrala jen pár kil, ale po porodu jsem prostě přibrala ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36182
2.5.13 12:51

CO jis? Konkretne napis CO
Snidane
Obed
Vecere
Svaciny

@viktorka novosadova píše: ? blbnou skladbu? nechápu no jídelníček dodržují nejsem žrout anikdy nebyla jen mi to připada že po tom porod u více tloustnu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:51

No já jsem při těhotenství nabrala 35kg takže to mám těžke nejsem uplně tlusta ale jen mi to vadí hlavně bříško n¨jinak mám mlika spoustu o to nejde jen ta vaha no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.5.13 12:52

A kolik teda vážíš a měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:53

Vážim 60 a měřím 152

• načítám...