Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
Chtela jsem se vas poprosit o radu.. Jsem 6,5 mesice po porodu a porad mam navic 10 kg
No a ted k memu dotazu.. Me na hubnuti vzdycky pomohl kokteil.. ( viaredin ) Ale protoze porad kojim tak mam strach aby to Kubovy neco neudelalo.. Hledala jsem na netu a nasla jsem jen o vyrobku Ultra fit Slim. Tam pisou na www strankach ze ho muzou i tehotne ( ne jako hubnouci program ale na doplneni vit. a jinych latek) A muzou ho i kojici .. ale o Viaredinu jsem nenasla nic.. Muzete mi nekdo poradit?? jsou tam nejaky skodlivy latky nebo tak?? Muzou ho i koujici matky??( na obalu pisou ze neni vhodny ale to stejny pisou i u Ultra fit slim) Dekuju predem za vase rady..
Maty + Kuba 6,5
Ahojky. Dívala jsem se na net a našlo mi to Viaredin od Walmarku. Je to ono? Já jsem si u nich zjišťovala jiný lék (na zánět měchíře). Normálně jim pošli mail a oni ti odpoví.
Karolinka a Eliška (5m+2d)
Maty, já bych to být tebou neriskovala. Chápu, že chceš zhubnout, kdo by nechtěl…ale deset kilo takhle brzy po porodu není zase taková tragedie.
Já jsem v těhotenství přibrala přes třicet kilo
a kojila do jednoho roku. Váha se pomalu upravovala sama a velký skok nastal, když jsem kojit přestala. Tělo přece jenom potřebuje tuky na tvorbu mléka, tak jsem se tím netrápila.
Jestli ti to dodá naději, tak dneska (rok a půl po porodu) mám váhu úplně stejnou jako před těhotenstvím a docílila jsem toho cvičením a trpělivostí…kila zmizela sama. ![]()
Ahoj Maty,
já teda měla to štěstí, že i když jsem přibrala v těhu 20kg, tak na konci šestinedělí jsem se vlezla do svého oblečení a na konci 2. měsíce věku naší holčičky jsem byla na své váze před otěhotněním. Ale ne že bych cvičila, malá mi prostě přes den dávala tak zabrat, že jsem nestíhala ani jíst, takže kila zmizela ani nevím jak.
S těma koktejlama bych asi raději počkala, taky jsem o tom už přemýšlela, protože bych přece jen nějaké kilčo ráda ještě zhubla, ale mám strach. Ale jak ti psala Karolina, zkus se zeptat přímo výrobce, ten ví nejlíp kdo ty koktejly může a kdo ne!!!
Mě by ještě zajímalo, jestli někdo nevíte, jestli se můžou tabletky s chromem když kojím, jsem strašný žrout sladkostí a ráda bych se k nim vrátila abych se přestala cpát sladkým nebo zase brzo přiberu:-(
Tak Maty dej pak vědět co ti odpověděli!
A lavně ti přeji abys nad kily brzo zvítězila!!!
Kristy a Danuška z Letňátek
Ahoj Maty,
jen dodávám, že mají 2 mé známé špatné zkušenosti s Ultra fit Slim. Nejen, že za něj daly celý majlant, sice něco shodily, ale v okamžiku, kdy přestaly, nabraly ještě víc. Takže Jojo-efekt ![]()
Sama nepatřím k lehkým váhám, snažim se jak můžu nepřibírat, 32tt a 11kg, jelikož mé tělo na hubnutí moc nereaguje, ale raději se to budu snažit řešit zeleninou, rybama…vlastně jako teď. A jak už holky psaly, mimi dá zabrat, říkali mi to i jiní, tak věřím, že půjde něco dolů.
Hodně úspěchů při hubnutí
Iva a Michael 32tt ![]()
Ahoj, já jsem půl roku po porodu a váha ne a ne klesnout. U prvního těhotenství jsem měla výchozí váhu 47kg a přibrala jsem 16 kg ( z toho 6 kg za poslední 3 týdny těhotenství). V porodnici jsem nechala 12 kg. Hodně dlouho jsem se plácala na těch 51 kg.Po 2,5 letech jsem znovu otěhotněla a to jsem měla 49 kg. Přibrala jsem asi 11 kg.Rodila jsem o měsíc dříve.Z porodnice jsem se vrátila s 53 kg a váha mi kolísá mezi 52 - 53 kg. Zkrátka na nějaké hubnutí si musím počkat, až přestanu kojit. Nikdy jsem žádnou hubnoucí dietu nedržela a zřejmě ani držet nebudu. Jen vyloučím nebo omezím sladkosti a dopřeji si více zeleniny a hlavně pohybu. Jinak se vejdu do všech věcí, jen jsou mi některé těsnější. Před prvním dítětem jsem měla v pase nějakých 63 cm, před druhým těhotenstvím už 68 cm, teď stále nějakých 74 cm. Doufám, že se alespoň na těch 68 cm po nějakém čase dostanu a budu maximálně spokojená.
Maty,nejlepší je nežrat!!!!
Od Nového roku se držím zpátky všech tučných a sladkých věcí…ale jím normální obědy i s jíškou…Odpoledne jím max.v pět a pak už nic…a mám už 2,5kg dole…takže to funguje…Jím tedy-ráno,oběd,do pěti lehká véča…
Držím pěsti,já mám dostat dolů 20kg..papa
Ahoji, někdo to bohužel tak má, že po porodu nehubne. naopak se najdou i takové maminy, které kojením ještě přiberou…
(viz moje teta, té kila zůstala i šest let po porodu a to nijak víc nejedla a ani nebyla nikdy tlustá )
Ahoj, mžete mi doporučit nějaký podpůrný prostředek na hubnutí? V těhotenství jsem nabrala 35 kilo, nyní mám o 20 méně. Užívala jsem přípravek Orlistat sandoz, když se hubnutí zastavilo a zhubla na konci léta za měsíc 4 kilogramy. Jsem zoufalá, stravuju se zdravě, žádný tučný, pečivo, ani sladký, taky púl hodiny denně cvičím, ale ta váha se prostě nějak zasekne a ne a ne dolů. Vadí mi to na klouby u nohou a taky ohledně oblečení, kterýho mám plnou almarua nevejdu se do něj. Uvažuji o alli, nebo acai berry thin. Co pomohlo Vám? Prosím všechny, kteří mě od toho chtějí zrazovat a doporučují změnu stravovacích návyků a cvičení, NEPIŠTE!!! Jsem opravdu zoufalá, protože jsem nikdy nebyla tlustá.
Ty přípravky co píšeš jsou v podstatě na prd, bohužel. Mě pomohla sušená syrovátka, pila jsem jí místo večeří, můžeš jí zkusit i místo oběda třeba. Můj názor je ten, že to chce něco co ti rozjede trávení a zažívání, takže takový ty živý záležitosti.
@fiali dík, ale to bych asi nedokázala vypít. Blinkám po mlíku a asi bych i po syrovátce.
Anonyme a byla by jsi ochotna sem napsat priklad tveho jidelnicku, ono nejde o zmenu stravovacich navyku, vetsinou ten jidelnicek- stejne suroviny a jidlo- staci jinak poskladat… Jinak s pripravky Ti neporadim- ja skoncila jen u vlakniny a l- Carnitinu u cviceni ![]()
@Anonymní píše:
@fiali dík, ale to bych asi nedokázala vypít. Blinkám po mlíku a asi bych i po syrovátce.
já taky mlíko nesnášim, ale tohle se dá. Kupovala jsem jí s příchutí a šlo to ![]()
Ahoj, nechci radit špatně a možná si můj příspěvek vyslouží kritiku, ale já hubnu zaručeně půstem - držela jsem několikrát ze zdravotních důvodů dlouhé půsty a teď se vracím ke kratším (tak tří až pětidenním), kdykoliv potřebuju zhubnout. Ty první dny totiž hubneš i víc jak kilo za den, takže to velmi motivuje. Když chci zhubnout, nedržím správný půst pouze o vodě, ale piju i neslazené bylinkové čaje a třikrát denně si jen loknu nějaké zeleninové šťávy, to velmi pomůže necítit se tak špatně, jako když jsi jen na vodě. Načti si ale nějakou literaturu, ať víš, co dělat po půstu. Pokud začneš normálně jíst, máš váhu do tří dnů zpátky. Pokud ale začneš potraviny přidávat pozvolna a správně, budeš naopak ještě dál shazovat. Jojo sem nikdy nezažila. Navíc mně tahle dietka vždy velmi pomůže zdravotně.
@kikina2004 Takže ráno snídám jablko, banán, nebo zeleninovou polévku, ke svačině jablko, k obědu třeba rajče a vařená vejce, ke svačině jablko a k večeři rýži se zeleninou dušenou na trošce olivového oleje