Hubnutí 6,5 měsíce po porodu – chci dát dolů 10 kilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.5.13 12:53

Vážim 60 a měřím 152

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.5.13 12:55

A kolik jsi teda vážila před tehotenstvím, když jsi nabrala 35kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:56

42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36186
2.5.13 12:57

Rikam nepis mi soukrome zpravy ;)

“na snídani si dám jogurt a rohlík, oběd si dám maso zeleninu a brambor a večeře si dam rohlík s maslem zase zeleninu a občass piju mlíko“

Snidas malo, nemas svaciny, obed ujde, zase chybi svacina vecere malo.
Chybi ti bilkoviny, rekla bych moc sacharidu, celkove malo jidla a to to zohlednuju jako nekojici, jako kojici bys mela dost pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.13 12:59

Aha no pokusím se to dodržet jak říkaš a doufám že to pomuže no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
30.5.13 10:04

Ahoj holky můžu se k vám přidat? ode dneška začínám hubnout ted se chystám na první cvičení s Jillian Michaels.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
30.5.13 12:57

Ahooj :mavam:, já jsem dnes taky začala, potřebuju sundat dolů asi 8 kg :twisted: Cvičím doma aerobik na DVD 40 minut, plánuju 5× týdně. :pankac: Dnes už mám cvičení za sebou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.13 21:32

Zdravím :-)
Viktorka upřímně měla jsem obdobný problém před 3 lety kdy jsem po porodu né a né zhubnout, kojila jsem co 2h i v noci, byla jsem unavená, nic jsem nejedla a najednou jsem cítila že malý má větší hlad a chce častěji kojo. (Nepřikrmovala jsem!!!) v poradně pro kojení mi paní řekla že musím jíst normálně žádné hubnutí ba právě naopak mám jíst tak abych se neomezovala a že pohyb s kočárkem denně je na hubnutí nadevše. A ono to fungovalo. Každý den cca 5 km procházja ke konci rychlejší chůze pač i malý už plakal a nechtěla jsem vytahovat prsa na ulici tak jsem běžela domů a do půl roku jsem zhubla 10kg, zlepšila si fyzičku a nyní už jen udržuji ale chce to hlavně pohyb. Když máš chuť na sladké dejsi si ale pak se jdi projít. Tak držím pěsti :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 16:17

kenkai

Milé slečny,
protože jsem narazila na tento výrobek na facebookových stránkách, chtěla bych se podělit o nejedno zjištění tohoto výrobku. Podle recenzí, co jsem sehnala i z anglických stránek…prý funguje, ale jen do té doby, dokud ho používáte. Přestanete jej používat, hned se vám celulitida vrati, takže zvažte sami, kolik do toho hodláte dát peněz. Jedna 100ml lahvička na měsíc asi stačit nebude. A teď to druhý špatný já…v anglii je tato firma vedená jako spící firma, což znamená, že není zrušená, ale nefunguje. Není na tuto firmu ani tel. číslo, ani e-mail. Na Americke FEA a na evropské INTERTEC není tento produkt zaregistrovaný, tudíž testy a certifikáty si provedla asi firma sama. Takže zvažte samy, jestli to nezkusíte s něčím, co je vyzkoušený. Po tom, co jsem to napsala na FB a jejich lékárnu, komentář rychle zmizel a bez nějakýho zdůvodnění, proto si myslím, že to asi nebude ideál. Radši si dělejte masáže z lógru od kávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.15 10:32

Zhubnout !

Vkládám anonymně (nechci o sobě večejně šířit moji aktuální váhu :oops: ).
Tak jsem se na sebe naštvala a vrhla se od pondělka do toho.
Překopala jsem jídelníček a začala cvičit. Do teď jsem jedla málo, nebo naopak nezdravě a hodně.

Jím 5× denně, zařadila jsem pouze celozrnné pečivo,… snažím se hlídat obsah bílkovin, sacharidů a tuků.
Hlídám pitný režim, pořádně spím.
Každý den cvičím na elipticalu 45min/cca 17km.

Současná váha je 76kg/173cm. V jakém časovéh horizontu je reálné zhubnout 10-11kg?
Na co si dát hlavně pozor, nebo co ještě zařadit, abych to úspěšně dokázala?

• Citovat
  • Upravit
isp
1387
13.2.15 11:21

Reálné je zhubnout tak 2 kila tuku měsíčně a to se musíš hodně hýbat ;) mě váha leze dolů pomalu ale všechno jde z tuků, pohyb musí být minimálně 3× týdně a hubnutí jen jídlem trvá déle, je to pomalejší a 50% úspěšnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.2.15 11:40

Ahoj, celozrnne pecivo ti nepomuze. Zkus treba kvalitni kvaskovy (zitny) chleb. Pak se zamer na komplexni sacharidy jako ryze natural, jahly, bulgur.
Omez cukr, ale nevyhybej se mu. Vhodnou alternativou jsou sladkosti ze zdrave vyzivy, ale cti etikety. Ne vsechno je vhodne.

Jez dostatecne pres den a hlavne nejez po 19hodine. Pokud bys mela hlad, dej si mrkev :) (jinak jidlo vecer brani regeneraci v noci, jelikoz telo travi jidlo namisto odpocinku)

Hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 13:57

Myšlenka

Víte, co mě dostává nejvíc? když se bavím o hubnutí s nějakým chlapem (viz bratr) a ten mi řekne, že je to jen tím, že my baby nemáme pevnou vůli, že by stačilo se hýbat a nežrat tolik, jenomže toho my nejsme schopné, protože kdybysme to dělali, tak zhubneme stejně jako on atd…jenomže on a i ostatní chlapi nevidí to, že chlapský a ženský organismus jsou úplně jiný, v nějakém časopise jsem četla, že ženy mají v dospělosti o 60% tuku více než muži a mají dvakrát tak pomalejší metabolismus (nebo tak nějak, ty čísla si přesně nepamatuju)…takže co z toho vyplývá? Že metody, které mohou pomoci mužům na ženy vůbec působit nemusí…např bratr zhubl jen tím, že se začal více hýbat a přestal v noci bílit ledničku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
13.2.15 14:07

@zinuskaskoupuska tak mě třeba víc pohybu a míň jídla na noc pomohlo. Díky pohybu se mi zrychlil metabolismus a nemám večer tolik chut' k jídlu. U spousty žen je to pohodlnost, že s váhou nemůžou hnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 14:30

@Katy 7 mě se to taky podařilo, ale jen pohyb mi k tomu nepomohl, změnila jsem i stravu…ale spíš jsem to tu psala jen díky tomu názoru chlapů…já se s tím neztotožňuji :? samože, pokud je člověk líný, tak je úplně jedno, jestli je to muž nebo žena a rozhodně nezhubne, ale nesouhlasím s tím, že metody fungující na muže, obecně fungují i na ženy a pokud ne, jen chyba na straně ženy, že je líná atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze