Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Anonyme, hmmm, ty ve sve podstate jsi vyhladovela, ja nejsem vyzivovy poradce, ale hubnu od ledna, tak snad neco malo vim… Clovece, nejsi unavena jak blazen??? Jinak se obavam, ze takto fakt nezhubnes, i kdyz paradoxne temer nejis…
Tak jsem si koupila na netu přípravek orlistat teva, není tak drahej jako alli a je tam stejné množství účinné látky. ještě jsem to konzultovala s lékárnicí, říkala, že to nehubnutí může být i tím, že je organismus zvyklý na zátěž. Dřív jsem cvičila tak hodinu denně.
@kikina2004 ne, nejsem vyhladovělá
, cítím se super. Vždycky jsem se takhle stravovala a vyhovuje mi to, je to na způsob dělené stravy podle V. Chaloupky- trenér fitnes a výživový poradce. Bonus je pro mě leta bezproblémové vyprazdnování, super pletˇ a to, že díky tomuhle stravování mi lidé tipují o 10 let mínˇ.
Tak na mě teda působí jediná dieta - nežrat na večer. Ráno se nacpu snídaní (a jako fakt nacpu, i chlap se diví co jsem schopná sežrat), pak k svačině polívku, pak oběd. Když to stihnu tak si dám ještě druhou svačinu, ale to je málokdy. A to je všechno. Někdy jenom tu sušenou syrovátku když nestíham ani oběd ale kdybych večeřela tak jsem jako koule.
Ahoj, složení Viaredinu neznám, ale porovnej si jeho složení se složením Guarety(polévka, pudink, jogurt…)a o tom vím, že se u kojení může určitě. Kamarádka si ho kupovala i v těhotenství a gynekolog jí to schválil, protože po všem normálním jídle pořád zvracela a tyčka a pudink jí jako jedině nesmrděly a snesla je-takže jí je dali v těhotenství ne na hubnutí, ale aby alespon něco s dostatkem živin do sebe dostala…Takže -porovnej si složení těch dvou koktejlů a uvidíš ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda jste někdo slyšel
o Kenkai séru na hubnutí. Nějak tomu nevěřím a po porodu jsem zkoušela všechno. Mám 85 kg a vždy jsem měla tak kolem 64 kg.Jsem už zoufalá
Před porodem jsem měla 94 kg
což je síla. Budu ráda za každou radu a názor na značku Kenkai dá se to koupit v lékárně ![]()
Ahoj maminky, četla jsem tu pár příspěvků a jen bych ráda napsala, že bych se nikdy nesnažila zhubnout pomocí půstů nebo nějakých tabletek a když ještě kojím, tak už vůbec ne. Ničí to akorát zdraví. Mě se podařilo kila sundat pomocí lepšího stravování. objednala jsem si na měsíc krabičkovou stravu u které jsem nakonec zůstala a začala jsem chodit jednou týdně na spinning, který jsem po čase vyměnila za zumbu-ta mě bavila více. Občas to ale prostřídám, abych neměla stereotyp a ejhle, kila mizí
A myslím, že u tohohle by neměl nastat jojo efekt
Ať se daří i vám hubnout podle představ ![]()
@Anonymní píše:
@kikina2004 Takže ráno snídám jablko, banán, nebo zeleninovou polévku, ke svačině jablko, k obědu třeba rajče a vařená vejce, ke svačině jablko a k večeři rýži se zeleninou dušenou na trošce olivového oleje
Proboha, co to je za hladovku ![]()
Jedeš pod svůj bazální metabolismus. Tělo stávkuje. Musíš rozhýbat svoje spalování. ![]()
@lopinka píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda jste někdo slyšelo Kenkai séru na hubnutí. Nějak tomu nevěřím a po porodu jsem zkoušela všechno. Mám 85 kg a vždy jsem měla tak kolem 64 kg.Jsem už zoufalá
Před porodem jsem měla 94 kg
což je síla. Budu ráda za každou radu a názor na značku Kenkai dá se to koupit v lékárně
Radím - nespoléhat se na berličky v podobě nějakých přípravků. Tahají akorát peníze z lidí.
Skoč si na InBody, kde uvidíš, jak přesně to v tvém těle vypadá. Změří ti tam i bazální metabolismus a zjistí, jestli není zpomalený.
Pak si nastav podle svého bazálního metabolismu denní příjem živinově bohatého jídla. K tomu přidej pohyb a hubnutí ti půjde jedna báseň ![]()
Tipuji, že když jsi zoufalá, tak se snažíš jíst málo, dostáváš se pod bazál, tělo do stresu a ono stávkuje.
@omites ahoj no máš pravdu moc nejím, ted jsem objednaná na štítnou žlázu protože mi u dr vyšlo že tam asi něco je, jsem pořád unavená a protivná tak jsem zvědavá ![]()
Potřebují porádit jsem dva měsíce po porodu a kojím říka se že když se kojí tak se hubne akorát já to mám opak mám pořád chuť jíst už tak ani nejím nebo nechci přibírat víc, ale snažím se zhubnout a nevím jak proto chci poradít nemám stím skušeností žádne