Hubnutí s Herbalifem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaella69
26.8.11 22:31

Hubnutí s herbalifem

Ahoj holky ;-)

chci se zeptat, jestli tu náhodou není někdo, kdo by měl zkušenosti s hubnutím s herbalifem. Asi se do toho pustím a byla bych strašně ráda, kdyby tu náhodou byl ještě někdo, s kým by se na toto téma dalo bavit ;-)

A nevíte někdo, jak je to třeba s popíjením těhle koktejlů v těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
26.8.11 22:42

ahoj, osobní zkušenost mám pouze přes kamarádku…ty koktejly a čaje fungují výborně, zhubla 8kg za přiměřenou dobü, nicméně šílených peněz, a o jojo efektu když koktejly vysadila ani nemluvím. Hned to měla zpátky :cert: Takže já jednoznačně nedoporučuji!! Ve svém okolí jsem od pár lidí slyšela podobnou zkušenost. Myslím že zdravý životní styl a cvíčo vyjde podstatně levněji, s lepším efektem a lepší trvanlivostí shozených kil.
Do herbu bych nešla ani za nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.8.11 00:18

To ještě existuje? Asi lidi už zapomněli, co to bylo svýho času za šméčko. :mrgreen:
Taky bych nedoporučila. Nekupuj to a ušetřený peníze vraž do zdravý stravy a do běžeckých bot, uděláš pro sebe o moc víc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.8.11 07:57

Další hubnoucí kravina. Bodejť bys nezhubla, když peníze vrazíš do těchto přípravků! Pak ti nezbyde na jídlo a kila budou dole :roll:

Co si radši kupovat kvalitní potraviny v menším množství a chodit na procházky. Vsadím se, že to vyjde levněji, pochutnáš si a zhubneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.8.11 10:31

ahojki! tak ja si pred dvemi lety nakoupila vyrobky. zhubla jsem skoro dvacet kg. :palec: funguje to, kdyz to dodrzujes,to kazdopadne. u me jojo efekt zadny teda nenastal :think: ale u me to by taky o tom, ze me slecna co tyden vazila,merila a to byla moje motivace :lol: a jeste jsme do toho sly s mamou spolecne, tak jsme „soutezily“ :wink:
ale kup si psylium, zeleny caj do toho citronek, dodrzuj pitny rezim, ovoce jen dopo a zhubnes taky :dance:
Ja ted chci 8 kg(po porodu zustalo) a zkusim to sama, bez herbiku ted :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.8.11 15:57
Michaella69 píše:
Ahoj holky ;-)

chci se zeptat, jestli tu náhodou není někdo, kdo by měl zkušenosti s hubnutím s herbalifem. Asi se do toho pustím a byla bych strašně ráda, kdyby tu náhodou byl ještě někdo, s kým by se na toto téma dalo bavit ;-)

A nevíte někdo, jak je to třeba s popíjením těhle koktejlů v těhotenství?

ja jsem drzele pred svatbou a zhubla jsem 8 kilo ,je to ale silene drahy ,da e sehnat na aukru za 1/3 ceny,pokud chces jeste si pamatuju jidelnicek tak ti ho muzu napsat ,zaklad je koktel caj a aloe pak se jeste pridavaji dalsi ale jak rikam na aukru nakoupis levne,jen teda se musim motivovat sama,je pravada ze kdyz nekdo nad tebou drzi bič je to lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
28.8.11 17:36

Holky, děkuji za vaše názory.
O tom, že to funguje, jsem celkem přesvědčená, v poslední době kolem mě přibyla spusta lidí, co se na to dala… Já sama už s hubnutím mám svý zkušenosti. Před šesti lety jsem zhubla sama, jen úpravou jídelníčku a pravidelným plaváním o 40 kg ani ne za rok!!! Tři roky jsem si to v pohodě udržela, ale pak jsem dokončila školu, začala pracovat a v práci začal stres a nervy, nakonec se mnou pěkně vymetli, takže se to projevilo i na mý váze. Rázem jsem měla přes dvacet navrch… Teď bohužel nemám ty podmínky jako jsem měla před tím. Nemám ten čas a ani tu energii :-( Takže i právě kvůli tý motivaci přemýšlím, že se do toho pustím a v zčátku určitě s tím dohledem tý osoby, která provádí to vážení atd… a pokud se mi to podaří dobře nastartovat, tak si pak myslím, že už bych to mohla zvládnout i sama… Myslím, že když se do toho někdo pustí s odhodláním a bude to dodržovat, fungovat to musí. Hledám spíš někoho, pokud by tu náhodou byl, kdo koktejly popíjí ;-) k vzájemnýmu povzbuzování…

• Citovat
  • Upravit
12584
28.8.11 20:49
premyslim, ze zacnu zitra :D
Michaella69 píše:
Holky, děkuji za vaše názory.
O tom, že to funguje, jsem celkem přesvědčená, v poslední době kolem mě přibyla spusta lidí, co se na to dala… Já sama už s hubnutím mám svý zkušenosti. Před šesti lety jsem zhubla sama, jen úpravou jídelníčku a pravidelným plaváním o 40 kg ani ne za rok!!! Tři roky jsem si to v pohodě udržela, ale pak jsem dokončila školu, začala pracovat a v práci začal stres a nervy, nakonec se mnou pěkně vymetli, takže se to projevilo i na mý váze. Rázem jsem měla přes dvacet navrch… Teď bohužel nemám ty podmínky jako jsem měla před tím. Nemám ten čas a ani tu energii :-( Takže i právě kvůli tý motivaci přemýšlím, že se do toho pustím a v zčátku určitě s tím dohledem tý osoby, která provádí to vážení atd… a pokud se mi to podaří dobře nastartovat, tak si pak myslím, že už bych to mohla zvládnout i sama… Myslím, že když se do toho někdo pustí s odhodláním a bude to dodržovat, fungovat to musí. Hledám spíš někoho, pokud by tu náhodou byl, kdo koktejly popíjí ;-) k vzájemnýmu povzbuzování…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
29.8.11 15:44

Ahoj, opravdu to funguje, ale musi se dodrzovat zasady zdrave zivotospravy, pitny rezim a pohyb. Ale HBL hubnuti hodne usnadni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
5.9.11 22:13

Ahoj ;-)

Jsem teď během týdne bez pc, tak jsem se sem nedostala dřív…

Kofolko, tak co, začala jsi? Já už popíjím koktejl týden, zítra razím na první kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli mě paní pochválí nebo nee. Ale snad by mohla, držela jsem se zcela instrukcí ;-)Sem se dostani zase asi až o víkendu :-( tak nebudu noct hned informovat, ale jak to půjde, mrknu sem ;-)

• Citovat
  • Upravit
12584
5.9.11 22:15
zacala jsem taky.. ale hodne hresim.. musim byt tvrdsi!!! kdyztak muzeme v sz :-)
Michaella69 píše:
Ahoj ;-)

Jsem teď během týdne bez pc, tak jsem se sem nedostala dřív…

Kofolko, tak co, začala jsi? Já už popíjím koktejl týden, zítra razím na první kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli mě paní pochválí nebo nee. Ale snad by mohla, držela jsem se zcela instrukcí ;-)Sem se dostani zase asi až o víkendu :-( tak nebudu noct hned informovat, ale jak to půjde, mrknu sem ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
29.1.13 08:30

Ahoj. Já mám herbalife 14 dní ten koktejl a čaj a zatím jsem nezhubla :oops: :( Měla jste některá po tom koktejlu rozburácený břicho a průjem? Díky za odpověd. K paní jdu na kontrolu v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
33
18.7.14 13:25

Verim tomu moje mamka to delala a bez jojo efektu a babicka mela silnou ale opravdu silnou obezitu a zhubla neuveritelnych 64 kilo!!!takze muzu doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.14 08:59

Jen možnost, jak z lidí vytáhnout peníze…kolegyně měla v práci nějaký ten jejich přípravek a pěla na to ody, jak to zasytí a nemusí mít žádné hlavní jídlo…nutričně to byla podivná sypká směs s ještě podivnějším složením…to si raši uvařte něco zdravého 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková