Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jak si tak bleskově kynu, uvažuji nad tím, co s tím provedu, neboď bych nerada byla už na doživotí tlustá. Chci si koupit na doma rotoped, nedoporučila byste některá typ, případně obchod (kamenný, internetový), kde se dá kvalitní přístroj pořídit? Plánuji investici tak kolem 3000,–.
Děkuji.
Kočko, rotoped si nekupuj… nevydáš na něm tolik energie a hlavně ti může posilováním zadku a stehen ještě přidat než ubrat a s ramenama a rukama se nestane nic… bříško taky nic!!! Na tom nikdy nezhubneš, věř mi!!! Kup si orbitreck (nevím jak se to píše
) na tom něco vypotíš i zhubneš… je to kondiční cvičení celého těla… zapojíš jak ruce tak nohy a funguje i na madla lásky! Měla jsem zezačátku taky tak za 3000 a kouknu se ti doma na netový stránky pokud by jsi měla zájem!!! Cvičíme na něm já i muž a super!!! Pěkně se tvaruješ.
Ale stejně si myslím, že nejlepší je chodit někam cvičit… donutíš se vydat více energie (jak ostatní na tebe koukají) a vůbec se donutíš tam jít ![]()
Ahoj souhlasím se Scharlotou, akorát nevím co to znamená, že funguje i jako madla lásky
![]()
Náš rotoped a teď už i spinningové kolo vzali úkol věšáku na oblečení
takže já už se odrazuji od toho nějaký přístroj si na doma koupit.
Tak já asi budu jediná hlasovat za rotoped. Už mám třetí (zn.Kettler) a nemůžu si ho vynachválit. Jezdím teda jen od podzimu do jara ( pak se hodím venku na kole nebo na inlinech) a můžu říct,že mě ke zhubnutí pomohl. Jasně, musíš trošku omezit sladký a prostě upravit jídelníček. Ale když si 3× v týdnu sedneš na rotoped a fakt budeš hodinu makat, tak zaručeně zhubneš. Ale je fakt,že je to jen na nohy a zadek, horní polovina těla je dost nevyužitá ![]()
Yasmin
Dobrý večer všem, oživuji tenhle dotaz. Máte některá doma šikovný rotoped za rozumnou cenu? Podotýkám, že šlapu pravidelně několikrát týdně už několik let, určitě ho nemám místo němého sluhy, ale bohužel se mi rozbil. Do posilovny mě nikdo nedostane, nemám ráda cvičení a už vůbec ne mezi lidma. Takže prosím pouze o případné typy ![]()
Ahojky, bohužel neporadím, neboť mám již starší model, tedy možná ho prodávají, to nevím
Je to HouseFit
ale počkám si na odpovědi, tento už má hoodně let za sebou, tak si udělám obrázek o rotopedech ![]()
Jak tak koukám tak se prodávají, ale já mám tedy hodně starý model a nenašla jsem ho ![]()
Mam tenhle http://www.insportline.cz/…rtline-xbike
Uplne nový. Jednou jsem si na něj sedla, pak jsem otehotnela a už ho nikdy nepouzila a pak se 2 krát stehovala. Nemám ho kde mit. Ráda bych ho prodala. Myslim, ze je to dobry stroj.
@Bobiše Budu o tom určitě uvažovat. Akorát mi nasadil brouka do hlavy orbitrek, takže se ještě budu rozhodovat mezi ním a rotopedem
Za kolik bys ho prodala?
Mám rotoped Kettler Paso 107 už 3 roky a šlapu poctivě od podzimu do jara + někdy v létě podle počasí a pořád šlape jako nový a pořád je neskutečně tichý. Měla jsem i levné šmejdy typu Olpran nebo Insportline a ty nepřežily záruku. Orbitrek jsem taky měla, ale ten na mou váhu neměl takový vliv jako rotoped. Záda+další svaly třeba rotoped neovlivňuje, ale ty se dají cvičit i jinak než na stroji. Lepší je posilování s vlastní váhou.