HUDEBNÍ CHODÍTKO FISCHER PRICE

32
14.1.05 08:12

HUDEBNÍ CHODÍTKO FISCHER PRICE

Ahojky,

nemáte prosím prosím některá tohle chodítko? Brousím si na něj zuby za bodíky z pampersek, ale nevím jestli k něčemu je. Je šikovné, že se může prcek přidržovat, ale nehrozí, že když se trošku opře, chodítko podjede a natluče si nosánek? 8O

Díky, Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.1.05 09:07

Ahoj!Chodítko, jakékoliv je špatné na vývoj pro dětské klouby a páteř :! Mají začít chodit sami,protože začnou až budou na to tělesně připraveni :! Pá Hanka

• Citovat
  • Upravit
32
14.1.05 09:16

chodítko

už když jsem tenhle příspěvek psala, říkala jsem si, že se určitě přesně takováhle odpověď objeví. :? Tajně jsem ale doufala, že odpoví opravdu někdo, kdo s tímhle chodítkem má zkušenosti. :(
Takže pro upřesnění: hudební chodítko Fischer Price není klasické chodítko, jde vlastně o takový hrací půltík na kolečkách s držátkem, o které se prcek, který už začíná SÁM chodit pouze přidržuje. :idea: V podstatě je to to samé, jako když prcka který začíná chodit přidržujete vy, takže nějakého škodlivého vlivu bych se nebála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.1.05 09:17

Ahoj Kimi,
Pampersáci mi písemně slíbili, že šnečka dostanu do 10.12. a a ni po dalším měsíci nedorazil. Nevím, jestli má smysl věnovat půl odpoledne vystřihování a slepování balíků s plenami.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
14.1.05 09:17

Ahoj,

já se teda domnívám, že existují rozdíly - jestli je to chodítko, ve kterém dítě jezdí, nebo jestli se jen přidržuje a chodí samo. V tom druhém případě mi to přijde podobné jako když chodí kolem nábytku a to je určitě v pořádku. :-)

U kamarádky jsem viděla ten hudební stolek a její holčička (11 měsíců) z něj byla nadšená. :-)

Prckům zdar.

Peta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.05 09:24

Jestli se nepletu, tak tohle není klasické chodítko, ale takové, kterého se dítě přidržuje a chodí za ním, ne? Lucinka takto chodila za takovou tou klasickou stoličkou, která se dá složit do stolečku se židličkou na kolečkách. Ale bylo to až po roce a tak už dobře držela rovnováhu.
 Ariana

• Citovat
  • Upravit
232
14.1.05 09:25

Ahoj holky,

ze choditka jsou spatna, to je asi bez debat, ale myslim si, ze tohle choditko, co se na nej pta Zuzka je trosku o necem jinem. S tim prcek „chodi“ , az kdyz uz umi stabilne stat a dokaze s tim tapat. Ma ho nase sousedka a chvali si to. My mame takove auticko odstrkovadlo, coz je na podobnem principu a Filipek s nim beha jak divej a hrozne ho to bavi. Chodime od narozeni na rehabilitaci pravidelne a pani dr. mi toto schvalila, ze ikdyz jeste sam nechodi, tak s tim ziska jistotu a muzu ho nechat s tim chodit. Samozrejme s tim nebeha cely den, tak zhruba pul hodiny denne.
Zuzko, toho ze to podjede bych se asi tak moc nebala, je to docela stabilni a je celkem nizke, samozrejme stat se muze cokoli. Na nejaky pad se urcite priprav,ale to k tomu vsemu patri!

Petra a Filipek 1r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.1.05 09:43

Ahoj holky,

kazdé dítko je jiné. Kamarádka má tohle pridrzovací chodítko od Fischer Price a malý se ho nechtel chytit. Radeji se pohyboval kolem stolu, sedacky atd. Asi se mu to zdálo mobilnejsí. Mne se osobne líbí a v kazdém prípade ho na nasem klouckovi vyzkousím, treba se chytne, tak jako Vase deti. Stabilní mi pripadá a se spadnutím bych si taky nelámala hlavu, kdekoliv jinde muze upadnout. Venku na chodníku to bolí urcite víc.
Mejte se krásne
Iva a Michael 33tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.05 10:47

Ahoj Kimi,

my tohle chodítko máme, koupili jsme ho synovi pod stromeček. Zatím nechodí (má 8 měsíců), tak nemůžu říct, jak se osvědčí. Dost mne však zklamalo, je sice hudební, ale hraje (jen) dvě krátké melodie a to ještě dost nepravidelně, není to tak, že prostě zmáškneš něco a ono to hraje, mačkáš pořád dokola vše a ono to NĚKDY zahraje. Taky ty „hračky“ na přední stěně nejsou podle mne nic moc, znám lepší. Prostě za ty peníze (přes internet za 1000Kč) to nestojí. No synovi se to celkem líbí, uvidíme až bude chodit.

Jola a Ondra, 8měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.1.05 12:55

Ahoj Kimi, moje dcerka měla na podobném principu dřevěný kočárek. Má nastavitelné madlo do dvou poloh. V první kolmé k podlaze se nemůže převrhnou, funguje jako chodítko, ale špatně se s ním zatáčí. Ve druhé šíkmé funguje jako kočárek na panenku pro dítě, které už chodí samo bez držení. Nemáme v bytě moc nábytku na přidržování, takže se stavěla a chodila pomocí toho kočárku a byly jsme s ním moc spokojení. Taky to mělo výhodu, že nechtěla chodit za ruku a já jsem se při jejím ťapání mohla věnovat domácnosti. Když se unavila tak „kecla“ na zadek a pokračovala v lezení. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.05 20:38

Ahoj maminy, tohle chodítko je skvělý, moje malá s ním chodila i venku, mohla jsem jí bez větších obav v parku „vypustit“, jen jsme to pro jistotu zatěžovali flaškou minerálky, aby bylo stabilnější. Je to vlastně taková opora, když se učí chodit. Vřele ho doporučujeme.
P.S. Navíc se s ním zabaví i když zrovna nechodí, má na sobě hodně „hejbátek“ apod.
 Monika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí