Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
A ta škola je soukromá, nebo jaký vliv to bude mít na vás příjem? Ty budeš za rok na rodicaku? Nějak to celý nechápu a to ten tYtul už mám.
@JancaS84 píše:
A ta škola je soukromá, nebo jaký vliv to bude mít na vás příjem? Ty budeš za rok na rodicaku? Nějak to celý nechápu a to ten tYtul už mám.
Já to taky vůbec nechápu ![]()
Co má společného hypotéka a studium? Manžel si dodělává magistra a fakt to nemá na hypotéku nejmenší vliv… ![]()
@Anonymní píše:
S manzelem si bereme hypo ma dum. Mame dite (4 roky) ja bych si rada dodelala pri praci a po roce i na RD tytul Bc. Myslite, ze je to realne? Manzel vydelava 38 000 cisteho a ja 17.000 cisteho. Hypo mame na 10.000 mesicne.
Mel to nekdo podobne? Dekuji za nazory
Ježiši…
@Anonymní píše:
S manzelem si bereme hypo ma dum. Mame dite (4 roky) ja bych si rada dodelala pri praci a po roce i na RD tytul Bc. Myslite, ze je to realne? Manzel vydelava 38 000 cisteho a ja 17.000 cisteho. Hypo mame na 10.000 mesicne.
Nerozumím tomu
Co má společného dálkové studium s hypotékou?
A ten „tytul“ mě dostal, už jsem viděla napsané různé hovadiny, ale toto ještě ne ![]()