Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Hypo 20, platy 150 a ano, nikam se nepodivame pac jsou neustále nějaké lockdowns. Dokud tu nebyl ten pit.omej koronac tak jsme byli několikrát za rok v trapu
Moc ti nevěřím. Cestovat se dalo, naopak se spousta známých dostala do zemí, kam normálně ne
Je potreba znat sve moznosti.
Kdyz si clovek navymysli pracovnu, pokoj pro hosty, dve garaze a vse v nejnovejsim designu, aby byl teda in, da se to snadno prepisknout.
@Kockazvysocan píše:
Vzhledem k tomu, že se jezdí bez problémů všude možně, tak mi přijde, že spíš kecáš.
Tak to snad záleží na tom, jak vysoká je hypotéka a jak vysoký je příjem. Někdy na dovolenou zbyde, jindy ne. Navíc dovolená i u moře se dá udělat velmi levně.
@Anonymní píše:Úplně v pohodě jezdíme na dovolený. Nijak nás hypotéka neomezuje.
Ahoj, zajímá mě zda když mate hypotéku jezdíte i na dovolenou nebo vše rvete jenom do hypo a domu/bytu? Od každého slyším že s hypotékou už se nikam nepodívám a podobné kecy. Já si ale myslím že když člověk chce tak to snad nějak udělá ne? Přece mít hypotéku neznamená se cely život omezit od všech snu. Už nevím jak to mám rodině vysvětlit.
Přece záleží na tom, jaký máte příjem, a kolik splácíte. To si musí každý spočítat sám.
Záleží na vaši finanční situaci. Většina klientů řve peníze do hypo ať to aji za sebou ale zapomíná na jedno. Proč si ne ušetřit bokem ty peníze a nastavit si nižší splátky? Každý rok si to nechat přepočítat. A je spousta dalších možností.
Klidně s ena mě obraťte ráda vám poradím co. Ajak.
+420 731 91 21 05