Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@kolik píše:
Asi reklama, ale za me mohu doporucit Hypotecni arenu . Nemam rad financni poradce, protoze vetsinou delaji co je dobre pro ne, ale tady zadas co hledas a pak prichazi nabidky od ruznych poradcu. Mne domluvili to, co bych si ja sam schopen u banky domluvit nebyl. Urcite zodpovi i jakekoliv otazky.
Souhlasila bych s tím pojištění, investic apod.
U hypoték těžko může nějak hledat výhodné řešení pro něj, protože provize získávají za výšku hypotéky a ne za jiné podmínky.
V té hypoteční aréně Tě kontaktují také jen finanční poradci.
To se raději obrátím na někoho, koho znám a komu důvěřuji, než na anonymního poradce z internetu.
@kolik Tím někoho jsem samozřejmě myslela finančního poradce, který problematice rozumí, nepovažovala jsem za důležité zdůrazňovat, že tím nemyslím sousedku, která si brala hypotéku.
Je to na zakladatelce, možnosti tady zazněly.
KB pocita akrualni vyssi, Ceska spořitelna okolo 4000 dokonce jenom a Csob taky okolo 6000,raifka mam dojem taky jenom 4000 vysse rodicaku. Jestli si to pamatuju dobře takze kazda banka to ma jinak. V KB jsem jim donesla papir kolik pobiram a brali tech 11500 a vůbec je nezajímalo ze to je docasne pro ne bylo dulezite co je ted.
Jinak druhou hypotéku mame u KB. ¨
Osobne jsem si banky obcházela sama. Financni poradca z okoli co si vyrizovali hypotéku skoro zaroven mají horsi podmínky ( vyssi uroku, cerpani) apod nez my a to jsem vyrizovala sama.
Mám skvělou finanční poradkyni. Nedám na ni dopustit. Vždycky (máme přes ni hypotéku my i a už tři naši známí)vyrazí z banky nestandardní podmínky. Dokáže zařídit neuvěřitelný věci. Kontak ráda předám, chválím ji všude ![]()