Hypotéku na RP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.15 18:07

S měsíčním výlohami za bydlení počítáme tak cca 15.000 kč. Jako je v pronájmech, jen to člověk dává do vlastního. @sad 1 pochopila jsem to správně, mám výdaje mimo 1.000 kč. Jinak já osobně jsem vlastníkem bytu v hodnotě přes cca 2.000 000 kč, ale nechci jím moc ručit aby měla mamka v klidu střechu nad hlavou. Na rodičáku budu cca ještě dva roky. Děkuji Všem za názory. Přítel to má zkusit za rok, že to už mu prý dají.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.7.15 18:09
@dendule4 píše:
Hmmm to bychom se nad sebou měli zamyslet :mrgreen: I když hypo jsme si právě vzali taky, ale opravdu malou částku, takže stoprocentně víme, že to utáhneme. Ale na baráček teda ne no…zase takoví hauři nejsme. Jsem totiž taky na RD

no to tedy…nechápu, jak bez domečku můžeš na pískovišti vůbec společensky obstát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
28.7.15 18:12
@Burj Chalifa píše:
no to tedy…nechápu, jak bez domečku můžeš na pískovišti vůbec společensky obstát. :zed:

Nooo upřímně se majetkem nechlubím :mrgreen: Není ani čím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
28.7.15 18:15

Nemovitostmi obou rodičů…to se ani u jedněch nedá bydlet dvě generace v jednom domě? To bych se divila…ale mladi přece mají bydlet sami…společně bydlení nedělá dobrotu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.15 18:16
@Anonymní píše:
S měsíčním výlohami za bydlení počítáme tak cca 15.000 kč. Jako je v pronájmech, jen to člověk dává do vlastního. @sad 1 pochopila jsem to správně, mám výdaje mimo 1.000 kč. Jinak já osobně jsem vlastníkem bytu v hodnotě přes cca 2.000 000 kč, ale nechci jím moc ručit aby měla mamka v klidu střechu nad hlavou. Na rodičáku budu cca ještě dva roky. Děkuji Všem za názory. Přítel to má zkusit za rok, že to už mu prý dají.

Hele tohle je jednocuchý, tohle si klidně hoď do nějaký kalkulačky.
Ta ti v tomhle případě spolehlivě odpoví. Je tam potom i výpočet na bonitu, kde ale prostě zadávej jenom tvůj příjem, tvoje dítě a výsledek se ti ukáže.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.15 18:18

No tak odkaz mi vložit nešel. Tak jsem zadala parametry:
kupní cena: 1.000.000,–
délka splácení: 30 let
fixace: 5 let
měsíční čistý přjem: 11.500,–
počet lidí v domácnosti: 2
z toho dítě: 1
měsíční výdaje: 1.000,–

Jako tam nic jinýho ani vyskočit nemůže. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.15 18:20

@RadkaCh Můžu poprosit o tu kalkučku? Na netu jsem našla nějakou který vůbec nerozumím. Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.15 18:21
@Anonymní píše:
@RadkaCh Můžu poprosit o tu kalkučku? Na netu jsem našla nějakou který vůbec nerozumím. Děkuju moc

Já ti chtěla dát odkaz, ale nepustilo mě to. Dej do vyhledávače hypoteční kalkulačka a je to gepard, asi třetí nebo čtvrtý odkaz (na seznamu)

• Citovat
  • Upravit
36504
28.7.15 18:33
@dendule4 píše:
Nooo upřímně se majetkem nechlubím :mrgreen: Není ani čím :mrgreen: :mrgreen:

a víš, že mi tím jsi sympatická? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
28.7.15 18:35
@Burj Chalifa píše:
a víš, že mi tím jsi sympatická? :mavam:

ooo děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.15 18:37

@RadkaCh Děkuju za tip. Poslala jsem tam e-mail, tak jsem zvědavá co mi poradí.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.15 18:41
@dendule4 píše:
Nooo upřímně se majetkem nechlubím :mrgreen: Není ani čím :mrgreen: :mrgreen:

Já třeba zase schválně nechávám lidi při tom, že jsme všeeeechno dostali od rodičů. Vždycky se pak bavím tím, kdo všechno si to dokáže myslet :lol:

• Citovat
  • Upravit
4658
28.7.15 18:45
@RadkaCh píše:
Já třeba zase schválně nechávám lidi při tom, že jsme všeeeechno dostali od rodičů. Vždycky se pak bavím tím, kdo všechno si to dokáže myslet :lol:

Ono někteří lidi jen prostě hloupě závidí a přitom neví, že kolikrát ani není co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.7.15 18:49

Na hypoteku neni spatny postavit dum.My ho tak postavili, prodali, vyplatili hypoteku a ze zbytku postavili novy bez dluhu.Ale je pravda, ze hypo byla milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.15 18:50
@dendule4 píše:
Ono někteří lidi jen prostě hloupě závidí a přitom neví, že kolikrát ani není co :lol:

Přesně :mrgreen: Když se někdo zeptá, není problém, řeknu, jak to je. Ale oni si stejně vždycky všichni udělají ten názor sami :mrgreen: Ono se podle toho i pozná, s kým člověk má udržovat kontakty a s kým není třeba :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel