Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy Peach@guesssgirl To nevím nezjišťovala jsem, ale vzhledem k ceně za kočár (korbička a sporťák + autosedačka) to bude zanedbatelná položka.. ![]()
Ahojda, moc moc prosím o radu, potřebujeme koupit autosedačku 0-13kg k našemu kočárku iCandy Peach. Mohl by mi prosím někdo poradit, jaká autosedačka na něj pasuje? Slyšela jsem, že Maxi Cosi, ale je spoustu druhů..rádi bychom Maxi Cosi City, pasovala by na kočárek? Adaptéry máme, ty jsme dostali ke koupi kočárku…
Mockrát děkuji… ![]()
Nie som si istá, či Ti bude pasovať maxi cosi citi, ale pokiaľ viem, tak na tento typ kočíka sedí maxi cosi cabriofix. Predajca, u ktorého ideme tento kočík objednávať aj my, mi napísal, že okrem maxi cosi sedí na tento kočík aj autosedačka značky: cybex a be safe. Ale keď som si prečítala rozhovor s ním cez net, tak mi tam tiež napísal len maxi cosi a nie konkrétny typ. Tak možno budú pasovať všetky typy tejto značky. Ale najlepšie je asi sa opýtať priamo v predajni, kde ho plánuješ kúpiť, resp. si už kúpila.
Ešte raz som si prečítala diskusiu s predajcom tohto kočíka. A napísal mi: „Co sa tyka sedaciek pasuje kazdy tym maxicosi ale co sa v mudrych knihach nepise ale vieme je ze kde pasuje maxi cosi pasuje aj cybex a be safe to je ten isty uchyt“ Ale aj tak by som preventívne odporučila si to ešte raz overiť a potvrdiť.
My sme kúpili - používanú - maxi cosi cabriofix. Ale zatiaľ nemáme adaptéry. A zvažujem, či ich vôbec kúpiť. Dohodla som sa s predajcom, že nám predá vystavený kočík so super zľavou, ale adaptéry v tom zahrnuté nie sú, tak sama neviem, či ich zobrať alebo nie. Nové by nás stáli 36,– EUR, čo mi príde zbytočne veľa. Tak uvidíme.
A akú farbu kočíka ste kúpili? Nepríde Ti tá športová verzia malá? My sme ho boli v piatok opäť pozrieť a veľmi sa mi páči. Len dúfam, že dieťa v tej športovej verzii vydrží aspoň do dvoch rokov… Pretože ak nie, tak mám doma „po chlebe“
Kúpiť tak drahý kočík a používať ho len rok…
@elle07
Děkuji za info, já předpokládám, že by tam snad měly pasovat všechny sedačky od Maxi Cosi, ale když nebudu mít 100% jistotu, tak se raději mrkneme přímo po tom Cabriofixu, tato by tam měla jít určitě..
Koupili jsme sourozenecký kočárek se dvěma sedačkami, byl bazarový, cca půl roku starý. Korbička je hnědá, jedna sedačka černá, druhá hnědá-tu zatím máme zabalenou, až bude pro druhé mimi aktuální
Ty adaptéry jsme dostaly k nákupu od paní zdarma, takže ani nevím, na kolik přijdou.. Jinak, co se týče prostornosti, dcerce je teď rok a 5měsíců a do kočárku se vejde v pohodě a to není žádná hubeňoura, je to kus baby. Když jsem jí poprvé do kočárku posadila, měla jsem taky hrozný strach, že jí sedačka snad bude do porodu druhého dítka malá, byl to ale jen takový klam, zvedla se jí stříška a i když na šířku v sedačce nemá mnoho místa, je v kočárku strašně spokojená. Viděla jsem v tomto kočárku i cca 2,5letou holčičku, ta už vypadala, že půjde každou chvilku do školky a spala v kočáře v zimě zabalená v ještě dece(možná to byl dokonce fusak), takže místa bych se určitě nebála ![]()
Ďakujem za názor
Som rada, že sa aj väčšie dieťatko tam zmestí. Tá šírka mi až tak nevadí. Obávala som sa tej dĺžky. Sama som zvedavá do kedy nám vydrží. My ho ešte fyzicky nemáme. Chystáme sa zaplatiť zálohu a potom ho ísť neskôr aj kúpiť. Potrebovať ho budeme až vo februári a to je ešte dosť ďaleko. Už sa teším na kočíkovanie s ním. Príde mi veľmi ľahko ovládateľný. A stále si myslím, že keďže konštrukcia je stavaná na dve sedačky - pre dve detičky, že musí byť aj dostatočne pevná a kvalitná. Tak dúfam, že sa nemýlim ![]()
Nech sa vám s ním dobre kočíkuje aj pri dvoch detičkách ![]()
@elle07
Myslím, že to určitě bude dobrý kup, ta stříška je v pohodě, dá se jakoby vytáhnout nahoru, podle délky dítěte, my ji máme co nejvýš a hned kočárek vypadá prostorněji
Ovladatelný je kočárek parádně, dokonce i muž usoudil, že je zkrátka po všech stránkách super, že to byl dobrý kup ![]()
Děkuji za přáníčko, přeji, ať se miminku v kočárku líbí ![]()
Ahoj maminky. Prodám kočárek iCandy Peach speciální edici. Korbička nová ještě s vysačkou a sporták využívaný pouze 2 měsíce/ malá mi v něm pouze spala venku/.Původní cena 28tis…Prodám ho za 18.000,–kč + mám ještě adaptéry na autosedačku maxi cosi. Fotky zašlu do mailu.
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale co k tomu můžu říct já: kočárek do dvou let jistě vydrží. Ovšem asi bych jej nedoporučovala za každou cenu pro „vysoké geny“. Takové děti by se v něm pak možná tísnit mohly, nicméně Stel je spíš menší, má 14 měsíců a jsem si jistá, že bez jakéhokoli problému se do dvou, dvou a půl let vejde. Ono se to nezdá, ale těm větším dětem pak stačí ohnout nožní část a je spousta místa, i na spinkání v pohodě. Včera mi v něm malá spala venku a známá se mě ptala, co je to za futuristický kočárek a jestli je to hluboký nebo sporťák
Adaptéry bych řekla, že budou na MC sedět jakékoli. My osobně měli MC Pebble, což je pro změnu vyšší řada než Cabriofix a bez problémů. A pokud se tohoto týče, doporučovala bych koupit MC Pebble. Kamarádka měla Cabrio a zdála se mi o vypolstrovanější a pro miminko tak nějak měkčí. Kdyby měl někdo zájem, prodala jsem naši Pebble rok výroby 2011 (kupovali jsme výstavený kousek začátkem roku 2012) kamarádce a ta těsně před porodem zjistila, že svou starou Pebble schovala na půdě, takže by v podstatě měla mít dvě. Můžu se zeptat, zda tu naši ještě nikomu neprodala. Ježděná byla 7 měsíců, je neutrální, dohněda. Kdyby byl zájem, pak radši na mail clarrah@seznam.cz, tady nejsem denně. Prodávala jsem za 2 tis., takže bych postoupila dál opět za 2 tis.
A ten nánožník, jak jste to vyřešily? Já budu muset ten náš (Pinkie) pohledat a pokusit se ho pořádně dopasovat, aby na kočáru seděl, počasí začíná být nemilosrdně studené
Joo a nápis na boku je po něco víc než roce ježdění stále docela hezký, na několika místech trochu škrábnutý. Funkční vada to ale není ![]()
A teda ještě - PC adaptérů byla myslím něco málo pod tisícovku, tuším. Už je to dýl ![]()
A teda ještě abych dodala
tak je kočárek výborrně ovladatelný a jsem přesvědčená o tom, že se vyplatil minimálně proto, že nemusím kupovat golfky. Skladný a lehký je a kamarádka, co teď kupovala golfáč tleskala jak je lehký, váží přes 9 kilo.. a iCandy?.. ![]()
Ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede
. Veľmi si ma potešila. My sme si už kočík zajednali - i candy peach black - bol to výstavný kus, ale predajca nám naň dal zľavu 150,– eur, takže sa to super oplatilo.
Už sa naň veľmi teším. Tá ovládateľnosť mi tiež príde veľmi dobrá, je ľahký a spratný, čo je pre mňa podstatné, kedže veľa jazdím sama a musím si kočík sama zložiť aj rozložiť.
Nech sa ti s ním aj naďalej tak dobre jazdí ![]()
No to je výborná sleva, to se jistě vyplatil. My ho měli za 26 tis, ale zrovna byla akce, že jsem dostali 20% z ceny jako kupon na nákup dalších miminkovských věcí, což bylo taky super, hned jsem to využila, tudíž kočárek nás vyšel v podstatě na 20 tis. I manžel s ním rád jezdí…prý „se po něm koukají“ (je mi jasný, že asi spíš ženy, ale co už
…a to jinak fakt není předvádivý typ
).
Mne ten kočík príde taký iný, neopozeraný. Ja som nízka, mám len 163 cm, tak sa mi páči, že nie je príliš mohutný, robustný. A tá strieborná lesklá konštrukcia mi príde super. Vyzerá to tak zaujímavo. Ale musím povedať, že môjmu mužovi sa tiež kočík zapáčil a to som rada, i keď ho asi nebude využívať toľko čo ja. Ale aspoň som nemala problém presvedčiť ho naň ![]()