I'coo Peak 4 Air

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
18.1.11 00:14

Ta červená je nádherná,ale manžel nechce,pro kluka,tak to nechám na něm :mrgreen: Už se těším,až s ním taky budu jezdit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.2.11 06:31

Holky,prosím vás,jaký jste koupily k tomuhle kočáru zimní fusak,originál nebo nějaký jiný? Sousedka má černý Kaiser,je super,ale my na tu černou moc nejsme…Tak nevím.. http://www.fusaky.cz/index.php?… nebo
Hauck Snug http://www.hauck.de/index.php?…

Díky za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.2.11 10:57

kámoška k němu má lodger (v kontrastní barvě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.2.11 12:34

Díky za tip :mavam: ,pořád nevíme…Mám termín pol.března a vůbec nevím,jestli koupit zimní nebo něco tenkého… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
6.2.11 19:37

Ivet, jestli myslíš fusak k tomu našemu kočáru peak air (o kterém je tato diskuse), tak já jsem ho dostala i s fusakem. taky jsem to řešila, ale pak jsem zjistila, že se spojí dvě části do sebe a vznikne fusak. Jestli ho ještě nemáš doma, koukni se na video, které má na stránkách přímo výrobce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.2.11 20:41

Aha,nojo,fakt že jo :-) Myslíš,že to bude stačit? Na začátek určitě jo…a na další zimu když tak dokoupím,díky Anni.Kočár ještě nemám doma,manžel nechce :roll: ,je pověrčivý,přiveze ho,až budu v porodnici,tak ani nic nemůžu předem nachystat. 8-o :mrgreen: Aspoň,že můžu mít doma postýlku,u prvního mi nedovolil ani to. :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.3.11 08:15

Ahoj, kočárek se mi ze všech líbí nejvíc, jen ta váha,ale nikam ho tahat nebudu, často ale jezdíme na hory, jak je to prosím s jízdou do kopce s větším děckem, není to moc velká dřina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.4.11 19:19

Nemáte některá reálné fotky kočárku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.11 12:36

Ahoj, kočárek mám ještě pořád u našich, ale až bude doma, nafotím a fotky pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.4.11 14:11

barco tak to by bylo báječné, nevím kterou barvu, ale nechce se mi objíždt obchody kde ty barvy mají

je mi jasné že reálné barvy nebudou odpovídat obrázkům z internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabi1811
28.4.11 17:53

Ahojte, prosím Vás súrne o info, ako Vám funguje aretácia kolies? Kočík sme kúpili minulý piatok, v utorok som volala predajcovi, že mi páka aretácie sama vychádza hore a blokuje kolesá. Poslal mi druhý podvozok a stále to isté, stlačím páku a po pár otáčkach je hore a kolesá zablokované. Ďakujem vopred za info, som z toho neštastná…

• Citovat
  • Upravit
6398
28.4.11 22:33

To je divné,že by vám poslali další špatný podvozek? Mi to teda funguje normálně…páka se dá nahoru sama jen výjimečně,když třeba projedu dírou,nebo z vysokého obrubníku,nebo jedu špatným terénem delší dobu :nevim: Fakt nevím,čím to může být…Třeba odpoví někdo další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabi1811
28.4.11 22:43

Aj mne to je strašne divné, pripadám si ako blbá, ale idem normálne po chodníku s kočíkom (mám korbičku a malá má 7kg, žiadne vážne nerovnosti a páka je o chvílu hore..a ani nehovorím, keď párkrát zatočím, to isté..je mi akurát divné, že tá páka pri stlačení nemá žiadnu západku alebo čo, že to tam nejak neklapne, úplne lahúčko zíde dolu a tak isto sama hore…no asi vela maminiek ho ešte nemá..dik moc za odpoved

• Citovat
  • Upravit
6398
4.5.11 18:41

Ahoj,Gabi,tak jak jste vyřešila aretaci,reklamovala jste? Mluvila jsem se známou,která si ten kočárek koupila přímo v Německu a tam jí stejnou"vadu" nevzali do reklamace,prý má měsíc počkat,že se to používáním upraví samo,že ta páka klouže nahoru,protože je to nové…že má jezdit a jezdit,sem tam pro jistotu sešlápnout páku a bude to držet lépe a lépe…No,ale nějakou západku,aby to cvaklo,někam zapadlo,tam dát mohli…Já to mám teda v pořádku úplně,ale tak by to bylo ještě lepší,myslím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabi1811
4.5.11 21:53

Ahoj Dianda, no tak predajca volal dovozcovi, že čo s tým a ten sa čudoval, že to ešte neriešil, ale poradil dotiahnuť Ušroub. To je ten na páke (myslím si) a tak som ho dotiahla a ešte som tam našla uvoľnený aj šrob na tom tiahle, čo zaaretováva kolieska. Skrátka, čo som videla povolené, dotiahla som s imbusom. Odvtedy sa s tým dá normálne chodiť, ono o síce občas zasa zaaretuje, ale je rozdiel, či prejdem 200, alebo 800m. Napísala som predajcovi, že uvidím, koľko to vydrží, veď záruka je dva roky. No ak hovoríte, že by to malo byť časom lepšie…také zvláštne. Inak predajca zlatý človek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4