Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Airjo, to máš pravdu, barvičky jsou hodně tmavé. Jestli čekáte holčičku, tak bych asi uvažovala nad tou Night - černá - je neutální a můžeš to kombinovat s jakoukoli barvou oblečení miminka
Já nad tou černou taky uvažuju, jelikož zatím neím, co čekáme…
ale ta modrá mi taky leží v hlavě - i kdyby to byla holčička, tak by mi nevadilo, že bude mít tm.modrý kočár…
Hele, mě se ta červená fakt vůbec nelíbila,
ale nechci ti do toho kecat, každému se líbí něco jiného
Já jsem jí viděla na živo v MALVÍKU a máš pravdu, že už v obchodě byla taková vybledlá ![]()
kontaktovala jsem:
SLŮNĚ - tady ho maj dokonce na stánkách, tak jsem se radovala, ale pak mi sdělili, že nemaj aktualizované stránky ![]()
http://www.slune-cz.cz/…oo-peak-air/
Malvík
http://www.malvik.cz/…eak-Air-2012
Handy praha
http://www.handypraha.cz/…-detail.html
Ondálek
http://www.ondalek.cz/…o-peak-4-air-
Dětský dům
http://www.detskydum.cz/…2009-521901/
jo… a teď koukám na stránky DĚTSKÝ DŮM
http://www.detskydum.cz/…2009-521901/
a před týdnem tam fialovejměli na stánkách - proto jsem tam rychle psala mejl…taky odpověděli, že už se nevyrábí…
a teď koukám, že už aktualizovali stránky a už ho tam nemaj!!!!
Já jsme včera zkusila asi 4 obchody. Z jednoho odepsali, že u dodavatele už není a nebude a z jednoho mi napsali, že se zeptají u výrobce a dají vědět, tak jsem zvědavá, ale pochybuji, že bude.
No a my máme právě už holčičku, tak jsem chtěla bud tu červenou a nebo fialovou. Takže pokud fialová nebude, sáhnu přece jen po tý červený. Černý kočárek nechci a ostatní barvy nic moc.
![]()
Zdravím holky,nakonec jsem se taky rozhodla pro tento kočárek,po dlouhém vybírání,je boží a krásně se ovládá,i když má tolik kilo.A taky mám dilema jakou barvu,budu mít chlapečka,chci se ho nechat na druhé,ale co když to bude pak holčička,tak chci radši ten Night,jen se bojím,aby v létě tam mimču nebylo moc teplo,když je černý!?
Čekám v červenci,tak letošek v pohodě,ale ve sporťáku celý příští rok…?! Nemáte zkušenost někdo s černým kočárkem? Díky moc.
Ahoj holky, co máte tento kočárek. KDyž jsem sháněla kočárek, chtěla jsem něco podobného - líbil se mi Peg Perégo AT4, ale ten už nevyrábí a toto je přesně ono. Jak se vyrovnáváte s jeho těžkou váhou. Jinak je teda úžasnej … asi kouknu na bazary, páč novej asi ne ![]()
Ahoj holky, včera mi dorazil… icoo peak 4 air v barve night. (barvu jsme chtěli neutrální, protože miminko se stydí a nechce ukázat) Musím říct, že je to kočárek, který budí respekt. Široký rozvor, měkké odpružení, vysoko umístěná korba, vsechny textilní části se dají sundat a vyprat… už se těším, až v létě vyjdedeme.
Taky mi včera přišel v barvě Night
Brala bych sice nějakou jinou barvu, dřív jsem byla proti černým kočárům, ale tenhle není tak úplně černej a když se doplní barvička, je to paráda
Celkově je naprosto bezvadnej. Když jsem ho dala dohromady, okamžitě jsem řikala, že to není kočárek, ale KOČÁR
a co se týče váhy, tak je sice těžší, ale při jízdě to absolutně není znát. Jede jak kdyby měl 2 kila
A když ho dávám do auta, tak si sundám korbu, položim si jí na zadní sedačky a podvozek dám do kufru, sice mi to dá docela zabrat, ale s mýma 50 kilama není divu
a pak na to položim tu korbičku
jen pozor, kdo máte malej kufr, nejdřív si změřte, jestli se vám tam vůbec vejde
Nám se sice vešel, ale myslim, že je spousta aut, kam se nevleze ani náhodou
Nejtěžší jsou na něm ty kola, což jsem zjistila už při vyndavání z krabice
Jediný, co mě trochu zaráží, je, že má docela nízko košík na to, že je to kočár do terénu ![]()
tak já už mám kočár doma…
jsem z něj naprosto unešená a naprosto spokojená… Materiál, propracovaní sportovní nástavby – no prostě dokonalé… a hlavně mě potěšilo, že je hluboká korba fakt velká!
Už se těším na projížďku. Nakonec jsme vybrali barvičku NIGHT, protože jsme se až teď dozvěděli pohlaví miminka a bude to holčička
takže to můžu kombinovat s jakoukoli barvičkou. Ale jak píšeš, Ivanko - ona to není tak úplně černá… ten materiál tomu dodává takovej lesk.
Je fakt, že košík je srandovně malej a hodně nízko, ale to je u Icoo známá věc
Bohužel… ale dokonalej kočár prostě neexistuje
JJ, kočár budí respek… hledala jsem ten správný výraz a ty jsi to trefila ![]()
Zuzi to je dobrý, že jsme se tu o tom kočáru bavily a ted ho máme obě doma nastejno a ve stejný barvě
jakou k němu budeš mít tašku? ![]()
Ivi, no… to je fakt ![]()
Já jsem nakonec objednala z MALVÍKA za 1720 Kč, najdeš ji v doplňkách ke kočárům - ww.malvik.cz - koukni na stránky. Jsou tam i jiné druhy a barvičky od této značky Okiedog.Už mi přišla - jsem z ní nadšená. Jsou k ní uchytky, které nekloužou po rukojeti - hlavně kvůli tomu jsem jí upřednostnila
Nemusíš je k tomu dokupovat, jsou v ceně!
Taška je fakt prostorná, má spousu kapes. Vnitřek je takový béžový, což je dobré
v černém vnitřku kabelky nebo tašky se vždycky ztrácím
A je k ní termoobal na lahvičku a taštička na uložeí různých drobností. Takže fakt doporučuju všem! Maximální spokojenost!!! ![]()
Zuzi tak to je mazec. Koukám, že máme podobný vkus. Já měla totiž vybranou z malvíku taky okiedog
ale jinačí. Dnes už jsem ji šla objednávat, ale nakonec jsem si jí přeměřila a zjistila jsem, že je hrozně obrovská, tak jsem si to s ní zatim rozmyslela, protože jsem se bála, že mi bude na tom kočáře překážet ![]()
ještě jsem si říkala, jestli nemám objednat nějakou barevnou, že to bude veselejší, ale tahle vypadá, jako když k tomu kočáru fakt patří!!!
Takže jsem udělala dobře. A stejně ten kočárek nejvíc rozzáří miminečko v nějakých veselých barvičkách a dodá tomu šťávu
Nebo nějaká veselá, barevná hračka.
Já mám od LAMAZE - viz obrázek
@Ivaninka píše:
Zuzi tak to je mazec. Koukám, že máme podobný vkus. Já měla totiž vybranou z malvíku taky okiedogale jinačí. Dnes už jsem ji šla objednávat, ale nakonec jsem si jí přeměřila a zjistila jsem, že je hrozně obrovská, tak jsem si to s ní zatim rozmyslela, protože jsem se bála, že mi bude na tom kočáře překážet
no, tak to je fakt náhoda!
![]()
No já právě chci něco barevnějšího, aby to rozzářilo a taky mám v plánu zavěsit hračku od Lamaze. Mám na zavěšení tyhle, tak uvidim, kterou z nich zvolim.
A až budeme jezdit ve sportáku, tak vyniknou barvičky, do kterých budu malou oblíkat ![]()
Prosim tě a nemáš vyfocenej kočárek i s tou taškou? Abych viděla, jak to na tom vypadá ![]()