Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak AirDobrý den, mám dotaz ohledně hluboké korby ke kočárku i´coo peak air. Koupila jsem sporťák s vložní taškou, ale ta mi přijde na mimino ve fusaku strašně úzká. Tak bych měla dotaz, jestli se vyplatí dokoupit ještě hlubokou korbu, dítě se má narodit v srpnu. Je dost veliká na to, aby se tam vešlo půlroční mimčo s fusakem? Popř. nechce sa někomu změřit vnitřní rozměry hluboké korby? Moc děkuji
@Jana G Hluboká korbička je taky celekm uzká ale příjde mě dlouhá oproti jiným kočárkům, dcera je v červenci a byla v hluboké do března ve fusaku a rozhodně to není žádný drobeček. Výhoda hluboké korby je že je vyšší takže se k miminku nemusíte sklánět a má síťku proti hmyzu která krásně drží.
Klidně Vám to přeměřím…a kdybyste uvažovala o koupi tak bych se té hluboké ráda zbavila, mám tmavě modrou po jendom dítěti.
@koffolka a čekáme ted chlapečka za kolik ji chcete prodávat?
@gabušátko za 1000,– kč mam i vajíčko s adapterama ale to vy asi mate ![]()
@koffolka jaký je to rok výroby? Můžu poprosit fotku? Jo jo vajicko máme trojkombinaci vinovou
Konecne mam svoj vysnivany peak air, jazdim s nim 4 tyzdne a strasne nam zacal vrzgat
na zaciatku praskalo v pravej casti konstrukcie v tych nitoch, v obchode nam povedali, ze to mame poriadne premazat - prestalo to. ale teraz to robi znova a okrem toho este aj tak vrzga. mam pocit, ze vsade, cela konstrukcia. robi to aj vam, nemam sa stresovat, alebo ich mate uplne tiche?
dakujem za odpovede
Maminky, co máte I coo peak air, jakou máte moskytiéru na sporťák? Díky
@PetraZelenka ale myslím ze jakákoliv univerzální bude sedět. Pokud vím originální nedělají.
Ahoj všem majitelkám I coo peak air. Vybírali jsme kočárek dlouho hlavně dle internetu a něco málo jsme vyzkoušeli v obchodech. Nakonec padla volba na peak air, který jsme ale neměli možnost vidět nikde nový na vlastní oči. Brali jsme teď nakonec z druhé ruky (verze 2014, rok používaný, ještě v záruce do letošního léta).
Jediné, co mě trochu znejisťuje, je jistá vůle na předních kolech, když jsou zaaretované (lehce se vyklánějí do stran - ne zásadně, ale prostě nesedí zcela pevně v ose). Máte s tím někdo zkušenost? Předchozí majitelé nám říkali, že to tak bylo od počátku a navíc měli kočárek před koncem používání v reklamaci (kvůli sportovní sedačce) a nechali ho celý zkontrolovat a seřídit včetně podvozku.
Je to tak opravdu u všech kočárků nebo vám zaaretovaná kole sedi zcela pevně? Zvažuju, jesli nezkusit ještě reklamaci, dokud máme tu záruku…
Díky předem za odpovědo!
@Xabaa
Ano, taky jsem to tak mela na kocaru, lehce se vyklaji. Asi aby se neulomila v terenu ![]()
@Xabaa jj tak to ma byt…trosku vule na nich je…mame novy a ma to taky…je to terenak
…tak aby dobre zvladal teren
@martiiik a @vcelinda díky moc za odezvy, uklidnily jste mě, že je snad vše v pořádku
Sice nevím, jestli je to výhoda pro terén, když se vyklají, ale pokud to tak mají všechny, tak je to snad v pořádku
Díky!