Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak AirJe to jen ta co je na boudičce. Je dostačující. Jen občas když už je sluníčko k večeru hodně nízko tak nepomůže, ale přes den je super
Jak dlouho používáte už hlubokou kobru? My cca 3měsíce a už má malá pod hlavou proleženou matraci. Máte někdo stejný problém? Dá se koupit nová?
@gabušátko a co takhle vyreklamovat?
my jí používáme asi měsíc a půl, ale asi tam nic vyležené není, jdu se kouknout. ![]()
Tak jsem se byla kouknout a opravdu je ta matrace proleželá po tak krátké době používání
![]()
JJ, matrace se proležela rychle. Co jsem měla původně ten X-lander, ten měl taky proleželou matraci pod hlavičkou asi po měsíci…myslela jsem, že u dražšího kočáru to nebude, ale omyl ![]()
Holky má někco na sporťák univerzální plášťenku? Popřípadě jakou? Nechce se mi kupovat nová za 1280,–
Jen pro info: proleželou matraci mi při reklamaci vyměnili za novou, roztženou pláštěnku taky a křivý podvozek zamítli. Tak jsem to řešila přímo přes dovozce (Handy Praha), oni to řešili s výrobcem v Německu a podvozek mi vyměnili za nový ![]()
A ted dotaz: jakou používáte pláštěnku na sporták?
Já mám jen tu pláštěnku, kterou jsme používali na korbičku, už jsem ale přehodila sporták (do korby se sice vejde, ale chci jí zvykat na sporták, protože v zimě už by se těžko vešla s fusakem) a ted nevím, jestli nebudu muset pořizovat pláštěnku ![]()
@gabušátko píše:
Holky má někco na sporťák univerzální plášťenku? Popřípadě jakou? Nechce se mi kupovat nová za 1280,–
chi chi a až ted jsem si znovu přečetla tvůj starší dotaz, na který ti ještě nikdo neodpověděl
![]()
Koupila jsem nakonec neoriginál za 144,– ale chce to vyzkoušet, takhle sedí dobře takže jsme spokojená, do kočárku neprší. Malá se mi taky do korby ještě vejde, ale vzhledem k akčnosti už z ní málem vypadla, takže kšíry ve sporťáku jsou jistější. Proto už jsme proleženou matraci neřešila.
@gabušátko tak to budu muset taky vyrazit shánět, protože mám jen tu na korbu a ta bude evidentně malá ![]()
Ahoj Holky, nevíte kde bych si mohla kočárek na vlastní oči prohlídnout a vyzkoušet??? Nevíte o nějakém obchodu v Praze, nebo poblíž Plzně??? Kočárek se mi moc líbí.
děkuji
V plzni jsme ho v žádným krámu řed rokem když jsme ho sháněli nesehnala. Takže jsme museli do Prahy. Osobně doporučuji obchod Handy Praha…koukni na net. Mi ho tam i kupovali jsou hlavním prodejcem v republice.
Ahoj, nevím kde ho můžeš vidět na živo, ale můžu jen doporučit my v něm máme už druhé dítě a je super… Kdybych znovu měla kupovat kočár tak jedině tento.
Jo jo taky jsem ho zapomněla vynachváli
jsme maximálně spokojená a neměnila bych v žádném případě
@gabušátko @hancikub Holky moc děkuji, kouknu na handy Praha. Jsem si myslela, že je super. ![]()