I'coo Peak 4 Air

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
9.5.12 10:19

Je to jen ta co je na boudičce. Je dostačující. Jen občas když už je sluníčko k večeru hodně nízko tak nepomůže, ale přes den je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.5.12 08:29

Matrace v hluboké korbě?

Jak dlouho používáte už hlubokou kobru? My cca 3měsíce a už má malá pod hlavou proleženou matraci. Máte někdo stejný problém? Dá se koupit nová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
17.5.12 08:46

@gabušátko a co takhle vyreklamovat? :think: my jí používáme asi měsíc a půl, ale asi tam nic vyležené není, jdu se kouknout. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
17.5.12 08:49

Tak jsem se byla kouknout a opravdu je ta matrace proleželá po tak krátké době používání 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
17.5.12 09:00

JJ, matrace se proležela rychle. Co jsem měla původně ten X-lander, ten měl taky proleželou matraci pod hlavičkou asi po měsíci…myslela jsem, že u dražšího kočáru to nebude, ale omyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.9.12 12:59

Holky má někco na sporťák univerzální plášťenku? Popřípadě jakou? Nechce se mi kupovat nová za 1280,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
19.9.12 15:37

Jen pro info: proleželou matraci mi při reklamaci vyměnili za novou, roztženou pláštěnku taky a křivý podvozek zamítli. Tak jsem to řešila přímo přes dovozce (Handy Praha), oni to řešili s výrobcem v Německu a podvozek mi vyměnili za nový :palec:

A ted dotaz: jakou používáte pláštěnku na sporták? :think: Já mám jen tu pláštěnku, kterou jsme používali na korbičku, už jsem ale přehodila sporták (do korby se sice vejde, ale chci jí zvykat na sporták, protože v zimě už by se těžko vešla s fusakem) a ted nevím, jestli nebudu muset pořizovat pláštěnku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
19.9.12 15:38
@gabušátko píše:
Holky má někco na sporťák univerzální plášťenku? Popřípadě jakou? Nechce se mi kupovat nová za 1280,–

chi chi a až ted jsem si znovu přečetla tvůj starší dotaz, na který ti ještě nikdo neodpověděl :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.9.12 17:43

Koupila jsem nakonec neoriginál za 144,– ale chce to vyzkoušet, takhle sedí dobře takže jsme spokojená, do kočárku neprší. Malá se mi taky do korby ještě vejde, ale vzhledem k akčnosti už z ní málem vypadla, takže kšíry ve sporťáku jsou jistější. Proto už jsme proleženou matraci neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
19.9.12 18:11

@gabušátko tak to budu muset taky vyrazit shánět, protože mám jen tu na korbu a ta bude evidentně malá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
2.11.12 12:25

Ahoj Holky, nevíte kde bych si mohla kočárek na vlastní oči prohlídnout a vyzkoušet??? Nevíte o nějakém obchodu v Praze, nebo poblíž Plzně??? Kočárek se mi moc líbí. :mavam: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.11.12 14:45

V plzni jsme ho v žádným krámu řed rokem když jsme ho sháněli nesehnala. Takže jsme museli do Prahy. Osobně doporučuji obchod Handy Praha…koukni na net. Mi ho tam i kupovali jsou hlavním prodejcem v republice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.11.12 14:52

Ahoj, nevím kde ho můžeš vidět na živo, ale můžu jen doporučit my v něm máme už druhé dítě a je super… Kdybych znovu měla kupovat kočár tak jedině tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.11.12 15:38

Jo jo taky jsem ho zapomněla vynachváli :-) jsme maximálně spokojená a neměnila bych v žádném případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
3.11.12 11:21

@gabušátko @hancikub Holky moc děkuji, kouknu na handy Praha. Jsem si myslela, že je super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí