Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak AirTak aspoň že to utáhnutí pomohlo,budu si to pamatovat,kdyby něco…
Děkuji za info,ať se daří ![]()
Ja se divim, ze tento kocarek je tak chvalen. Jeste k tomu za ty penize. Aretace kolecek zlobila i me. Nechala jsem si poslat novy podvozek a ten byl na tom jeste hure. Asi po minute zacali kolecka vydavat praskave zvuky diky vracejici se pacce aretace. Cela konstrukce kocarku vrze. Zariznuti chromových trubek jsem mela krive na obou podvozcich. Kolecka uz na novem podvozku mela vuli, takze to vypadalo, ze kazde jede jinam. Spatne se s kocarkem otacelo. No nakonec jsem stihla kocarek vratit eshopu ve ctrnactidenni lhute a prodelala cca 1400,– Kc. Bohuzel jsem verila recenzim na internetu
Kocarky z Polska za deset tisic mi pripadaji festovnejsi nez tento z ciny za dvacet. Pochvalila bych jenom vyborne odpruzeni. No vybiram dale.
To jste měla opravdu smůlu,někdy je to odfláknutou montáží a špatným zacházením u prodejce,to mi řekla prodavačka tady…já jezdím od dubna a zatím vše o.k.jse spokojená…ale když chcete polský
![]()
Docetla jsem se na vice diskuzich, ze ta aretace nezlobila jenom me - oba podvozky byly nove nerozbalene. Jeste zkusim omrknout Mutsy. Bohuzel dnes uz se vetsina kocarku montuje v cine a taky to tak vypada ![]()
To je fakt,v Polsku nebo Číně,ale tyhle dva prý zrovna ne…tak ať dobře pořídíte,já zatím bez vady. ![]()
Mam tento kocar vyhlidnuty ale porad resim rozmery. na vsech e-shopech je uvedeny rozmer kocarku pri slozeni 129×64×70.To by nebyl problem do rodinneho auta ale kdyz je manzel pryc s rodinnym, musim si vystacit s mym renoltikem clio, ktery ma pudorys kufru 100×70. Asi by tam ten kocar vlez nejak na vysku, ale proste se mi nechce zdat rozmer 129, to jako ma na delku pri slozeni 1.3m?!Videla jsem video na youtube,kde po slozeni zustal jenom podvozek (popr se daji oddelat i kolecka) a nechce se mi verit, ze to je 1.3m. Byla by jste nektera tak uplne nejhodnejsi a podelila se o info jake jseou rozmery slozeneho podvozku, jestli se mi do auta vleze nebo ne? korbu a sedacku dam na sedadlo, to by nebyl problem, ale jestli se podvozek nevleze do kufru, budu muset vybirat dal a to se mi opravdu nechce…
Dobrý den,já jsem naměřila podvozek s kolama 91×64(krejčovským metrem),mám ho zrovna v autě.Korbu mám vedle,mám oktávku.Jestli třeba se ten větší rozměr nemyslí se sportovní sedačkou,možná je tam nějaký přesah,ale podle videa,které jste taky asi viděla,není,tak nevím.Sedačku nemám uskladněnou doma,tak to teď nevyzkouším,ale zkuste napsat na e-shop,který to prodává,třeba www.ondalek.cz mi vždycky odpověděli na všechny dotazy
.
Jee super,moc moc diky, tak to se mi uplne ulevilo, uz jsem se bala, ze budu muset tento skoro perfektni kocarek (pro nas) nechat za zady a pokracovat v umornem hledani, 64×90 by melo byt v pohode, s tou sedackou taky pocitam ze pujde do auta. V rodinnem superbu kombiku to mozna nebudem muset ani skladat
Moc moc diky!! ![]()
Jo,jo,manžel ho taky vozí vcelku nastojato,nechce se mu skládat,jen ho něčím zapře
Akorát ho tam zvednout dá docela práci,no,udržuji se vzpíráním v kondici ![]()
Ahojky…má niekto aktuálne recenzie a skúsenosti s týmto kočíkom???…zaujal nás v obchode
ste spokojné?? Ďakujem
Máme asi starší verzi z roku 2008, měli jsme jediný problém s brzdou.
Jinak super, velký, do terénu v pohodě, obosměrné sezení u sporťáku, sporťák jde pěkně do lehu na spaní…
používáme ho i pro druhé dítě, o jiném jsem ani neuvažoval.
Ahoj,
kocarek mam asi 3 mesice a jsem spokojena. Do terenu je uplne perfektni - jezdim s nim po silenych muldach v lese a v pohode
Ale je pravda, ze se jizdou zablokovava ta otacivost prednich kol - psalo to tu vic mamin…resim tak, ze obcas proste zaslapnu tu packu (tim odblokuji). Mela jsem puvodne X-lander XA, tento je stokrat lepsi. Takze ja doporucuju ![]()
A otáčivost předních kol se vám zablokovává jen u modelu 2011?Nebo u všech?Děkuju.
nimini píše:
A otáčivost předních kol se vám zablokovává jen u modelu 2011?Nebo u všech?Děkuju.
Já mám 2011, nevím zda je v tom spojitost…
Kočárek jsme koupili minulý týden a nadšení je jak u mě tak i u manžela. Sice ještě bude do února odpočívat u rodičů, ale splnil všechna očekávání. Ted akorát probíhá výprodej barev 2010 za úžasnou cenu 15 500,– což je super cena za kvalitní trojkombinaci tohoto typu. My pořídili pro naší holčičku vínovou