Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?
Přidejte zkušenost s I´Coo Peak AirTaky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek? ![]()
Carollin
My kupovali kočárek 4 měsíce před termínem v Praze u hlavníího prodejce I´coo v republice a nabídli nám, že nám ho u nich uschovají a záruku napíšou až od vyzvednutí, což je u tak brzké koupě výhodné.
Carollin píše:
Taky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek?Carollin
Já to neřešila, kočárek jsem měla doma dávno před narozením syna (v jeho 2měsích jsme sice kupovali jiný, ale to už je jiná věc
). Nejsem taky pověrčivá, takže jsem se jím alespoň mohla pokochat ![]()
Nemate doma nekdo kocarek i coo peak 2011 barva forest? Moc se libi, ale nikede jsem tuto barvu nevidela na zivo, tak by me zajimalo, jestli vypada opravdu tak, jak je zachzcena na obrazcich.
Tak tuhle barvu nemáme, my koupili vínový a podle barev na internetu je o neco tmavší
Když jsem vybírala kočárek já,jeli jsme do obchodu s tím,že koupíme forest,že je takový pro mě pěkně hnědý podle fotek a na místě jsem zjistila,že byl až dost dozelena přičemž se mi nelíbily oranžové spoje..Teď jsem se na to znovu koukala na netu a podle mně je opravdu v reálu zelenější,je potřeba to vidět naživo.
Dekuji za postreh. Koupili jste nakonec jinou barvu a nebo jeste premyslite? My jsme rozhodnuti pro tento kocarek a porad premyslime o barve.
Nevite nekdo kde maji v Praze vystaveny k videni kocarek i coo peak air 2011? V Malvikovi maji jen i coo peak air 2010.
carollin píše:
Dekuji za postreh. Koupili jste nakonec jinou barvu a nebo jeste premyslite? My jsme rozhodnuti pro tento kocarek a porad premyslime o barve.
Nakonec jsme koupili myslím že se jmenuje desert,takový béžový s hnědou(varianta 2011),ten byl naopak tmavší než na obrázcích. Máme ho u rodičů, chodíme se kochat a těšíme se až vyrazíme ![]()
carollin píše:
Nevite nekdo kde maji v Praze vystaveny k videni kocarek i coo peak air 2011? V Malvikovi maji jen i coo peak air 2010.
Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.
gabušátko píše:carollin píše:Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.
A nepamatujes si nahodou jakou maji oteviraci dobu? Maji otevreno i o vikendu, treba v sobotu?
Ten vínovej je nádhernej, ale bojím se vyšisování, jak psaly některé maminky u jiných recenzí ![]()
carollin píše:gabušátko píše:A nepamatujes si nahodou jakou maji oteviraci dobu? Maji otevreno i o vikendu, treba v sobotu?carollin píše:Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.
Zadej si do seznamu Handy praha a najdeš ta vše jinak v sobotu mají od 8-14h
Taky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek?
Carollin