I'coo Peak 4 Air

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Carollin
11.1.12 11:05

Taky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek? :)

Carollin

• Citovat
  • Upravit
Carollin
11.1.12 11:06

Taky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek? :)

Carollin

• Citovat
  • Upravit
441
11.1.12 11:22

My kupovali kočárek 4 měsíce před termínem v Praze u hlavníího prodejce I´coo v republice a nabídli nám, že nám ho u nich uschovají a záruku napíšou až od vyzvednutí, což je u tak brzké koupě výhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.1.12 11:23
Carollin píše:
Taky se mi líbí i coo peak air a uvažuji o něm. Teď jsem koukala, že mají celkem dobré slevy, tak přemýšlím o jeho koupi. Termín porodu mám až v červnu, myslíte, že koupě kočárku je předčasná a nebo tak akorát. Měli bychom ho doma.. pověrčivá sice nejsem, ale přeci jen.. kdy jste koupili kočárek? :)Carollin

Já to neřešila, kočárek jsem měla doma dávno před narozením syna (v jeho 2měsích jsme sice kupovali jiný, ale to už je jiná věc :palec: ). Nejsem taky pověrčivá, takže jsem se jím alespoň mohla pokochat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.1.12 11:25

Jo, to s tou zárukou může být kvůli reklamací výhodné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.12 07:55

Nemate doma nekdo kocarek i coo peak 2011 barva forest? Moc se libi, ale nikede jsem tuto barvu nevidela na zivo, tak by me zajimalo, jestli vypada opravdu tak, jak je zachzcena na obrazcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.1.12 09:22

Tak tuhle barvu nemáme, my koupili vínový a podle barev na internetu je o neco tmavší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.1.12 09:53

forest

Když jsem vybírala kočárek já,jeli jsme do obchodu s tím,že koupíme forest,že je takový pro mě pěkně hnědý podle fotek a na místě jsem zjistila,že byl až dost dozelena přičemž se mi nelíbily oranžové spoje..Teď jsem se na to znovu koukala na netu a podle mně je opravdu v reálu zelenější,je potřeba to vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.1.12 08:58

Dekuji za postreh. Koupili jste nakonec jinou barvu a nebo jeste premyslite? My jsme rozhodnuti pro tento kocarek a porad premyslime o barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.1.12 10:20

Nevite nekdo kde maji v Praze vystaveny k videni kocarek i coo peak air 2011? V Malvikovi maji jen i coo peak air 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.12 10:42
carollin píše:
Dekuji za postreh. Koupili jste nakonec jinou barvu a nebo jeste premyslite? My jsme rozhodnuti pro tento kocarek a porad premyslime o barve.

Nakonec jsme koupili myslím že se jmenuje desert,takový béžový s hnědou(varianta 2011),ten byl naopak tmavší než na obrázcích. Máme ho u rodičů, chodíme se kochat a těšíme se až vyrazíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.1.12 10:52
carollin píše:
Nevite nekdo kde maji v Praze vystaveny k videni kocarek i coo peak air 2011? V Malvikovi maji jen i coo peak air 2010.

Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.1.12 12:09
gabušátko píše:
carollin píše:
Nevite nekdo kde maji v Praze vystaveny k videni kocarek i coo peak air 2011? V Malvikovi maji jen i coo peak air 2010.
Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.

A nepamatujes si nahodou jakou maji oteviraci dobu? Maji otevreno i o vikendu, treba v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.12 16:15

Ten vínovej je nádhernej, ale bojím se vyšisování, jak psaly některé maminky u jiných recenzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.1.12 08:15
carollin píše:
gabušátko píše:
carollin píše:
Ahoj, hlavním prodejcem v republice je Handy praha sídlí na chodově. Tak sme ho kupovali mi.
A nepamatujes si nahodou jakou maji oteviraci dobu? Maji otevreno i o vikendu, treba v sobotu?

Zadej si do seznamu Handy praha a najdeš ta vše jinak v sobotu mají od 8-14h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4