I'coo Peak 4 Air

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
13.1.11 00:37

Icoo peak 4 Air

Ahoj, máte někdo tento kočár, jste spokojeni?? Jak zvládáte váhu kočárku??

díky za odpovědi

http://www.mojebatole.cz/…ar%3D2604036

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s I´Coo Peak Air?

Přidejte zkušenost s I´Coo Peak Air
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6398
13.1.11 06:22

Ahoj,má ho sousedka,sem tam ho vozím a taky si ho v březnu budu kupovat.Má teda 2009,ale váží stejně.Tím jak má tu přední nápravu,ovládá se výborně a ani při tlačení do kopečka váhu necítíme.Do auta ani já,ani ona často neskládáme,tak 2× týdně,a to se dá,denně do MHD,2 patra nebo auta už by člověk asi popřemýšlel,ale takhle není co řešit.Pro dítě je hodně pohodlný,skvěle houpací,to se jen tak nevidí,u mě vítězí otočná náprava,otočná sedačka,tichá měkká jízda a na to,že už ho má přes 2 roky,je pořád jako nový,nechává si ho na další dítě…Akorát ty loňské a letošní barvy,kromě červeného nic moc,nevím,co vyberu…Koš pod kočárem taky žádný obr,ale to mi nevadí,moc nákupy nevozím,ale 1 taška v pohodě,ona si tam dala nějaký jiný,univerzální,ale už neví jaký,tak asi pohledám.. :wink: Patří teda k těm těžším kočárkům,ale oproti některým,co mají 17kg se vozí o hodně líp,nejlíp zajít někam vyzkoušet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
13.1.11 08:54

My jsme ho taky koupili, sice ho ještě nemáme sestavený, ale ze všech možných diskuzí mně přišel jako nejlepší kočár do terénu. A prostorný se mi zdá dost. Rozhodovala jsem se ještě mezi tímto a maxi cosi mura4, ale tam je prostor pro mimčo o dost těsnější, hlavně ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
13.1.11 09:11

Mám ho! Je to muj nejvíc nnejoblíbenější kočárek! :-)
recenzi mam na stránkách, tak se dyštak mrkni, píše tam i jedna maminka co ho má a taky samá chvála

http://www.vase-kocarky.cz/icoo-peak-4/
pokud chceš kočárek do terénu, který z dětska nevyklepe duši, budeš rozhodně spokojena !
S tou vahou je to na prd, me to zaclo skutecne stvat az ve chvili, kdy jsem kocar na dovoleny pri popojizdeni tahala do auta a zase z aute vicekrat. Ale pokud jsem doma a kocarek nikam netaham (na nakupy atd mam golfky peg perego) tak je mi to srdecne jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.1.11 12:09

já už jsem ho měla jako první kočár ale měla jsem hroznej podvozek tak jsem ho dala pryč, vím že ta korbička je super veliká a sporták taky super

pak jsem si koupila mc mura, to byl děs běs, takže po 4 měsících šel z baráku, ted mám jané slalom a už mě začíná pěkně štvát, takovej kostitřas

včera jsem narazila na tenhle kočár a moc se mi líbí

ale je pravda že ty barvičky nic moc

nemáte náhou pár foteček v reálu?? toho červeného nebo černého??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
13.1.11 12:28

Mně ho dneska dovezou, ten červený, tak nafotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.1.11 12:48

jéé, moc děkuju, už se těším, a prosím také o první dojmy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
13.1.11 16:12

Já taky prosím o první dojmy,jsem zvědavá,jestli je nějaký rozdíl mezi kol.2009 a 2011,díky. :kytka:
Aničko,ty máš prosím letošní nebo loňský model? Pořád nevíme,co koupit,ty barvy..nejhezčí jsou červené,ale my čekáme kluka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
14.1.11 12:58

My jsme koupili se slevou model 2010, ten tabákově hnědý a v kombinaci s modrou dekou vypadá fakt dobře. Sice bych si uměla představit i hezčí barvu, ale tahle mi nijak nevadí a ušerřili jsme 3tis. (navíc jak říkáte ty ostatní barvy i z kolekce 2011 nejsou nic moc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
14.1.11 14:16

Ten se líbí manželovi,tak možná budeme jezdit stejným :palec: z nových snad jen khaki nebo tm.modrý…loňský béžový bych měla asi pořád jak čuně,no,ještě chvíli počkáme,koncem ledna mají konečně přivézt sem do obchodu nový model,na živo jsem viděla jen dva červené 2009,a modrý 2008,tak jsem zvědavá :wink:,tak když už tam budeme,něco objednáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
17.1.11 12:57

Aha, tak já to popletla, koupili jsem taky v akci ten model 2010.
No a moje dojmy-působí na mě opravdu bytelně a kvalitně, vymakaný do nejmenších detailů, hrozně se mi líbí, jak lehce a rychle se skládá a že vše jde lejce nasadit a ovládat a nastavit. Opravdu nepůsobí tak těžce a krásně se zatáčí, houpání parádní. Jedinou výtku mám k tomu košíku, ten je opravdu směšně malý, určitě dokoupím nějaký univerzální, nemáte nějaký typ?
Já vám ho teda i nafotila, jen se mi ty fotky v počítači jaksi nedaří najít :oops: :-( Ale barvička je pěkná, ale přijde mi o trochu tmavší, než na obrázku, taková vínová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.1.11 13:44

Zdravím, my si v pátek přivezli nový model 2011 twilight blue, takže modrý, je skvělý, sice těžší, ale dá se normálně zvednou, kupovali sme ho hlavně kvůli výšce, já mám 184 cm, takže oceňuju že se nemusim sklánět, madlo vysoké, kolečka super, je to takový tank, když vedle něj postavíte jakýkoliv jiný tak uvidíte rozdíl ve velikosti. Moc pěkně je zpracovaný textil, vše se dá sundat, vyprat, a ve sporťáku v boudičce je konektor na mp3 a repráčky, což už je docela úlet :-)) Ale vše pěkně ovladatelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
17.1.11 14:51

To jo, tank to je, hlavně ty obr kola působí jak od traktoru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.1.11 15:39

tak to jsou dobré recenze já už prodávám svůj slalom a hned taky objednám

akorát mám dilema s tou barvou moc se mi líbí ta barva burgundy, ale když budu mít druhýho kluka takby jezdil v červeným kočáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
17.1.11 19:36

Tak já osobně, kdybych měla kluka, asi bych stejně koupila Burgundy, podle mě červená není čistě holčičí barva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí