ICSI vs klasika IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
28.6.11 14:47

Ahoj holky,
tak druhé testy dopadly dobře, Down 1:5900, NTD 1:6900, tak jsem šťastná a konečně si to užívám. Kudy chodím tudy se vystavuju :palec: Minulou středu jsme to řekli synovi (3 roky) a reagoval docela dobře. Nejdřív chtěl bráchu, pak ségru a nakonec krokodýla. Tak uvidím, co bude v mých silách :wink: :lol: Hlavně aby všechno dobře dopadlo :palec: Dnes jsem 18+1. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.6.11 06:56

Galčulko, gratulujííí :-) Tak teď už si těhotenství jen užívat :lol: Já jsem byla na prvním screeningu minulý týden, UTZ dopadl dobře, ale celkové výsledky zatím nevím-ty se dozvím až za 3.týdny, tak jsem zvědavá :-) Měj se pěkně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.7.11 15:49

Ahoj holky, včera jsem byla na velkém UTZ - všechno co má být dvakrát máme dvakrát, co má být jednou máme jednou. A něco nemáme vůbec, protože to bude nejspíš holčička :palec: Máme velikou radost, budeme mít páreček. (A kdyby se doktoři sekli, tak to neva, aspoň si budu moct vydyndat to třetí, protože to by určo holčička byla). Konečně máme krásnou fotečku z UTZ, ještě se tam mrněčka vešla celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 10:44

nase prvni ICSI

Ahoj holky, ceka nas 1. ICSI+endometrium scratching+assisted hatching. Manzel 40let ma spatny SP - OAT syndrom - neda se to lecit, ja 36let - snizena funkce stitne zlazy beru tab. euthyrox 75.Jake leky berete pred ICSI a po ICSI? ja jsem dostala recept na: Decepeptyl 0,1mg - Inj. a forte vitaminy B12,D1,B9 - 8 dnu pred MS, od 1. dne MS Decepeptyl 0,1mg, 1/2 tbl. Dexamethason, Decristol 2000(vit. D3), 2. MS - Gonal F 225 inj. Pozdeji jeste Ovitrelle inj, Crionone 8%, Femoston Mono 2mg…uf je toho docela dost… Musim jeste rici, ze zijeme v nemecku.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.13 10:57

A dotaz zní? Je to naprosto běžná dávka léků, co bys dostala i tady. Každé centrum má svou kombinaci léků, kterou rád používá, ale je to běžné i tady se vyfasuje doslova igelitka plná prášků a injekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 11:02

Diky za info:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat