Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gabčulka píše:Gabčulka píše:Dneska volala sestra, ze 7 bylo zralých jen 6 a z toho se nám 4 oplodnily
Ahoj holky, tak dnes mám za sebou OPU. Z 11 folíků je 7 oocytů. ET proběhne buď v úterý (bez PK) nebo ve čtvrtek (s PK), podle toho jak se budou vyvíjet. Držte palce![]()
![]()
Uvidíme, v jakém stavu budou zítra
super
![]()
Gabčulka píše:Gabčulka píše:Dneska volala sestra, ze 7 bylo zralých jen 6 a z toho se nám 4 oplodnily
Ahoj holky, tak dnes mám za sebou OPU. Z 11 folíků je 7 oocytů. ET proběhne buď v úterý (bez PK) nebo ve čtvrtek (s PK), podle toho jak se budou vyvíjet. Držte palce![]()
![]()
Uvidíme, v jakém stavu budou zítra
No a dnes ráno stále zůstávají 4
, z toho dva dvoubuněčné, jeden trojbuněčný a jeden pětibuněčný ![]()
Takže zítra se dozvíme, zda už proběhne ET nebo zda ještě budeme vyčkávat ![]()
tak hodně štěstí, určitě to vyjde neboj. No a máte krásná 4 embrijka, takže ti zůstanou i na zamražení. Předpokládám, že si necháš zavést 2.
Gabči: Také přeji hodně štěstí
, je z čeho vybírat a tak se to povede
.
Jak jste to nakonec vyřešili, necháte si zavést jedno nebo dvě? Vím, že zdravotní důvody ti nedovolovaly zavést dvě a i manžílek mám pocit byl proti 2 …
lamika píše:
Gabči: Také přeji hodně štěstí, je z čeho vybírat a tak se to povede
.
Jak jste to nakonec vyřešili, necháte si zavést jedno nebo dvě? Vím, že zdravotní důvody ti nedovolovaly zavést dvě a i manžílek mám pocit byl proti 2 …
Ahoj holky, bude to jen jedno. Manželovo stanovisko je jasné - jedno nebo do toho nejdu. Navíc jsem to konzultovala se třemi lékaři a všichni mě také doporučili jen jedno. Tak to snad vyjde…
Čekám na telefon, na kolikátou mám dneska přijet
Ještě včera byly embryjka pořád 4, i když jedno s vývojem trošku pozadu ![]()
doufám, že vše dobře dopadne, držím moc pěsti..pak dej vědět
já byla dnes na kontrole, tak mám 5 folíků na jednom vaječníku a 3 na druhém, tak uvidím, kolik z toho bude vajíček.
Předpokládané OPU je cca v pondělí.
Ahoj holky, ET proběhl dle plánu ve čtvrtek. Nechala jsem si zavést 1 krásnou blastocystičku a ze zbylých 3 byly 2 vhodné k vitrifikaci, takže máme do budoucna ještě 2 nanuky-zmrzliny.
Celý přenost jsem viděla na monitoru a dokonce jsem pak dostala UTZ fotku - tak ji mám na čestném místě hned vedle prvorozeného
![]()
Jak to těch 9 dní do testování vydržím to fakt nevím…
![]()
Ejvo, dej pak vědět, kolik jsi nakonec měla zralých vajíček. Držím pěsti!!!!!!!! ![]()
Gabčulka píše:
Ahoj holky, ET proběhl dle plánu ve čtvrtek. Nechala jsem si zavést 1 krásnou blastocystičku a ze zbylých 3 byly 2 vhodné k vitrifikaci, takže máme do budoucna ještě 2 nanuky-zmrzliny.
Celý přenost jsem viděla na monitoru a dokonce jsem pak dostala UTZ fotku - tak ji mám na čestném místě hned vedle prvorozeného![]()
Jak to těch 9 dní do testování vydržím to fakt nevím…![]()
![]()
Super, tak už jen držet palce a pěsti
![]()
Já jsem docela dost hormonů připichovala a na OPU jdu nakonec až ve středu… Za tu dobu mám i docela slušnou úrodu co se počtu a velikosti týče, tak jsem zvědavá kolik vajuch nakonec bude. Teda tyhle poslední dny stimulace byly hrozné, už mi bylo až nedobře
, měla jsem už pak pět lahviček Menopuru…
Ejva píše:
já byla dnes na kontrole, tak mám 5 folíků na jednom vaječníku a 3 na druhém, tak uvidím, kolik z toho bude vajíček.
Předpokládané OPU je cca v pondělí.
Tak jak po OPU??
Ahoj holky,
tak jsem dnes šupajdila k doktorovi. No šupajdila, s tím obrovským břichem co mám sem se spíš valila… Já jsem vždycky patřila k prostorově výraznějším, ale tohle je i na mě moc… ![]()
Mé podezření na OHSS mi potvrdil, vzal mi 4 zkumavky krve na testy, výsledky mi zavolá dnes večer. Na UTZ nic neviděl - protože je brzo nebo protože tam nic není??? ![]()
Dneska jsem se dlouze zadívala na svůj odraz v zrcadle - fakt krásná máma, troufám si tvrdit, že mi to moc sluší - až na tu maličkost, že důvod že vypadám tak jak vypadám není ten jaký by měl být…
Už ani nechodím ven, jen na zahradu s mrňousem, nechci pořád vysvětlovat, že to není tak jak to vypadá. Dnes mi dokonce jedna paní v čekárně u drgyne řekla „už se to blíží, co?“
.
Chjo.
A jak je vám?
Ahoj holky,
Gabči, takže mohu blahopřát k pozitivnímu výsledku?
Dnes jsem se dozvěděla z testu z krve, že nám to bohužel nevyšlo ![]()
Ale už jsem s tím počítala, protože 3 dny špiním a dělala jsem si 4 testy s negativním výsledkem.
bohužel nemám ani nic zamraženého.
Ejva píše:
Ahoj holky,
Gabči, takže mohu blahopřát k pozitivnímu výsledku?
Dnes jsem se dozvěděla z testu z krve, že nám to bohužel nevyšlo
Ale už jsem s tím počítala, protože 3 dny špiním a dělala jsem si 4 testy s negativním výsledkem.
bohužel nemám ani nic zamraženého.
Ahoj Ejvo, tak to mě moc mrzí
![]()
My zatím zůstáváme nohama na zemi, do konce května času dost… ale snad se nic nestane.
Dnes jsem mluvila se svým drgyne a zajdu si k němu v úterý na UTZ. Protože teď mám mezi posledním testem na HCG a UTZ v Gennetu 3 týdny pauzu a to se mi nezdá, když nevím na čem jsem, tak jsem se vtírla ![]()
dobře jsi udělala.
Hlavně se opatruj a šetři se, ať jsi v pohodě. Já teď sháním po netu různé bylinné doplńky jak pro mě, tak pro manžela, půjdeme na to teď přírodně po těch všech hormonech.
Takže začneme víc cvičit (teda já), začnu vařit potraviny, které obsahují vitamíny dobré pro zlepšení spermií (manžel vitamíny v prášcích jíst nebude). Bylinky, bylinné tinktury atd. prostě ze mě bude babka kořenářka
Musím se teď trochu pročistit