Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ejva: k tomu ICSI - přesně jak píše Lamiko, drgyne se ani neptala a rovnou to dopsala…
Nicméně jsem se z rozčarování že mi nezavedou 2 částečně vyspala, ale líto mi to bude ještě dloooouho
![]()
tak to začneme tak nějak podobně, já čekám MS už o víkendu nebo po víkendu, ale mám dlouhý protokol, takže mě doženeš.
To jsem ráda, že v tom nebudu sama ![]()
Gabči a nechceš to teda risknout se vším všudy a podepsat to, že si necháš zavést 2? Já osobně jsem o tom ještě nepřemýšlela, ale tak nějak pořád doufám, že mi zavedou 2. Kočka z jiné diskuse si nechala zavést 3 a dnes zjistila, že je těhu a že se uchytilo jedno.
Ještě se na to jednou zeptej nebo koukni do diskuse stimulace srpen 2010 a zkus napsat holkou, které tím prošly i víckrát, oni ti poradí, jsou fajn.
http://www.youtube.com/watch?…
holky, našla jsem na webu takovou pěknou animaci IVF, je to 3D a je to moc pěkně udělané. Vhodné pro vysvětlení našim drahým polovičkám
mrkněte na to. Je tam i jen IVF i ICSI
Ejva píše:
Gabči a nechceš to teda risknout se vším všudy a podepsat to, že si necháš zavést 2? Já osobně jsem o tom ještě nepřemýšlela, ale tak nějak pořád doufám, že mi zavedou 2. Kočka z jiné diskuse si nechala zavést 3 a dnes zjistila, že je těhu a že se uchytilo jedno.
Ještě se na to jednou zeptej nebo koukni do diskuse stimulace srpen 2010 a zkus napsat holkou, které tím prošly i víckrát, oni ti poradí, jsou fajn.
jenže manžel mi řekl, že nechce riskovat, a že se 2 rozhodně nesouhlasí… i kdybych se na hlavu stavěla, na tohle musíme být dva…
Ejva píše:
http://www.youtube.com/watch?…holky, našla jsem na webu takovou pěknou animaci IVF, je to 3D a je to moc pěkně udělané. Vhodné pro vysvětlení našim drahým polovičkámmrkněte na to. Je tam i jen IVF i ICSI
Děkuji děkuji, asi si dneska uděláme pěkný večer u kompu ![]()
aha, tak to jo, pokud on nesouhlasí, taky do toho má co mluvit.
Ejva píše:
aha, tak to jo, pokud on nesouhlasí, taky do toho má co mluvit.
ještě máme čas to probrat, ale pochybuju že ho obměkčím, při prvním porodu se zpomalovalo mrňousovi srdíčko, takže akutní SC, tak se nedivím, že má strach, dvojčecí těhu je rizkové… ale co, herdek, vždyť já beru klíďo píďo i to jedno, hlavně aby BYLO
A to třetí si uděláme (necháme udělat) třebas taky ![]()
jasňačka, hlavně, aby bylo alespoň jedno, ale aby už bylo a hlavně zdravé. Taky to tak vidím. Jelikož to bude (až to bude)naše první mimi, předpokládám, že mé vysněné 3 děti už mít nebudu, vzhledem k našemu věku a k problémům, které máme
, i když nevím, jestli bychom ty 3 děti finančně dali, ale všechno se dá udělat.
dle mého názoru - když už do toho člověk jednou jde, měl by zkusit všechno co jde a využít všech metod pro co největší šanci otěhotnět. to je můj názor, já jdu na to za měsíc a využijeme s manželem vše, co zvyšuje pravděpodobnost ![]()
mám stejný názor, my taky využijeme vše navíc, co nám nabídnou.
holky, prosím vás, jestli někdo z vás už vším tímto prošel…když mi odeberou vajíčka, jak dlouho trvá, než mi je vrátí zpět a jak dlouho po tom transferu pak čekám zda to vyšlo nebo ne? děkuji!!!
já jsem si tím ještě neprošla, teprve stimuluji douhým protokolem, OPU (odebrání vajíček)bude u mě cca kolem 18.března. Ale co vím od holek, tak po transferu se testuje podle dokrorů tak 12-14 den, kdy by už mělo být vidět, jestli se povedlo či nikoli. No a transfer po OPU záleží na tom, jestli si necháš prodlouženou kultivaci nebo ne. Je to tak od 2-ho dne do 4-ho dne (teda myslím), to ti víc poradí holky, až tady budou.
I tak ti moc děkuji, Ejvo, mě rovněž čeká dlouhý protokol, tak jsem alespoň v obraze!
Ejva píše:
já jsem si tím ještě neprošla, teprve stimuluji douhým protokolem, OPU (odebrání vajíček)bude u mě cca kolem 18.března. Ale co vím od holek, tak po transferu se testuje podle dokrorů tak 12-14 den, kdy by už mělo být vidět, jestli se povedlo či nikoli. No a transfer po OPU záleží na tom, jestli si necháš prodlouženou kultivaci nebo ne. Je to tak od 2-ho dne do 4-ho dne (teda myslím), to ti víc poradí holky, až tady budou.
Ahoj holky, tak jsem si dneska byla v Gennetu vyzvednout léky. Docela mě překvapilo, že to stálo „jen“ 2.300 plus samozřejmě to co chceme navíc tj. ICSI, prodloužená a tak, ale to se platí až při ET, podle toho co se skutečně udělalo. Píchat si budu od zítřejšího večera do břicha Gonal-f (perem), od 6. DC (sobota) navíc i Cetrotide. V sobotu jdu na UTZ, pak tuším 9. DC (dozvím se v sobotu) a někdy od 3.3. do 8.3. jdeme na TO. Uf, na jednu stranu se děsně těším a na druhou stranu se bojím. Injekcí, narkozy, že to nevyjde…