Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodně holek tady propaguje Femigard. Já ho jeden čas taky pila, krásně mi upravil cyklus, ale k miminku to nevedlo. U nás byl prostě problém se spermíkama.
Ségra bydlí v Budějovicích a tam mi ho kupovala a pak dovezla. Ale dá se koupit i přes internet. V lékárně tuším ne. Tak si tady zkus něco pročíst.
http://www.hemann.cz/…igard-i.html a tady je seznam prodejních skladů http://www.hemann.cz/…-sklady.html.
díky Gabči,
u nás je taky problém ve spermiích, proto chci právě hlavně něco pro manžela, slyšela jsem o té Mace a ještě nějaký čaj, tak oboje zkusíme. No a pro mě hlavně něco na pročištění.
Tak já jsem na tom zatím 11. den po ET z moči negativně… Nedalo mi to a zkusila jsem na popichování okolí testnout…
ahoj Lami, já jsem testovala 12den a taky nic. Ale některé holky říkají, že testují 12 tý den a nic a pak 14den //, takže nevěš hlavu. Já jsem až do výsledků krve doufala, i když mi vyšly 4 negativní testy. Teda na 2 z nich byl duch, ale stejně byl negativní.
Držím moc palce…
Ejva píše:
ahoj Lami, já jsem testovala 12den a taky nic. Ale některé holky říkají, že testují 12 tý den a nic a pak 14den //, takže nevěš hlavu. Já jsem až do výsledků krve doufala, i když mi vyšly 4 negativní testy. Teda na 2 z nich byl duch, ale stejně byl negativní.
Držím moc palce…
Děkuji
. Jsem zvědavá jak to dopadne, samo vím, že 1.IVF každému prostě nedopadne. K zmrazení nic nemáme, ale my si přáli, aby raději udělali PK i kdyby nebylo co zmrazit.
jak jste to teda Lami měli?Já taky nemám co zamražené, takže jsem si mohla říct, že ty 2 čtyřbuněčné, co mi zavedli už druhý den jsem mohla mít na prodlouženou kultivaci s tím, že by se buď dál rozvíjeli a nebo ne a celý cyklus by se přerušil?
Vy jste to tak měli?
Ejva píše:
jak jste to teda Lami měli?Já taky nemám co zamražené, takže jsem si mohla říct, že ty 2 čtyřbuněčné, co mi zavedli už druhý den jsem mohla mít na prodlouženou kultivaci s tím, že by se buď dál rozvíjeli a nebo ne a celý cyklus by se přerušil?
Vy jste to tak měli?
Já měla pět vajuch - 3 zralá, 1 nezralé a 1 špatné… Nezralé dozrálo takže se oplodňovaly 4, všechny se oplodnily a nechali jsme je i přes dobrý SPG napíchat ICSI.
My podepsaly papír, že nechceme mrazit, takže oni díky tomu nechali v CARu všechny 4 pěkně kultivovat celých 5 dní. A po rozhovoru s embryoložkou se právě vyselektovaly dvě kvalitní embryjka k zavedení ve stadiu blastocysty a ta další dvě ani neměla kvalitu na zamražení.
taky jsem to tak měla udělat, ale nikdo mi o tom bohužel neřekl.
Já měla 7 vajec, z toho 6 zralých. Všechny oplozovány ICSI.Jedno z nich se nepodařilo oplodnit, jedno bylo po oplodnění špatné, takže zůstali 4. 2 z nich byly pomalejší (2 a 3 buněčné)nevhodné pro zamražení a 2 čtyřbuněčné mi zavedli hned druhý den. Příště bych to udělala jako ty.
Ejva píše:
taky jsem to tak měla udělat, ale nikdo mi o tom bohužel neřekl.
Já měla 7 vajec, z toho 6 zralých. Všechny oplozovány ICSI.Jedno z nich se nepodařilo oplodnit, jedno bylo po oplodnění špatné, takže zůstali 4. 2 z nich byly pomalejší (2 a 3 buněčné)nevhodné pro zamražení a 2 čtyřbuněčné mi zavedli hned druhý den. Příště bych to udělala jako ty.
Oni na mě koukali divně, že jako nechci mrazit (když to tak různě čtu, že po rozmražení pak třeba není žádné k zavedení, tak jsem si řekla, že to nebudu lámat přes koleno)… ale co, já chtěla zkusit jak se jim povede
, ale možná mi to nakonec nebude k ničemu ![]()
uvidíš, třeba to vyjde, ještě nevíš, tak buď hlavně v klidu a nic moc nedělej, neuklízej a tak.
Ejva píše:
uvidíš, třeba to vyjde, ještě nevíš, tak buď hlavně v klidu a nic moc nedělej, neuklízej a tak.
Já byla od ET minulého pondělí doma do pátka odpoledne, pak jsme se šli po 14.hodině projít a na nákupy, od té doby chodím tak obden na krátkou procházku nebo jdeme nakoupit s manžou, já jdu s kabelčičkou on se všema taškama. A uklízí také on a já ležím a čtu si nebo dřepím u compu.
Nu nic jdu se natáhnout a číst si, přijdu na jiné myšlenky a musím si opakovat, že tam určitě jeden nebo dva pořád jsou
. Přeji pěkný zbytek pátku a víkend
![]()
Ahoj holky
,
nebojte, mojí kamarádce nevyšel ani jeden domácí test a z krve pak ano, má už dvě děti, ale chce to až ten 14. den po ET, minimálně.
Jak už jsem psala, vecpala jsem se na UTZ ke svému drgyne, jdu v úterý, teď je takové období nicnevědění - je všechno v pořádku nebo není???
Občas mě bolí břicho, ale nedokážu identifikovat čím to je, ale snažím se myslet optimisticky
Ono nám totiž nic jiného nezbývá
![]()
Sobota byla nádherná, celé odpo jsme měli návštěvu, mé kolegy z před-bývalé práce a bylo to děsně prima. Junior každého „obtěžoval“ tak na střídačku
, takže já i manžel jsme měli docela klid ![]()
Držte/me se! Pa, Ga ![]()
strašně moc ti blahopřeji a tiše závidím
opatruj se a jen tak dál. Snad se taky jednou dočkám