Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jaká je podle Vás ideální váha při výšce 186cm?zajímají mě Vaše názory… (anketa pro kamarádku která to potřebuje do školy na téma ideální postava)děkuji
podle mě tak 95 kilo, chlap má 180cm a váží 82kg a je vychrtlej ![]()
Podle mě je ideální váha taková,kdy je ti fyzicky dobře a když se na sebe podíváš,jsi spokojená. Samozřejmě každý jsem jiný a to se musí zohlednit. Taky to beru tak,že se na sebe dívá psychicky vyrovnaný člověk. Podle mě ty tabulky nic neříkají.
no a rozdíl ideální váha muž a žena, jako být tak vysoký chlap a mít 75kilo, tak se asi
chlap musí být trochu statnej ![]()
říká se že chlap o 100mín než v cm a žena o 110mín než v cm takže při výšce 186cm chlap 86kg ženská 76kg.
Muj chlap ma 187 ma necelych 80kg.Neni vubec vychrtly,je dost svalnaty(hlavne nohy),pac zavodne sportuje,neni na nem ani gram tuku(nadnesene
) a vsechno jsou jen svaly.Takze ono zalezi i sportovec nesportovec a podobne.
Myslim,ze je to velmi individualni a presne to vystihuje kofila-idealni vaha je ta,kdy se clovek citi dobre,fyzicky psychicky.
Ja podle sveho manzela(krasneho chlapa
)tedy rikam 80kg.
Pokud je to vyska pro zenu tak bych rekla 70-75kg,ale zase zalezi na pomeru svalu a tuku a vubec…
goldenka píše:
no a rozdíl ideální váha muž a žena, jako být tak vysoký chlap a mít 75kilo, tak se asichlap musí být trochu statnej
Můj chlap měří 182 cm a má 72 kg a má moc hezkou postavu- má široká ramena, je štíhlý, ale ne vychrtlý, hodně záleží na váze kostí a celkové stavbě těla.
mila2113 píše:
Jaká je podle Vás ideální váha při výšce 186cm?zajímají mě Vaše názory… (anketa pro kamarádku která to potřebuje do školy na téma ideální postava)děkuji
Záleží na stavbě těla. Já mám 1.70 a moje ideální váha je 55 kg. Při 60 kg mám velikost 4O a necítím se dobře. Moje kamarádka má velikost 38, když má 70 kg, když má 66 kg, má vel.36- má naprosto jinak těžkou kostru než já. Takže podle váhy nejde určit, kdo je tlustý a kdo hubený
ženská tak 70-75
chlap určitě nad 80
ale záleží celkově na stavbě těla, jak má kdo „lehké kosti“ před pár lety jsme měli s kamarádkou naprosto stejnou postavu (výšku máme taky stejnou) - já vážila 57kg, ona o deset víc… takže jen na váhu bych se neptala, celkem se mi líbí u žen ideální poměr pasu k bokům O,7 (dneska bylo něco o tom na stream.cz, tak mi to připomnělo) určitě lepší než řešit jen váhu
No když přičtu 4cm tak můj chlap má 190cm a má 105kg, myslíte, že je tlustý?
No a u ženy bych řekla taky těch 75kg že je v pořádku…