Alli - dnes jsem si koupila balení

787
16.5.11 13:13

Alli - dnes jsem si koupila baleni

Zdravim vsechny holky :-)

Dnes jsem byla v lekarne a jelikoz pri placeni na me couhala krabicka ve sleve Alli ,, hned jsem se poptala neotalela jsem a krabicku sebou domu prinesla..

zadnou zkusenost s timto pripravkem nemam . Pokud nekdo mate zkusenosti opravdu co a jak jste nektera z vas jedla a kolik zhubnula a pohyb atd,,

chodim cvicit tak cca 4 x tydne minimalne 3 x ,, ale nekdy ujedu vite jak,, no chci 5 kg dolu a rekla jsem si ze to vyzkousim

Prosim napiste jak a co vy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1939
16.5.11 13:33

Zkušenost nemám, ale taky mě to zajímá, zda a jak to funguje…až přestanu kojit a kila by nešla dolů, možná bych to zkusila. Kolik ty tabletky stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.5.11 13:42

Ahojky, tak pokukuju po tom taky. Já jsem jednu dobu měla lipoxal zaroven se setrenkou a musim rict ze vysledek fakt byl, pze beru HA jsem strasne zavodnena a tohle odvodnuje, bylo to dost viditelny.
Z alli mam trochu strach s tim ze asi casteji chodi clovek na zachod- ale asi jak u koho. Nevim me treba u tooho lipoxalu vubec nic negativniho nebylo.
Za kolik to je v te akci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.5.11 13:42

84 tobolek jsem dala 640 kc,,, ted je akce je to vlastne za polovinu,,, nez bezne a akce plati myslim do konce mesice fakt nevim mozna i mene :-)
nevim do kdy budes kojit atd,, ale myslim si ze to vydrzi kdyby jsis to koupila drive na pozdeji :-)) ja mam napsano spotrebujete do 4 mesice 2012 tak fajn :-)) bere se to 3 x denne ,, snidane obed a s veceri ,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
16.5.11 13:44

Ahoj,

zkušenost nemám, ale manžel uvažuje, že si je koupí. Hlavně, když je to teď v akci. Tak Ti přeju ať zaberou jak mají. Jinak já přemýšlím nad Bioaktivním Duo Slimem. Prý se dá užívat i při kojení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.5.11 13:49

myslim si ze pokuz zadne skvrny ve stolici nebudou je to dukaz toho ze jime spravne ale pokud tam ty skvrny budou ci nejake to silene prujmovani tak to je jasne ze se nacpavame necim co by jsme nemeli,,, opravdu si hlavne pry hlidat tuk ,,
alli je polovicni davka/1 tobolka jedne tobolky xenicalu ,, takze by to melo byt setrnejsi ,, pokud ti to vyhovovalo asi i alli ti pujde :-))
jakou mate vahu a kolika chcete tuku dat dolu?
u toho xenicalu jsi zhubla kolik? z jake vahy a po jake dobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
16.5.11 14:10

Taky mě to zajímá, potřebuju tak 4 kila dolů. Ty slevy jsou teď všude?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.5.11 14:25

jojo všude by měli být, záleží na lékarně. Na emimi vyblikává na pravo i reklama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
16.5.11 14:39

https://www.emimino.cz/…nguje-47818/

tady o tom holky píší. Raději jíst normálně a cvičit. Než si huntovat tělo prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.5.11 14:42
Caroline81 píše:
Ahoj,zkušenost nemám, ale manžel uvažuje, že si je koupí. Hlavně, když je to teď v akci. Tak Ti přeju ať zaberou jak mají. Jinak já přemýšlím nad Bioaktivním Duo Slimem. Prý se dá užívat i při kojení. :nevim:

No našla jsem příbalový leták na netu a nemůže se to u kojení a v těhotenství:-(
 http://www.lekynainternetu.cz/…ni-duo-slim/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
16.5.11 17:47

Tak já nevím, dělala jsem si na těch stránkách alli bmi a mám 27 :cert: , a na to bmi mi psali že mi alli může pomoct s hubnutí, a pod tím že alli můžou užívat jen lidé s bmi 28 a vyšší…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venda04
16.5.11 18:01

NO, holky já nevím. Slyšela jsem o tom, že je to pro tělo pěkný „driják“ Asi bych do toho nešla.

• Citovat
  • Upravit
43035
16.5.11 20:18

ja myslimn, ze by to mohlo fungovat - je to vlastne takova dieta v tabletce. Najist se muzes, ale telo to nevstreba. Srajda je z toho, ze ty tuky zustavaji ve streve. vzala bych k tomu nejakej multivitamin v jinou dobu, nez alli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
16.5.11 20:19
Mišela1 píše:
Caroline81 píše:
Ahoj,zkušenost nemám, ale manžel uvažuje, že si je koupí. Hlavně, když je to teď v akci. Tak Ti přeju ať zaberou jak mají. Jinak já přemýšlím nad Bioaktivním Duo Slimem. Prý se dá užívat i při kojení. :nevim:
No našla jsem příbalový leták na netu a nemůže se to u kojení a v těhotenství:-(
http://www.lekynainternetu.cz/…ni-duo-slim/

tak to je škoda, tak budeme muset makat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.5.11 20:38
tak to je škoda, tak budeme muset makat. :wink:

tak tak :-P
Taky kojím tak jsem se potěšila, ale asi to bude muset jít i bez toho :wink:

• načítám...
  • Citovat