Začínám hubnout

592
15.5.11 17:21

Začínám hubnout

Ahojte všechny,

tak jsem se konečně rozhodla, že začnu hubnout..

Moje jméno je Míša, je mi 23 let a s přítelem se snažíme o první miminko..

Po několika pokusech definitivně zhubnout, jako byla dělená strava, stop jídla po 17:00 atd. se má váha dostala na 97kg což není při mé výšce 174 cm nijak slavné a tak jsem se rozhodla to změnit.

Jelikož ale nejsem člověk se silnou vůli, rozhodla jsem se pro následující. U nás ve měste je paní, která sestavuje jídelníčky na míru a každý týden se k ní chodí na kontroly, což je pro mně úplně perfektní protože jsem neustále pod dohledem a to mně svým způsobem „nutí“ abych dietu neporušovala.

Jídelníček mám už sestavený, ale se stravováním podle něj začínám cca 20.5., protože bych se měla 19.5. vrátit z nemocnice, po laparoskopii a už se na to těším až se s těma kilama definitivně rozloučím.

Kdo se rozhodl stejně byla bych ráda kdyby jste se přidali a prožívali bychom to všechny společně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
15.5.11 17:28

Ja se rada pridam.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.11 17:30

máme uzamčenou skupinu hubnutí… která je teď taková na útlumu buď holky jsou těhotné.. nebo zrovinka hubnutí vzdaly.. ale pár „statečných“ tam je nechceš se přidat??? Je to skupina SLUNÍČKA
jestli napiš moderátorce naší skupiny - Leryna...... a ona tě schválí… potřebujeme někoho kdo má chuť se do toho „obout“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.5.11 17:34

Budu moc ráda když se přidáte děvčata :-)

Já jsem právě prohlížela diskuze o hubnutí a buď byly zamčené a nebo takové v útlumu a nebo už nefunkční, proto jsem si založila svou, kde bychom si psali naše úspěchy, myšlenky zhřešit, co jsme měli k jídlu atd.. vyměňovali si zdravé recepty, co vy na to?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.5.11 17:36

Ahoj, taky se ráda přidám. Sice potřebuju dát dolů „jen“ asi 4 kilča, ale i ty mi dělají problém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.11 17:41

SLUNÍČKA jedou… ale jsme kvůli hlášení váhy.. a fotek zamčení… máme „svá“ pravidla… a dodává se každé pondělí fotka váhy s nohama… popř. aktuální váha, která je v tabulce.. 1× za měsíc se dodávají obvody :wink: a každý den můžete vkládat jídelníček toho dne… třeba to někomu pomůže… :wink:

pokud by měl někdo zájem.. :wink: přijít k nám… je možno.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.5.11 17:42
luciaasek píše:
Ahoj, taky se ráda přidám. Sice potřebuju dát dolů „jen“ asi 4 kilča, ale i ty mi dělají problém :oops:

Budu moc ráda když se přidáš…A ty 4 kilča určitě zvládneš hravě..

Holky pokud některá z vás pracuje, co děláte? Já dělám v kanceláři na dvě směny - ranní a odpolední.. 8 hod. Po - Pá, takže můžu jíst bez problémů 6× denně, horší je to s cvičením.. Po ranní a o víkendech to není problém ale před odpolední nic moc.. Mám naordinováno 2× týdně rychlou chůzi 60 minut a 1× týdně eliptical 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.5.11 17:49

Jééé,Flupinko,tak to máme s výškou i váhou obě stejné.....už se s tím peru rok a je to pořád jak na houpačce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.5.11 17:51
Macík74 píše:
SLUNÍČKA jedou… ale jsme kvůli hlášení váhy.. a fotek zamčení… máme „svá“ pravidla… a dodává se každé pondělí fotka váhy s nohama… popř. aktuální váha, která je v tabulce.. 1× za měsíc se dodávají obvody :wink: a každý den můžete vkládat jídelníček toho dne… třeba to někomu pomůže… :wink:pokud by měl někdo zájem.. :wink: přijít k nám… je možno.. :wink:

Nechce mi to tu vaší diskuzi vyhledat :-( Psla bych i k vám pokud by to nevadilo že bych měla i svou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.5.11 17:53
Luczka píše:
Jééé,Flupinko,tak to máme s výškou i váhou obě stejné.....už se s tím peru rok a je to pořád jak na houpačce :nevim:

Jéé Luczko tak to je super že je tu někdo kdo je na tom stejně jako já :-) To jsem moc ráda.. Přesně tak je to pořád jak na houpačce. 5 kg dolů, 7 nahodu atd. atd…

Ale tentokrát to zvládnem.. Já bych se chtěla hlavně mnohem víc líbit své drahé polovičce, ale také bych se chtěla líbit sobě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.5.11 17:59

Přesně,5 kg dole a za chvíli nahoře.Já se chci líbit hlavně sobě,před porodem jsem měla 50kg i s postelí a teď se cítím jak hroch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.5.11 18:01
Luczka píše:
Přesně,5 kg dole a za chvíli nahoře.Já se chci líbit hlavně sobě,před porodem jsem měla 50kg i s postelí a teď se cítím jak hroch :lol:

No já měla 70, to jsem se cítila naprosto perfektně.. Ty bláho, 50 kg na svou výšku?? TO jsi musela být jen kost a kůže..

A ty se chceš dostat zpět na 50? Nebo jaký máš cíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.5.11 18:24

Byla jsem jak anorektička,měla jsem psychicky a fyzicky hodně náročnou práci,než jsem nastoupila na mateřskou.Já bych osobně brala i těch 70 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.5.11 18:31

Tak já mám tedy o 2kg míň než před otěhotněním,ale ráda bych tak ještě o 4 míň.
Je pravda,že se nevážím,že to beru podle toho,jak se do čeho vejdu,jak mi co je.
Akorát minulý týden jsem byla u Dr,a ten mě zvážil :cert: :pocitac: tak to vím.
já bych se docela ráda kamkoli přidala,jen prosím,nebudu se rozepisovat o své aktuální váze :oops: a možná někdy nebude moc času na větší komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.11 18:48

určitě to vadit nebude.. hledám a taky nemůžu najít.. ale stejně tě to nepustí dál.. ale najdi si holku s nickem LERYNA to je moderátorka… a písni jí sz..... dá ti přístup k nám… popř. se jí zeptám jak na to… :wink:
každá se hodí kdo má chuť jít do toho s námi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková