Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jankaxx píše:
Michamicho, jé ta vůle je hrozná mrcha! Já taky žádnou neměla, tak to prostě nešlo jinak, než že prostě ta lednice bude obsahovat jídlo přesně na týden a ještě né nějaké lákavé věci no… prostě jak to je v baráku, tak si můžu říkat, že nesmím a pak na to naběhnu stejnak… no já už v noci nejím dávno (v ty 3 hod. ale to byl ten kámen úrazu co to rychlé tloustnutí spustil…), ale zase jídlo večer si taky dávám mnoBudu s tím muset něco udělat!!!A kojení ti nějak pomáhá hubnout? Já si totiž říkám, že až budu kojit, tak by to mohlo taky pomoc… ale jak jsem teď někde četla, tak při kojení je zase často hlad chjo
já kojila jen 3 měsíce a to jsem se z těhotenské váhy 120 kg dostala na 100 kg (před otěhotněním jsem měla 105 kg), jenže pak to právě začlo i jak jsem přestala kojit a měli jsme trošku krizi s manželem a já začla žrát jak čuňátko
no a z té krásné váhy na kterou jsem byla chvíli pyšná, jsem se dostala na 107 kg
tj. 7 kg jsem přibrala za 6 měsíců
už se na ty svoje špeky nemůžu dívat
![]()
Já většinu kil nabrala při kojení.Každý den jsem musela mít velkou čokoládu Milku,jinak ze mě byl psychouš ![]()
Luczka píše:
Já většinu kil nabrala při kojení.Každý den jsem musela mít velkou čokoládu Milku,jinak ze mě byl psychouš
Michamichko tak to je škoda, že ti nebylo přáno to udržet, že se zrovna něco vysr… doma
ale když se do toho nějak pustíš, tak to určitě zvládneš zase srazit… nikam nespěchat a musíme si každá najít nějakou tu „cestičku“ co nám vyhovuje…
Já si myslím, že u nás s těmi hmotmostmi nad 85 kg nemusí být zrovna nějaká super dieta, aby ta kila šla pomalu dolů… stačí nějaká ta změna…
Podlě mě většina z nás dělá nějaké zásadní chyby a proto ta váha neleze dolů… je třeba si ty chyby uvědomit a začít se s nimi prát, odstraňovat je a až se nám boj začne dařit, tak se ta váha určitě rozhodne pomalu začít klesa… a pak to bude čím dál větší motivace a vůle po hubnutí bude sílit…
Jaké třeba hoky děláte chyby? Víte o něčem?
Luczka píše:
Já většinu kil nabrala při kojení.Každý den jsem musela mít velkou čokoládu Milku,jinak ze mě byl psychouš
Jo,já se tedy snažím večer nežrat,pač většinou přijdu ze cvíča.
Dneska se za sebe stydím,ve čtvrtek jsem zapekla cvičení-musela jsem vyžehlit haldu prádla a uklidit,pač v sobotu přijela tchýně.
Včera jsem to taky zapekla,bolela mě palice,malej celej den vyváděl jak blbej.Taky jsem si na večer dala jen rajčátka,ředkvičky a bílej jogurt.
Já hlavně ujíždím na nanukách,na Míších.A na čokoládě,hořké.Ale i tady se musím krotit ![]()
jak už jsem tady psala,tak jím jednou denně.Dám malou po obědě spát a začne žranice.Jsem schopna do hodiny vyjíst lednici a pak už jsem tak přežraná,že celý den nic nejím.Takže u mě bude největší problém jíst 5-6 denně po malých dávkách.A ještě Coca Cola.Kurnik,teď jsem si na ni vzpomněla a dostala příííšernou chuť ![]()
Já ujíždím na něčem slaným večer k bedně,ale snažím se krotit
Jinak já fakt nevím,proč se mi váha nehýbe
cvičím docela dost,pravidelně jím,nepřežírám se…čert ví…uvažuju o nějakém výživovém poradci,co jsem koukala,tak v Plzni je i něco s Bodystatem.
Momi to je vážně zvláštní, že tak nějak moc nehřešíš a ještě se snažíš hýbat a nic… to je pak opravdu na nějakou radu odborníka ![]()
Luczi, tak to já vím,že to u mě prostě nepůjde rozporcovat na 6× denně… to já prostě nedám
já když si jídlo naplánuji, tak na to pak zapomenu no…
Mazlucho no slaný já taky můžu… oříšky nebo tyčinky ani ne… ale chipsy - naštěstí je normálně nekupujeme uff. Ale solím dost a to pak zase tělo zadržuje vodu a taky to hodí nějaký to kilo!!! ![]()
To sladký a slaný je pěkná hrůza - člověku to „rozvášní“ chutě a spouští v mozku taky ty pocity a chutě… pak člověk myslí na jídlo víc než kdyby se tomu vyhnul…
Co se týče Alli tak s ním zkušenost mám ale ne zrovna doboru, ještě teď mám skoro celou krabičku doma.. I když jsem se snažila jíst téměř bez tuků měla jsem průjem jak bič, pak už se mně šel jen olej, bylo to neskutečný..
Jinak Lucy co se týče masa, tak hlavně drůbeží a ryby. A to já mám ráda ![]()
Jinak už v minulosti jsem dostala radu že pokud to opravdu bez sladkého nejde tak si koupit čokoládu s vyšším obsahem kakaa min. 75%. A sníst max. 1 řádek denně. Nebo pomáhá i sušené ovoce, jen to nesmí být to proslazené.
flupinka píše:
Co se týče Alli tak s ním zkušenost mám ale ne zrovna doboru, ještě teď mám skoro celou krabičku doma.. I když jsem se snažila jíst téměř bez tuků měla jsem průjem jak bič, pak už se mně šel jen olej, bylo to neskutečný..Jinak Lucy co se týče masa, tak hlavně drůbeží a ryby. A to já mám ráda
Jinak už v minulosti jsem dostala radu že pokud to opravdu bez sladkého nejde tak si koupit čokoládu s vyšším obsahem kakaa min. 75%. A sníst max. 1 řádek denně. Nebo pomáhá i sušené ovoce, jen to nesmí být to proslazené.
tak do toho alli teda nepůjdu, nevim co bych udělala s malým kdybych seděla furt na wecku
![]()
michamicha píše:flupinka píše:tak do toho alli teda nepůjdu, nevim co bych udělala s malým kdybych seděla furt na wecku
Co se týče Alli tak s ním zkušenost mám ale ne zrovna doboru, ještě teď mám skoro celou krabičku doma.. I když jsem se snažila jíst téměř bez tuků měla jsem průjem jak bič, pak už se mně šel jen olej, bylo to neskutečný..Jinak Lucy co se týče masa, tak hlavně drůbeží a ryby. A to já mám ráda
Jinak už v minulosti jsem dostala radu že pokud to opravdu bez sladkého nejde tak si koupit čokoládu s vyšším obsahem kakaa min. 75%. A sníst max. 1 řádek denně. Nebo pomáhá i sušené ovoce, jen to nesmí být to proslazené.![]()
Ono holt jak na koho to zabírá no
Na mně to zabralo takhle
A 900 v prčicích ![]()
A co to Alli má být? To zní dost drzně, že z tebe šel olej uff… nějaký lomcovák ne?
No já mám doma Amalku (vláknina co se přidává třeba do pití atd.), ale ta bude asi prošlá ![]()