Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s trenérkou Šárkou? Dívala jsem se po trenérce na internetu a nemůžu si pořád vybrat, za chlapem jít nechci a tahle mi byla sympatická.
Ahoj,s touhle ne,ale po porodu jsem kontaktovala trenérku,kterou jsem od vidění znala z fitka v Dejvicích.Jmenuje se Andrea Malá,jestli má stránky,nevím…Od listopadu se mnou udělala neuvěřitelné věci
Zlepšila „rozteklou“postavu,kondici i sebevědomí.Zamakala ona,ale musela jsem pořádně i já.Že je ženská,je mnohem lepší,sama se mnou řešila i takové věci jako pánevní dno,nebo správné držení těla kvůli nošení miminka. ![]()
Ahoj, ja uz asi ctyri roky trenuji s Verou Bickovou a je proste uzasna. Tedkon me dostava do formy po porodu. Takze me trenuje a jeste mi pri tom pohlida mimco
Je to hrozna srdcarka a kazdeho sveho klienta si desne hycka. Ma velke zkusenosti a vzdycky se u cvica zasmejeme. ![]()
Tak jsem ji nakonec zkusila a můžu jen doporučit. Je velice milá a hodná, všechno mi vysvětlila. A ještě se mi líbí, že má na stránkách poradnu, kde se dá najít i nějaká dobrá rada.