Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky nevěděla jsem do kterého téma,snad jsem se trefila,potřebuji moooc poradit,strašně moc potřebuji,musím zhubnout,nejsem žádný drobek ale nevím jak si mám sestavit jídelníček od snídaně po večeří,co jíst,jaké množství,co vařit,recepta prosím sem,jak cvičit,mám děti malé děti,1a 3roky,mám tento problém již od mala,a nedaří se a nedaří,mám nad 100kilogramů,nemám čas a ani peníze navštěvovat nějaké odborníky,prosím vás je tu někdo kdo mi napíše co jíst k snídaním ,svačinám,obědům,večeřím?Aby to moc nestálo a mě už se konečně dařilo hubnout?Jak cvičit?Snad někoho najdu prosím o vše co víte.Děkuji Patrika.
![]()
Ahoj Paty.Já si koupila knížku Hubneme s rozumem a tvořivě.Stojí sice přes 400,ale stojí za to.Já jím teď podle sebe a vážím jídlo a počítám si kalorie.Z
té knížky si taky občas uvařím,ale nemůžu podle ní dodržovat,jelikož kojím.
Jidelnicek podle Petra Havlicka je taky na MMB , akorat jsem nekde cetla, ze on sam o nem rekl, ze to neni univerzalni pro vsechny. Taky kdyz mas nad 100Kg tak potrebujes vic energie, nez nekdo kdo ma o 30 kg mene. Nicmene na inspiraci si myslim, ze je skvely. Zkus se ridit nim a kdyz budes mit hlad, tak pridat na porcich a postupne jak budes hubnout, tak casem ty porce zmensovat.
jsem baletka,co ti poradim je nehladovet, obed je treba, nejlepsi je po 18h uz nejist maximalne ovoce, zeleninu, jinak je dulezity pohyb..cim mensi pohyb,tim mene kalorii mas snist dene
jinak zadne specialni diety jsem se nikdy nedrzela..jen tu o ktere jsem ti napsala, takze jsem ti mozna moc neporadila ![]()
Paty jinak na stránkách nutricoach zjistíš vše.je tam i poradna,moc milý pán.Vypočítej si tam kolik toho musíš sníst a kolik musíš vydat-energie.Ohledně toho jídla.Já jím poslední mezi 8 a 9 hodinou,tudíž 3 až 4 hodiny před spaním a vyhovuje mi to ![]()
ahoj, mně před léty pomohla stránka http://www.chudnutie-ako.sk/ je tam i forum, zkus to omrknout ![]()
Holky ahoj jste super moc děkuji tedy upřesním mám 120 mužu jezdit na bruslích?sem si je objednala.Dřív je to asi 9let jsem na nich zhubla 25kilo,ale to sem měla 100kg a ted mám přes 110 tak nevím,děkuji vám všem za vše.Pat. ![]()
ahojky, koukni na www.stob.cz , já tam zjistila že špatně jím, tam ti to hlídá snězené množství bílkovin, tuků, sacharidů, vypitou vodu.. sice je třeba na to trošku času ale naučit se to dá a uvidíš kde děláš chybu, podle zadaných údajů ti to hlídá energet příjem
patrika4 píše:
Holky ahoj jste super moc děkuji tedy upřesním mám 120 mužu jezdit na bruslích?sem si je objednala.Dřív je to asi 9let jsem na nich zhubla 25kilo,ale to sem měla 100kg a ted mám přes 110 tak nevím,děkuji vám všem za vše.Pat.
pokud ti to nedělá problém tak proč ne
Celozrné pečivo s lučinou, šunkou, rajče, paprika nebo ovesné vločky a jogurtem, sklenička džusu taky neuškodí, ale 100procent ovoce nebo banán je taky dobrý k snídani, je výživný a zasytí
Ja snídani ovesnou kaši - mléko a vločky v poměru 1:1, na mírném ohni cca 5 minut. Nebo 1,5 min v mikrovlnné troubě. Ochutim skorici, medem a přidám ovoce (čerstvě, sušené nebo z mrazáku) nebo ořechy
@Maruska_B dekuji ti moc potrebovala bych zhubnout a proste nevim jak na to ale dekuji za radu.