Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
SYROVATKA PIJU TAK 4 X DENNE ,, ALE I VECER NAPR ,, VECERIM V 6 PM,, ALE V DEVET SI UDELAM SYROVATKA A VYPIJU ,, MOHU Z TOHO PRIBIRAT NA VAZE??
Po syrovátkách se spíše hubne.Teda aspoň moje kamarádka to měla jako očistnou kůru a zhubla.
ja piju syrovatka taky casto a je tam napsano, ze je to misto jidla tudiz by to melo byt dietni ,ale pisou tam 3× denne 200 ml vody a 2 lžíce syrovátky
a za jak dlouho citila zmenu ?? nemuzes se prosim poptat? dekuji predem
Pila to myslím 2× denně a moc nejedla,protože ji to zasytilo natolik,že neměla hlad.
Změnu cítila tak do měsíce.Chtěla se spíše pročistit,ale zároveň i zhubla.
anomisisi píše:
SYROVATKA PIJU TAK 4 X DENNE ,, ALE I VECER NAPR ,, VECERIM V 6 PM,, ALE V DEVET SI UDELAM SYROVATKA A VYPIJU ,, MOHU Z TOHO PRIBIRAT NA VAZE??
ano samozřejmě, protože na dietu se syrovátkou nahrazuje jídlo, pokud ji piješ 4× denně, tak už by jsi neměla jíst vůbec nic. Obyčejně se pije místo večeře 1× denně. ![]()
já si ji taky koupila,že budu hubnout a přítel mě vyvedl z míry že on to pije na přibírání
Ale záleží jaký množství to nevím ![]()
@anomisisi píše:
to tezko ![]()
„Syrovátka je výjimečná právě obsahem kvalitních a lehce stravitelných bílkovin, vitaminů a minerálních látek. Přitom do těla dodává zároveň minimální množství tuku a energie. To je důvodem obliby u redukčních diet,“ upozorňuje nutriční terapeutka z nemocnice v Liberci Lenka Mičová.
kravina ze by se po ni pribiralo