Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Za mě bych rozhodně doporučila jít ke kadeřnici a ani to nezkoušet doma, protože to není jen tak..jo ztmavit je celkem v poho ale zesvětlení bych spíš řešila s odborníkem (at nejsi zrzka) Moje kadeřnice říkala že u tmavých vlasů se zesvětluje i na několikrát ![]()
zuzukaa píše:
ahoj doufam ze poradite mam tmave hnede vlasy spise do cerna a potrebovala bych je odbarvit na hodne svetlou barvu na svetle hnedou dekuji moc predem
Ahoj, určitě jdi ke kadeřnici a dobré kadeřnici a nešetři. Je to dost drastické a můžeš si vlasy nadobro zničit
Je lepší, aby se zesvětlovalo postupně, ne hned z černé na blond. Ať se to povede ![]()
Určitě ke kadeřnici! Pokud bys to zkoušela doma, tak bys to mohla mít zrzavý a vlasy nadobro zničený. Pokud je máš takhle tmavý, tak to bude chtít odbarvit na několikrát a pak obarvit na požadovanej odstín a barvy na barvách kolikrát dost klamou, takže z toho nemusíš mít vůbec tu krásnou barvičku co je na krabičce. Já si koupila krásnou tmavě hnědou barvu, byla z toho černá jak uhel a nechce se to ani vymývat. Takže doma opravdu neexperimentuj, já mam teda vlasy světlý, ale docela jsem si je zničila a trvalo dost dlouho než se mi dostaly do trochu dobrýho stavu.
Tohle je běh na dlouhou trat určitě počítej,že to nebudeš mít napoprvé záleří jak dlouho se barvíš na tmavo?Stahuje se to melírem a pomaleji-šetrněji musela bych tě vidět a poradila bych ti víc
Ale určitě to nestahuj sama doma je to risk!!
Ahoj, taky bych doporučila kadeřnici, mám dlouholetou praxi- světlá, tmavá, světlá atd. Vždycky doma. Jenže obarvení vlasy zjemní- většinou jsem měla vlasy u kořínku zářivě světlý a na konečkách žlutý, takž další barva blbě chytala, byla jsem jak duhová víla.
vždycky jsem se proklínala.
Vybrala jsi si ale dobrou dobu na zesvětlování! Sluníčko tomu trochu pomůže a jestli můžu poradit, tak bych zesvětlovala postupně! Pokud nejsi šedivá, tak bych si nechala udělat malírovacím práškem melír po celé hlavě a pak bych na to dala světle hnědej přeliv a na těch odbarvených pramíncích to bude světlejší a bude to vypadat velice dobře! Jakmile se Ti udělá už pro Tebe nesnesitelný odrost, šla bych udělat dolší kolečko a tak pořád dokola až už se Ti bude zdát barva dle Tvého přání dost světlá! Kdyby jsi se chtěla na něco zeptat, tak klidně! ![]()
Doma si to sama určitě nedělej, je to dost náročné!!!
A jak máš dlouhé vlasy? Čím kratší, tím lepší a rychleji toho docílíš ![]()
Taky se chci teď obarvit na světle hnědou a mám tmavě hnědé vlasy. Ke kadeřnici rozhodně nejdu! Zbytčeně vyhozené peníze
v Drogérii si koupím 2zesvětlovače a 2 světle hnědé barvy,protože mám husté vlasy! V pátek to odbarvím těma odbarvovačema..víkend budu jak idiot!
a v neděli to přebarvím světle hnědou a je to!
Pohodička
Možná místo toho odbarvovače použiju jen nějaký zesvětlovač nebo
nebo peroxid z lékarny!
Zkuste to taky a hodně štěstí…kdyby ste měly jiné barvy jak to doma odbarvit jinak pište ![]()
Podle mě to bude lepší než od kadeřnice
která by mi to stejně neudělala..no však je to moje věc ![]()
Mi už kadenice z vlasů stahovala černou barvu a dost mi to zničilo..protože mi tam dala hodně sra*ek! A ty zesvetlovace jsou lepsi v tom že jen rozpusti tu barvu z vlasu..uvidim no..je to moje vec a pak aspon pri nejhorsim budu nadavat jen sama na sebe!
a utratim za to min nez u kadernice ![]()
Doporučila bych taky spíš tu kadeřnici, teta to jednou zkoušela a chudákovi jí povypadavalo tolik vlasů ![]()
Ke kadeřnici prostě nejdu!
taky si to nenechám na hlavě hodinu aby mi vypadaly vlasy že..:D takže asi tak!
Kámoška kadeřnice mi poradila,že si to mám koupit a nabarvit doma,že to výjde na stejno a asi tomu rozumím když je kadeřnice
Taky mi to bude barvit ona tak uvidíme jak to dopadne..ale je to téměr stejné akorát,že levnější
o pár stovek!
ahoj doufam ze poradite mam tmave hnede vlasy spise do cerna a potrebovala bych je odbarvit na hodne svetlou barvu na svetle hnedou dekuji moc predem