Odbarvení vlasů z tmavé na blond

zuzukaa
8.5.11 22:36

odbarveni vlasu

ahoj doufam ze poradite mam tmave hnede vlasy spise do cerna a potrebovala bych je odbarvit na hodne svetlou barvu na svetle hnedou dekuji moc predem :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
8.5.11 22:43

Za mě bych rozhodně doporučila jít ke kadeřnici a ani to nezkoušet doma, protože to není jen tak..jo ztmavit je celkem v poho ale zesvětlení bych spíš řešila s odborníkem (at nejsi zrzka) Moje kadeřnice říkala že u tmavých vlasů se zesvětluje i na několikrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.5.11 22:57
zuzukaa píše:
ahoj doufam ze poradite mam tmave hnede vlasy spise do cerna a potrebovala bych je odbarvit na hodne svetlou barvu na svetle hnedou dekuji moc predem :dance:

Ahoj, určitě jdi ke kadeřnici a dobré kadeřnici a nešetři. Je to dost drastické a můžeš si vlasy nadobro zničit :cry: Je lepší, aby se zesvětlovalo postupně, ne hned z černé na blond. Ať se to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.5.11 23:15

Určitě ke kadeřnici! Pokud bys to zkoušela doma, tak bys to mohla mít zrzavý a vlasy nadobro zničený. Pokud je máš takhle tmavý, tak to bude chtít odbarvit na několikrát a pak obarvit na požadovanej odstín a barvy na barvách kolikrát dost klamou, takže z toho nemusíš mít vůbec tu krásnou barvičku co je na krabičce. Já si koupila krásnou tmavě hnědou barvu, byla z toho černá jak uhel a nechce se to ani vymývat. Takže doma opravdu neexperimentuj, já mam teda vlasy světlý, ale docela jsem si je zničila a trvalo dost dlouho než se mi dostaly do trochu dobrýho stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
9.5.11 06:46

Tohle je běh na dlouhou trat určitě počítej,že to nebudeš mít napoprvé záleří jak dlouho se barvíš na tmavo?Stahuje se to melírem a pomaleji-šetrněji musela bych tě vidět a poradila bych ti víc :nevim: Ale určitě to nestahuj sama doma je to risk!!

• Citovat
  • Upravit
18223
9.5.11 07:26

Ahoj, taky bych doporučila kadeřnici, mám dlouholetou praxi- světlá, tmavá, světlá atd. Vždycky doma. Jenže obarvení vlasy zjemní- většinou jsem měla vlasy u kořínku zářivě světlý a na konečkách žlutý, takž další barva blbě chytala, byla jsem jak duhová víla. :mrgreen: vždycky jsem se proklínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.5.11 07:53

Vybrala jsi si ale dobrou dobu na zesvětlování! Sluníčko tomu trochu pomůže a jestli můžu poradit, tak bych zesvětlovala postupně! Pokud nejsi šedivá, tak bych si nechala udělat malírovacím práškem melír po celé hlavě a pak bych na to dala světle hnědej přeliv a na těch odbarvených pramíncích to bude světlejší a bude to vypadat velice dobře! Jakmile se Ti udělá už pro Tebe nesnesitelný odrost, šla bych udělat dolší kolečko a tak pořád dokola až už se Ti bude zdát barva dle Tvého přání dost světlá! Kdyby jsi se chtěla na něco zeptat, tak klidně! :mavam:
Doma si to sama určitě nedělej, je to dost náročné!!!
A jak máš dlouhé vlasy? Čím kratší, tím lepší a rychleji toho docílíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alíček001
29.3.12 09:21

Taky se chci teď obarvit na světle hnědou a mám tmavě hnědé vlasy. Ke kadeřnici rozhodně nejdu! Zbytčeně vyhozené peníze ;) v Drogérii si koupím 2zesvětlovače a 2 světle hnědé barvy,protože mám husté vlasy! V pátek to odbarvím těma odbarvovačema..víkend budu jak idiot! :D a v neděli to přebarvím světle hnědou a je to! :) Pohodička :P Možná místo toho odbarvovače použiju jen nějaký zesvětlovač nebo :) nebo peroxid z lékarny! :) Zkuste to taky a hodně štěstí…kdyby ste měly jiné barvy jak to doma odbarvit jinak pište :)

• Citovat
  • Upravit
2803
29.3.12 09:43

To bude teda ale pak kvalitka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alíček001
29.3.12 13:21

Podle mě to bude lepší než od kadeřnice :) která by mi to stejně neudělala..no však je to moje věc ;)

• Citovat
  • Upravit
2803
29.3.12 13:25

Vo tom žádná! A myslím, že udělala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alíček001
29.3.12 13:59

Mi už kadenice z vlasů stahovala černou barvu a dost mi to zničilo..protože mi tam dala hodně sra*ek! A ty zesvetlovace jsou lepsi v tom že jen rozpusti tu barvu z vlasu..uvidim no..je to moje vec a pak aspon pri nejhorsim budu nadavat jen sama na sebe! :D a utratim za to min nez u kadernice :)

• Citovat
  • Upravit
2803
29.3.12 14:06

Bez sraček to nejde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
29.3.12 14:11

Doporučila bych taky spíš tu kadeřnici, teta to jednou zkoušela a chudákovi jí povypadavalo tolik vlasů :D

• Citovat
  • Upravit
Alíček001
29.3.12 14:29

Ke kadeřnici prostě nejdu! :D taky si to nenechám na hlavě hodinu aby mi vypadaly vlasy že..:D takže asi tak! :) Kámoška kadeřnice mi poradila,že si to mám koupit a nabarvit doma,že to výjde na stejno a asi tomu rozumím když je kadeřnice :)) Taky mi to bude barvit ona tak uvidíme jak to dopadne..ale je to téměr stejné akorát,že levnější ;) o pár stovek!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková