Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Alíček je asi trochu mimo
![]()
Ke kadeřnici nejde, machruje, jak si to bude dělat sama a nakonec k Ní jde kadeřnice
![]()
kamarádka,která se učí první rok kadeřnicí…barvy mám normálně z drogérie ona mi to jen nabarvi protoze sama si to asi tezko nabarvim treba vzadu…delas jak kdyby sis nikdy nebarvila vlasy…je to snad moje vec! jen sem rekla svuj nazor nemusis se hned do me poustet ![]()
V pohodě! Jsem klidná! Určitě to dobře dopadne ![]()
Též jsem kadeřnice
![]()
Ahoj,nooo,já se barvím doma na blond,ale jsem jak strakatý kanárek,na kadeřnici nemám.Každopádně než se narodila malá,tak jsem byla u kadeřnice a chtěla jsem změnu,ostříhali mě dlouhý vlasy na mikádo a hodily na odbarvené blond vlasy světle hnědou,byl to nezvyk,ale ne zase tak špatný.Pak byl průšvih že se barva začala postupně vymývat a já měla vlasy s odstínem do zelena
.Proklínala jsem je a to jsem jim tam nechala 1800,–,domnívala jsem se,že jsou to profíci a za ty peníze jsem rozhodně nečekala,že mě vlasy zezelenají
.Pak jsem musela na melíry a totálně jsem si tím odrovnala vlasy
.Tak aby se to nestalo i vám ![]()
No..tak to nezávidím,já chci jít jen na světle hnědou ne blond to až tak za rok ať nemám odrovnané vlasy..no uvidím sama jak to chytne a jak se experiment povede no ![]()
Já si takhle barvila vlasy na zrzavo.
Odbarvila jsem to, respektive použila zesvětlovač. Měla jsem to teda nerovnoměrné, místy blond a místy světle hnědé. Ale pak jsem na to dala zrz a ta už chytla bez problémů.
Podle mě to na světle hnědou půjde, držím palce.
Do zelena to pak mělo odstín, protože kadeřnice nezvolila správný odstín hnědé..
@lubenka píše:
Do zelena to pak mělo odstín, protože kadeřnice nezvolila správný odstín hnědé..
Tak to je docela šok,přitom jsem si myslela,že jsou to odborníci a vědí co dělají
.Přišel ke mě přihřátý odborník a řekl „oříííškovááá a ostříhat“
Každopádně všem přeji,aby jim to barvení dobře dopadlo a nic neupadlo,jako mě pár pramenů,když jsem to pak stahovala melírem
![]()
Ořech je pěkný, ale né na vlasy, které jsou bez pigmentu-blond ![]()
Já jsem stahovala černou, chtěla jsem světle hnědou, a proto jsem se vydala ke kadeřnici, která mi odborně poradila, že to nebude problém. Věřila jsem jí. Zesvětlovala na dvakrát a výsledek byl ten, že jsem měla hlavu i po nanesení hnědé čtyřbarevnou, někde prosvítala zelená, někde zrz, někde tmavě hnědá, někde do oranžova. Byla jsem z toho nešťastná, potom jsem šla asi po měsíci k jiné, která mi řekla, že je to na dlouho a že to budeme postupně zesvětlovat a odstříhávat. No, měla pravdu, trvalo to rok, než jsem měla světle hnědou. Z toho se stejně většina ostříhala, nechala jsem si zkrátit vlasy. Pak jsem ještě chtěla blond, tak jsem do světle hnědé dávala blond melíry, a to si u kadeřnice nechávám dělat dodnes. Do černé už bych nešla, dá se to potom jen těžko změnit, a o to hůř, že jsem se každý měsíc barvila černou barvou po celé délce vlasů, ne jen odrosty. Ta barva mi totiž vždycky kupodivu prospěla a měla jsem pak hezčí vlasy.
Přeju hodně štěstí a pevné nervy. Doma bych to ale určitě nedělala, to bys pak mohla dopadnout tak, jako když si některé ženy, menšina, odbarví přirozeně černé vlasy, na blond.
Ahoj, na podzim 2013 jsem si přebarvila blond vlasy na hnědou a teď bych to ráda zpátky, moje kadeřnice mi řekla, že mě přebarví zpět až po dvou letech od přebarvení. Co si o tom myslíte? je ještě brzy? bude to pro mé vlasy velký šok? začala bych asi postupně s blonďatými melíry.. ![]()
Ahoj. Oživuju diskuzi.
Mám teď už asi 6 let tmavou až černou a chtěla bych na světlou, možná blond. Moje mi odrůstají celkem rychle, svojí barvu mám špinavý blond, světle hnědá, ale poslední barvení jsem měla před cca 3 měsíci na černou. Chtěla jsem tmavou, protože jsem si myslela, že sedí líp k opálení, ale na solárko už nechodím, jsem spíš doma a sluníčku taky moc nedám. Nebaví mě to
Poradíte jak na to?
Mam docela cerstvou zkusenost. Mela jsem hodne tmavy vlasy, svoje tak 10cm odrost, skoro cernou. Chtela jsem zesvetlit, kadernice mi udelala hustej melir a dobry. Sama rikala, ze postupne je to nejlepsi, ze najednou to stahnout neni pro vlasy uplne to pravy. Na koncich mi to nabarveny chytlo dost do zrzava, tak si myslim, ze ti to pujde spis do zrz, kdyz mas takhle kratce nabarveny vlasy. Akorat musim rict, ze mi melirek dost vlasy vysusil, neumim si predstavit, ze bych mela celou hlavu blondatou, to bych mela fakt jak slamu.
Ale pred par lety jsem sla z cerny na zrzavou, stahla mi to peroxidem najednou a vysledek byl dobrej, vlasy mi to neponicilo. Zalezi asi kadernice od kadernice, porad se, volila bych ten melir a postupne prosvetlovat.
Já jsem si přesně takhle zesvětlovala vlasy doma za pomocí kámošky,která mi taky doporučila zesvětlovače a pak to jen přebarvit barvou jakou chci
a dopadlo to dobře zesvětlilo se to vlasy jsem měla krásně světle hnědé
Zesvětlil jsem to chtěla kvůli blond,takže jsem začínala s melírama a teď už jsem úplná bloncka! S bílýma vlasama! Tak přeju hodně štěstí!