Začínám hubnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
18.5.11 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.5.11 12:35
veselabaculka píše:
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli se k vám ještě můžu přidat. Je mi 28, mám 13 měsíční holčičku. A jsem z Jihlavy. Není tu náhodou některá mamča taky od nás? No a při výšce 167cm mám 94kg:-( No mazec.Byla jsem vždycky boubelka, ale nejvíc jsem měla v 9.měsíci těhotenství a to bylo 90kg- po porodu jsem měla opět svoji váhu 83kg a na tohle jsem se vyžrala:-(((((((((Nejhorší je, že jsem si zvrtla koleno a sport teď opravdu nehrozí a kdo ví, kdy bude.....Tak potřebuju aspoň s tím jídlem něco udělat. Ale jak, když jídlo miluju a hlavně sladký??????

Ahojky :mavam:
Budeme rádi,když se přidáš.
Sladký je mor :cert: ,já si dávám hořkou čokoládu-86%,jen ke kafi 2 kostičky,ale mám ráda Míšu-nanuky,nanukáč.Ten si dám tak mističku odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.5.11 21:03

holky, já spíš se nedívám na váhu, ale míry, co je podle vás dobrá ženská míra…
Nemyslím, pas 60 co mají opravdu hubené holky, ale prostě zdravá ženská, která se chce líbit…
Já rozhodně chci se dívat na míry pasu a boků s tou váhou je to někdy takové, že někdo váží stejně, ale přesto jedna osoba má postavu hubenější - težší kosti, více cvalů…
CO byste chtěly mít na metru - pas, boky-zadek??? nebo i velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.5.11 21:41
kvaček píše:
holky, já spíš se nedívám na váhu, ale míry, co je podle vás dobrá ženská míra…
Nemyslím, pas 60 co mají opravdu hubené holky, ale prostě zdravá ženská, která se chce líbit…
Já rozhodně chci se dívat na míry pasu a boků s tou váhou je to někdy takové, že někdo váží stejně, ale přesto jedna osoba má postavu hubenější - težší kosti, více cvalů…
CO byste chtěly mít na metru - pas, boky-zadek??? nebo i velikost

Tak já se taky nevážím,taky si myslím,že to není objektivní :think:
Beru to podle toho,jak mi co je,jak se do čeho vejdu.Změřená taky nejsem,prostě bych ráda opticky měla menší zadek a stehna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.5.11 21:46
veselabaculka píše:
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli se k vám ještě můžu přidat. Je mi 28, mám 13 měsíční holčičku. A jsem z Jihlavy. Není tu náhodou některá mamča taky od nás? No a při výšce 167cm mám 94kg:-( No mazec.Byla jsem vždycky boubelka, ale nejvíc jsem měla v 9.měsíci těhotenství a to bylo 90kg- po porodu jsem měla opět svoji váhu 83kg a na tohle jsem se vyžrala:-(((((((((Nejhorší je, že jsem si zvrtla koleno a sport teď opravdu nehrozí a kdo ví, kdy bude.....Tak potřebuju aspoň s tím jídlem něco udělat. Ale jak, když jídlo miluju a hlavně sladký??????

Ahoj, vítám tě. Tedy já jsem tu taky nová, ale proč by ses nemohla přidat? Vždyt´to není ani uzavřená diskuze.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.5.11 21:48

Ahoj Momi, tak mi dneska přišel ten stepper a vypadá mooooc dobře. Plus tedy ta balanční podložka, ale to se přiznám, že moc nevím, co bych jako na tom měla dělat. Od zítřka chci minimálně dvacet minut cvičit na tom stepperu a postupně si přidávat minuty. Ono to nebude taková sranda, jak to vypadá. Já mám kondici v pr..li.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.5.11 09:23

Ahoj, chtěla jsem poprosit, jestli bych se také nemohla přidat. Zatím teda jako voyer, protože teprve čekám, ale určitě mě budete motivovat, abych se tak necpala a nejedla tolik sladký a po porodu nebrečela, jak je příroda nespravedlivá.

Před rokem jsem cvičila 3× týdně aerobik a pole dance a měla 164/62, pak jsem přestala kouřit a jela na dovču a dopřála si a přestala pravidelně cvičit a když jsem v prosinci otěhu, tak 72 kg. Zatím jsem přibrala na 78, ale to nejhorší mě prý čeká,tak bych se na to ráda připravila, abych zabránila katastrofě :mrgreen:

Hrozně vám držím palce!

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
19.5.11 10:39

Ahojky, chtěla bych nějakou motivaci, co si dáváte k snídaním. Ale jestli by to šlo kromě musli, ovesných vloček, cottage:-)))))Díky

• Citovat
  • Upravit
991
19.5.11 10:52

Ahoj,tak já se k Vám taky přidávám jestli můžu.V těhotenství jsem přibrala 28kg a teď už nekojím tak od velikonoc se snažím jíst dietně.Nejím sladké a bílé pečivo,večer už jen zeleninku a musím se pochlubit že už mám skoro pět kilo dole :dance: .Ale trpím :cry: ,protože sladké mám moc ráda,hlavně sušenky.Tak jsem zvědavá jak to půjde dál.Jo a taky se měřím 25.5.to bude měsíc tak se zase změřím o kolik mě faldíků ubylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.5.11 11:20
eva valoi píše:
Ahoj Momi, tak mi dneska přišel ten stepper a vypadá mooooc dobře. Plus tedy ta balanční podložka, ale to se přiznám, že moc nevím, co bych jako na tom měla dělat. Od zítřka chci minimálně dvacet minut cvičit na tom stepperu a postupně si přidávat minuty. Ono to nebude taková sranda, jak to vypadá. Já mám kondici v pr..li.

Ahojky,moc se omlouvám,že jsem včera neodpověděla,nějak nám padal net :-?
Tu balanční podložku jsi si vzala tuhle?:
 http://www.insportline.cz/…-insportline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.5.11 11:24
veselabaculka píše:
Ahojky, chtěla bych nějakou motivaci, co si dáváte k snídaním. Ale jestli by to šlo kromě musli, ovesných vloček, cottage:-)))))Díky

Tak já si ráno dávám rohlík s florou,a plátkový sýr 30%,a kousek ovoce-pomeranč,mandarinku.
Hroznové víno a banán je moc sladké.K pití si dám trochu 100% džusu Relax a doliju vodou-do hrnečku tak 480ml.
Někdy si pečivo mažu s přírodním Gervais.
Pečivo je celozrnné.
A ještě před snídaní vypiju sklenici vody na lačno,někde jsem četla,že to nastartuje metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.5.11 12:01

Tak já snídám plátek celozrného chleba,šunku,sýr a nebo něčím namažu,čaj a taky si dělám kuskus na sladko.Dám tam jablko,banán,rozinky,oříšky a lžičku medu,je to dobrota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.5.11 12:02
momi33 píše:
eva valoi píše:

Ahoj Momi, ano tuto. Jinak jsem si dnes dala 35 minut na tom stepperu. Na poprvé si myslím, že to docela stačí, chci si postupně přidávat. Ale problém je, že mi tady do toho kňoural malej, tak mi šel tep nahoru víc než dost, jak mě to lezlo na nervy. 10 minut už jsme cvičili spolu, že jsem ho měla na ruce - to je výhoda toho, že mám volný ruce. Asi budu muset vstávat v pět ráno a cvičit než se vzbuděj. Ale to si zas nebudu k tomu moc pustit hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.5.11 13:26
eva valoi píše:
momi33 píše:
eva valoi píše:
Ahoj Momi, ano tuto. Jinak jsem si dnes dala 35 minut na tom stepperu. Na poprvé si myslím, že to docela stačí, chci si postupně přidávat. Ale problém je, že mi tady do toho kňoural malej, tak mi šel tep nahoru víc než dost, jak mě to lezlo na nervy. 10 minut už jsme cvičili spolu, že jsem ho měla na ruce - to je výhoda toho, že mám volný ruce. Asi budu muset vstávat v pět ráno a cvičit než se vzbuděj. Ale to si zas nebudu k tomu moc pustit hudbu.

Tyjo,dobrý :palec:
To já mám divočáka poměrně velkýho,ale doma bych s nim sama cvičit nemohla,pač nejenže kňourá,ale i leze všude možně po výškách,a bojim se,že sletí.
Jinak k té podložce:
Stojím na ní jen v ponožkách,ona má takový protiskluzový čudlíky,takže bys neměla uklouznout.
Dej si jí někam ke zdi,aby ses měla čeho chytit,nech dostaneš balanc.Pak se na ní pomalu postav jednou,a pak druhou nohou,a výsledek by měl být ten,že na ní budeš stát bez držení,a aby ses udržela musíš zpevnit hlavně břicho-tj. zatáhnout pupík dovnitř.
Hohy bys měla mít kousek od sebe,ne u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.5.11 13:28
mařízek píše:
Tak já snídám plátek celozrného chleba,šunku,sýr a nebo něčím namažu,čaj a taky si dělám kuskus na sladko.Dám tam jablko,banán,rozinky,oříšky a lžičku medu,je to dobrota :palec:

asi bych ten kuskus trochu zredukovala,med,oříšky,banán,rozinky se mi zdá dost kalorické :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková