Modelace prsou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
15.5.11 19:57

modelace prs

Ahoj holky, je to někdo po modelaci prs.. Bude trvat než něco takového budu podstupovat, ale už se vidím jak moje obrovská prsa budou vypadat po kojení. Chci se zeptat jak ste to zvládli, zda je to bolestive a kudy vede jizva? zahojilo se vam misto uplne nebo je porad videt šiti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
15.5.11 20:01

Ahoj Zakladatelko,
zkušenosti nemám žádné, ale zrovna nedávno jsem se od sousedky (asistuje při tom) dozvěděla, že je metoda, kdy se odsaje z určitých partií na těle tuk a ten se dá do prsou. Provádí se to jen v lokální anestezii, je to prý bezbolestné. Docela jsem koukala, možná, že je to známé, ale já se o tyto věci nezajímám, tak jsem si říkala, že je to asi lepší varianta než implantáty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.5.11 20:09

jo tak to určite, a kdyby to bylo bez bolesti tak by to bylo ještě víc fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:13

Údajně je, ale já jsem na takový věci srab :-D Zatím to teda nepotřebuju, ale tak člověk nikdy neví…co bude… přijde mi to jako nejpřístupnější varianta. Po zákroku se jede hned domů, je to ambulantní. Akorát je to dost drahý… :oops: Nechci sem psát, kde to dělají a za kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.5.11 20:13

Tady běžela diskuze, je to sice o silikonech, ale pokud mě paměť neklame, několikrát se tam modelace zmínila (někde na posledních stránkách) a finančně to je tedy docela nářez :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.5.11 20:16

slysela jsem že okolo 40 000 tisíc. takže budu šetřit:) Nechci vidět jak se na mě bude koukat rodina:/ ale je to moje rozhodnutí¨!! chtěla bych na kliniku někam do Brna. ale uvidime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:27

Tak tady to teda taky není taková darda, jak uvádí v předešlý diskuzi… Stojí to tu podobně jako píše zakladatelka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:27

Rodina to přece nemusí vědět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.5.11 20:28

hlavně si musíš být jistá že už nechceš další miminko.. ono ta operace pak nemá ve finále význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.5.11 20:32

to je mi jasne, dvakrat bych nechtela jit:D klidne bych teda šla ale je mi lito tech penez.. rodine to nejspis nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 20:36
Pomka píše:
Ahoj Zakladatelko,
zkušenosti nemám žádné, ale zrovna nedávno jsem se od sousedky (asistuje při tom) dozvěděla, že je metoda, kdy se odsaje z určitých partií na těle tuk a ten se dá do prsou. Provádí se to jen v lokální anestezii, je to prý bezbolestné. Docela jsem koukala, možná, že je to známé, ale já se o tyto věci nezajímám, tak jsem si říkala, že je to asi lepší varianta než implantáty :think:

Tohle podle mě není modelace, modelaci podstupují klientky které mají povislá prsa. Bud se dělá modelace s vložením silikonu(to je samozřejmě dražší) nebo bez. Akorát jsou potom docela jizvy.
Dále se může udělat i zmenšení prsou zároven s modelací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 20:40

To, co popisovala Pomka, je zvětšení prsou vlastním tukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.5.11 20:42

no ja bych chtěla zmenšít a trošku upravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:42
derida píše:
To, co popisovala Pomka, je zvětšení prsou vlastním tukem.

Ne, ne, ptala jsem se, jestli se tímto provádí i pouze modelace a prý také :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 20:48

A jak by to udělali??? jak bys chtěla touto metodou pozvednou hodně povislá prsa??? Já se o to zajímala, takhle se dají prsa jen zvětšit a to maximálně o jednu velikost. Pokud má někdo prsa hodně povislá, tak jediné řešení je modelace.

Příspěvek upraven 15.05.11 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková