Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
jankabanka píše:
no ja bych chtěla zmenšít a trošku upravit…
U zmenšení, jsou většinou jizvy do kotvy, od bradavky dolů a pod prsem. Ale prej hodně vyblednou, takže pak nejdou skoro vůbec vidět. Najed si na stránky www.omlazeni.cz tam se dozvíš vše, co potřebuješ. Jsou tam i ceny.
derida píše:
A jak by to udělali??? jak bys chtěla touto metodou pozvednou hodně povislá prsa??? Já se o to zajímala, takhle se dají prsa jen zvětšit a to maximálně o jednu velikost. Pokud má někdo prsa hodně povislá, tak jediné řešení je modelace.Příspěvek upraven 15.05.11 v 20:52
Derido, to netuším! Je to zdravotní sestra, která to dělá s lékařem a říkala, že se tímto prsa i jenom vymodelují… Konkrétně jsem se jí na to ptala. Prý se tam ten tuk vstříkne tak, aby se jenom vyplnily. Je mi to celkem jedno, tak se hádat nebudu ![]()
Teoreticky by to šlo, ale jen v případě, že by se nejednalo o velký pokles. Ale tohle by určitě pro zakladatelku nebylo.
Ze zvědavosti jsem ještě jukla do letáku, který mi přinesla, kde stojí „… bezbolestné odsávání tuku s možností jeho přenosu například k modelaci a zvětšování prsů…“ atd. ![]()
derida píše:
Teoreticky by to šlo, ale jen v případě, že by se nejednalo o velký pokles. Ale tohle by určitě pro zakladatelku nebylo.
Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník ![]()
Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet.
Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude
a do hrobu mít prsa jak 15-tka nemusím
![]()
palošek píše:
Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet.Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude
![]()
TAk to byla super rada pro zakladatelku
![]()
Pomka píše:derida píše:Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník
Jak bys to chtěla použít při zmenšování??? když je to aplikace tuku do prs, to by nešlo, tím by jí to zvětšili a né zmenšili. ![]()
derida píše:Pomka píše:Jak bys to chtěla použít při zmenšování??? když je to aplikace tuku do prs, to by nešlo, tím by jí to zvětšili a né zmenšili.derida píše:Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník
Já nevím, odsát tuk z prsou?
Když někomu zmenšují velikost, podle mě musí taky začít tím, že něco odsajou…
a potom vymodelovat. Ale v dnešní době je možností spousta a zakladatelka nebude mít problém vybrat si ![]()
TAkhle to nefunguje, kdyby jí odsáli tuk z prsou, tak by je měla ještě povislejší ![]()
derida píše:palošek píše:TAk to byla super rada pro zakladatelku
Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet.Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude
![]()
![]()
To není rada, to je názor ![]()
Někde jsem četla, že při zmenšení se odstranuje kůže a tkán, posouvá se i bradavka směrem nahoru, ale tuk se neodsává.
Já jen, že zakladatelka se ptala, jestli to někdo podstoupil, jak se to hojí a jaké jsou jizvy, takže díky za tvůj názor
![]()
Ahoj, já mám za sebou zvětšení a pamatuju se, jak mi tehdy dr vysvětloval nějaký věci kolem a že (a teď nevím jestli u modelace nebo zmenšení) se dávají taky implantáty. Nevím, jestli vždycky, ale že jak zbyde to množství kůže, tak se musí nějak vyplnit, tak tam stejně dají silikony
Ale předpokládám, že to bude popsaný na stránkách snad jkékoliv kliniky. Co se týče bolesti, tak asi takhle..bolí to? Ano, samozřejmě. Ale stálo mi ta zato
principielně jako porod ![]()
Modelace může být i bez implantátů. Pokud máš velká prsa, ale povislá, tak ti stačí jen modelace(zvednutí), takže se implantáty vkládat nemusí.