Modelace prsou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
15.5.11 20:50
jankabanka píše:
no ja bych chtěla zmenšít a trošku upravit…

U zmenšení, jsou většinou jizvy do kotvy, od bradavky dolů a pod prsem. Ale prej hodně vyblednou, takže pak nejdou skoro vůbec vidět. Najed si na stránky www.omlazeni.cz tam se dozvíš vše, co potřebuješ. Jsou tam i ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:56
derida píše:
A jak by to udělali??? jak bys chtěla touto metodou pozvednou hodně povislá prsa??? Já se o to zajímala, takhle se dají prsa jen zvětšit a to maximálně o jednu velikost. Pokud má někdo prsa hodně povislá, tak jediné řešení je modelace.Příspěvek upraven 15.05.11 v 20:52

Derido, to netuším! Je to zdravotní sestra, která to dělá s lékařem a říkala, že se tímto prsa i jenom vymodelují… Konkrétně jsem se jí na to ptala. Prý se tam ten tuk vstříkne tak, aby se jenom vyplnily. Je mi to celkem jedno, tak se hádat nebudu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 20:58

Teoreticky by to šlo, ale jen v případě, že by se nejednalo o velký pokles. Ale tohle by určitě pro zakladatelku nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 20:59

Ze zvědavosti jsem ještě jukla do letáku, který mi přinesla, kde stojí „… bezbolestné odsávání tuku s možností jeho přenosu například k modelaci a zvětšování prsů…“ atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 21:01
derida píše:
Teoreticky by to šlo, ale jen v případě, že by se nejednalo o velký pokles. Ale tohle by určitě pro zakladatelku nebylo.

Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.5.11 21:05

Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet. :think: Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude :lol: a do hrobu mít prsa jak 15-tka nemusím :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 21:07
palošek píše:
Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet. :think: Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude :lol: a do hrobu mít prsa jak 15-tka nemusím :mrgreen: :mavam:

TAk to byla super rada pro zakladatelku :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 21:08
Pomka píše:
derida píše:
Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník :-)

Jak bys to chtěla použít při zmenšování??? když je to aplikace tuku do prs, to by nešlo, tím by jí to zvětšili a né zmenšili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.5.11 21:12
derida píše:
Pomka píše:
derida píše:
Tak asi to velký zázraky nedělá, rapidní změny jsou nejspíš jen s pomocí implantátů… Při zmenšování by to ale třeba šlo…to musí posoudit odborník :-)
Jak bys to chtěla použít při zmenšování??? když je to aplikace tuku do prs, to by nešlo, tím by jí to zvětšili a né zmenšili. :think:

Já nevím, odsát tuk z prsou? :think: Když někomu zmenšují velikost, podle mě musí taky začít tím, že něco odsajou… :nevim: a potom vymodelovat. Ale v dnešní době je možností spousta a zakladatelka nebude mít problém vybrat si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 21:16

TAkhle to nefunguje, kdyby jí odsáli tuk z prsou, tak by je měla ještě povislejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.5.11 21:16
derida píše:
palošek píše:
Každý takovýto zákrok je zásah do organismu a je náročný, proto je třeba si to dobře rozmyslet. :think: Sebelepší reklama vám nevylíčí bolest,která musí zákonitě následovat. A popravdě, ikdyž mě to někdy láká, řeknu si na co? Modelka ze mě stejně nebude :lol: a do hrobu mít prsa jak 15-tka nemusím :mrgreen: :mavam:
TAk to byla super rada pro zakladatelku :roll: :roll:

To není rada, to je názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 21:19

Někde jsem četla, že při zmenšení se odstranuje kůže a tkán, posouvá se i bradavka směrem nahoru, ale tuk se neodsává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 21:21

Já jen, že zakladatelka se ptala, jestli to někdo podstoupil, jak se to hojí a jaké jsou jizvy, takže díky za tvůj názor :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.5.11 22:06

Ahoj, já mám za sebou zvětšení a pamatuju se, jak mi tehdy dr vysvětloval nějaký věci kolem a že (a teď nevím jestli u modelace nebo zmenšení) se dávají taky implantáty. Nevím, jestli vždycky, ale že jak zbyde to množství kůže, tak se musí nějak vyplnit, tak tam stejně dají silikony :nevim: Ale předpokládám, že to bude popsaný na stránkách snad jkékoliv kliniky. Co se týče bolesti, tak asi takhle..bolí to? Ano, samozřejmě. Ale stálo mi ta zato :-) principielně jako porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.5.11 22:11

Modelace může být i bez implantátů. Pokud máš velká prsa, ale povislá, tak ti stačí jen modelace(zvednutí), takže se implantáty vkládat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková