Kavitace a lymfodrenáž Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
17.5.11 14:02

Tak to by mě také zajímalo, u nás je teď nějaká zvýhodněná nabídka na kavitaci, jak to probíhá a kolik kůr je zapotřebí a hlavně jaké výsledky máte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.5.11 14:07

Tak já s tím zkušenosti nemám, ale myslím si, že aby to mělo nějaký efekt, musí se to dělat opakovaně. Byla jsem v lázních v Klimkovicích a tam o tom psali. A taky přístrojová lymfodrenáž je prý méně účinná než ta, která se provádí manuálně (ale ta manuální je snad pouze na doporučení lékaře).

Ale myslím, že to bude jako s masážema, teprve opakování přináší efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
17.5.11 14:45

Moje mamka byla v marjánkách,nechala tam 5tis. a výsledek nula nula hovno…ale teď začala chodit na nějaký vibrastation v hrabůvce a je jak lunt..a to tam jen půl hodiny stojí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.5.11 18:10

Tak já jsem byla jenom jednou a to v Brně (dostala jsem voucher k Vánocům :lol: ) nevěřila jsem, že by to mohlo fungovat,ale vysledek byl zřejmý hned po prvním zákroku ( asi posledním :-D ) dělala mi boky, pas a pod pasem a po 40 min kavitace a 60min lymfodrenáže mi to ubralo 7,5cm!!!! :dance: :dance: samozřejmě nńa všech třech místech,po tom ošetření je potřeba pít hodně vody a mít nějáký pohyb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková