Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Teeeri mame postel ze serie malm… asi 5 let… ale uz bych ji nekupovala… cena byla sice fajn, ale je strasne nizka. Matraci, co jsme koupili v IKEA, jsme museli vymenit, protoze nam po roce prestala vyhovovat, takze ve vysledku uspora penez veskera zadna, protoze nova matrace nas vysla na 10000, ale jako startovaci nabytek super… se zbytkem jsme fakt spokojeni ![]()
My meli vse z ikey a matrace po cca 5letech fakt spatne. postel trosku rozvrzala, ale ok.maji je hodne nizke, ted mame vyssi a jsem spokojenejsi. nejhorsi vsak maji gauce.uz bych ho tam nekoupila.
@Anne86 Oni mají i dvě velikosti, že? Jako užší a širší.? Sakryš já s tím počítala. Nechci dávat mega moc peněz za postel
díky @bismarck proč ta matrace nevydrží? ![]()
My jsme kupovali před Vánocemi jenom postel a rošt a zatím spokojenost. Postel je vysoká oproti té co jsme měli.
Matraci jsme kupovali Dormeo. Investice byla větší, ale myslím, že spaní by mělo být kvalitní. ![]()
@Teeeri jj, nám se taky líbila, máme šířku 160cm, ale zkušenosti po měsíci užívání fakt říct nemohu.
Jinak to čelo se platí zvlášt, je možno koupit i bez. Přeji šťastnou ruku při výběru, ať jste spokojeni.
@Teeeri Máme postel ze serie malm už přes 8 let a stále spokojenost. Matraci jsme koupili tvdší a dražší, ale jinak super
Holky, připevňovali jste některá tu nebesu z Ikei? Který šroubky jste přikupovali na to montování nahoru???
Mám tuto postel z ikey: http://www.ikea.com/…ts/30176309/
PO třech měsících zatím dobrý, ale uvidí se po letech. Mám k ní i čelo (nechtěla jsem noční stolky, tak mám čelo mandal).
Matraci jsem ale z ikey nechtěla, tak jsem kpovala v Purtexu, vyšla mě levněji než z ikey a je mnohem kvalitnější. ![]()
Rámy postelí jsou celkem kvalitní, ale matraci už bych tam znovu nekoupila. Máme pružinovou, nebyla zrovna nejlevnější a po necelých dvou letech je proleželá jako prase.
Byly to matrace s pruzinama a ty se vylezi. pruziny uz jsem zkratka citila v zadech:) myslim, ze se da koupit dobra matrace i v ikea, ale priplatila bych si. Prece jen, v postrli stravis velky kus sveho casu
Holky, prosím Vás, kdo máte v Ikee zkušenost s těmi jejich vozíky na děti (né na prodej, ale na použití po Ikee)- jak vypadají?? Dají se použít i pro 2,5.letého prcka ideálně nějak i na spaní?? ![]()
@Hanulínek myslis ty dratene? Jsou velke dost, ja jsem jednou slozila dite v tomto veku i do klasickeho nakupniho a ty ikeacke jsou vetsi. Ale jako ze bych tam cilene jela s tim, ze dam dite spat do vozejku, to ne, pokud vis, ze potrebuje spat, tak vem kocar
Mas tam vytahy, je to bezbarierove.
@Bibi239 -děkuju, to je právě ten problém- čeká nás celý den v Praze-několikeré přemísťování různými dopravními prostředky a zakončit bychom potřebovali v Ikee. Kočár bych tahala celý den v podstatě prázdný a jen kvůli cca hodinovému spaní právě v té Ikee.
Jestli se to teda dá řešit až tam, moc mi to pomůže i kdyby měl spát v tom obyč. nákupním vozíku. ![]()
@Hanulínek ten vyloženě pro deti a tašku je jen na sezení. Mmch, nejsou ty normální nákupní jen v přízemí? ![]()