Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@adlita píše:
@Caitlyn V ikea jde vratit uplne vsechno, i kdyz je to rozbalene. Dost jim zalezi na zakaznicich a dobrem jmenu. Jdi tam rovnou zadem od vychodu, vzdycky to maji pobliz pokladen. Je to primo oddeleni reklamaci, delaji tam vratky i vymeny. Vymacknes si cislo a za chvilku to mas vyrizeny. Vem si pro jistotu uctenku, ale mam pocit, ze kdyz mas kartu ikea, tak ani uctenku nepotrebujes. Nam vzdycky vysli vstric
Tak to ráda slyším, to jsem si oddechla.
Ta paní co stála u toho pultíku u východu, mi nakecávala nějaké divné věci.
A tvářila se strašně důležitě ![]()
Už jsem se smiřovala s tím, že to ani vracet nebudu. Tak já to tedy zkusím.
Teď jsem si vzpomněla, že mám doma ještě dvě věci, ale je u nich odlepený ean a nemám účtenku, myslíš, že by to vzali?
@tasa Fakt? Mně nikdy nic nestrhli a že jsem tam svého času byla pečená vařená
Ale je možné, že už je to dnes jinak..
@Caitlyn Jestli jsi to kupovala s jejich kartou, tak myslim ze urcite. Jestli bez karty, tak nevim, ale zkus to. Jsou to prijemny ![]()
Nemáte náhodou někdo kallax s tím stolem? To jde nějak sklopit, zvednout? Prostě ten stůl odstranit z prostoru?
@Bejbyy myslis jako pres den pracovat, vecer sklopit? To nejde, je to k tem kostkam prisroubovyny skrze takove spesl kovani. Jako sroubovat to teoreticky nemusis, ale pak to nebude stabilni ![]()
@saadet aha já myslela že to je pant a šlo by to sklopit nahoru… škoda, to by byla výhoda… ale tak to by možná šlo vyměnit jen to kování… ale díky za info
@Bejbyy neni zac
pant tam neni. Ono by to asi ani neslo kuli noham - ty jsou tam vsroubovane taky napevno…ale samozrejme sikovny truhlar by si asi poradil, ale pak uz to asi i cenove bude jinde
edit ctu znovu sklopit nahoru, ale i taky si myslim ze by ty nohy hrozne trcely do prostoru…
Máte prosím někdo doma krabice Lekman v bílé barvě? Potřebovala bych vědět, zda jsou lesklé nebo matné. Děkuji moc.
Ahoj zdravim, nechci zakladat zbytecne novou diskuzi.
Mam na vas prosbu, dnes se pry rozesilaly kupony do ikey, me ale zadny neprisel
Kdyby nekdo z vas nevyuzil, budu vdecna kdyz poslete do zpravy
budeme dokupovat pokojicek pro skolaka
Dekuji a pekny den ![]()
Je to asi lepší než spát na zemi. Tloušťka 10cm nic moc, náš pes má vyšší.