IKEA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6157
2.12.15 23:16
@adlita píše:
@Caitlyn V ikea jde vratit uplne vsechno, i kdyz je to rozbalene. Dost jim zalezi na zakaznicich a dobrem jmenu. Jdi tam rovnou zadem od vychodu, vzdycky to maji pobliz pokladen. Je to primo oddeleni reklamaci, delaji tam vratky i vymeny. Vymacknes si cislo a za chvilku to mas vyrizeny. Vem si pro jistotu uctenku, ale mam pocit, ze kdyz mas kartu ikea, tak ani uctenku nepotrebujes. Nam vzdycky vysli vstric :-)

Tak to ráda slyším, to jsem si oddechla.
Ta paní co stála u toho pultíku u východu, mi nakecávala nějaké divné věci.
A tvářila se strašně důležitě :zed:
Už jsem se smiřovala s tím, že to ani vracet nebudu. Tak já to tedy zkusím.
Teď jsem si vzpomněla, že mám doma ještě dvě věci, ale je u nich odlepený ean a nemám účtenku, myslíš, že by to vzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.12.15 00:41

Taky jsem neměla problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
3.12.15 01:00
:kytka:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 01:47

• Citovat
  • Upravit
983
3.12.15 07:25

@tasa Fakt? Mně nikdy nic nestrhli a že jsem tam svého času byla pečená vařená :) Ale je možné, že už je to dnes jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.12.15 08:23

@Caitlyn Jestli jsi to kupovala s jejich kartou, tak myslim ze urcite. Jestli bez karty, tak nevim, ale zkus to. Jsou to prijemny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:02

Berou i rozbalené :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
3.12.15 23:34

Tak to jsou dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.17 08:30

Kallax

Nemáte náhodou někdo kallax s tím stolem? To jde nějak sklopit, zvednout? Prostě ten stůl odstranit z prostoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.1.17 09:38

@Bejbyy myslis jako pres den pracovat, vecer sklopit? To nejde, je to k tem kostkam prisroubovyny skrze takove spesl kovani. Jako sroubovat to teoreticky nemusis, ale pak to nebude stabilni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.17 09:40

@saadet aha já myslela že to je pant a šlo by to sklopit nahoru… škoda, to by byla výhoda… ale tak to by možná šlo vyměnit jen to kování… ale díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.1.17 09:46

@Bejbyy neni zac ;) pant tam neni. Ono by to asi ani neslo kuli noham - ty jsou tam vsroubovane taky napevno…ale samozrejme sikovny truhlar by si asi poradil, ale pak uz to asi i cenove bude jinde :think: edit ctu znovu sklopit nahoru, ale i taky si myslim ze by ty nohy hrozne trcely do prostoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
15.6.17 09:15

Máte prosím někdo doma krabice Lekman v bílé barvě? Potřebovala bych vědět, zda jsou lesklé nebo matné. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.24 15:33

Kod do ikey

Ahoj zdravim, nechci zakladat zbytecne novou diskuzi.
Mam na vas prosbu, dnes se pry rozesilaly kupony do ikey, me ale zadny neprisel :( Kdyby nekdo z vas nevyuzil, budu vdecna kdyz poslete do zpravy :srdce: :srdce: :srdce: budeme dokupovat pokojicek pro skolaka
Dekuji a pekny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.24 16:29

Matrace

Máte prosím zkušenost s tímto matrací?

https://www.ikea.com/…ra-00480858/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
22.10.24 22:26

Je to asi lepší než spát na zemi. Tloušťka 10cm nic moc, náš pes má vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák